Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Leon77

    őstag

    válasz lofagi #24485 üzenetére

    És a cod-nál nem szólt közbe? Amúgy ez lett volna a remek alkalom, hogy ingyenessé tegyék a firestormot.

    Ezt a játékot már annyira elszúrták, hogy úgysem lesz belőle már semmi. Minimálisan faragják majd még egy picit, lehet jön valami új pálya, de szerintem ez a hajó elment.

    Majd a BF6, de szvsz az minimum 2 év, hogy a játékosállomány kipihenje a BFV-öt és gondolom majd kitalálnak valami újat, mert ez a mostani rendszerük megbukott (remélem).

    Ami minimum: Csalók elleni hatékony fellépés. Normális csatlakozás a barátokhoz. Nem félkész játék kiadása, aztán meg 2 havonta mindent is megváltoztatnak benne.

    Én sajnálom, mert egy csomó szuper dolog van ebben a játékban, így ez nagyon nagy kihagyott lehetőség és bénázás volt. Kiadnak egy béta szintet sem megütő II. vh-s játékot.

    És sehol egy keleti front mára? Fényévenként jön néhány map? Se oroszok se semmi? És akkor ezek a nevetséges heti feladatok. A mostani milyen értelmetlen már? Látszik, hogy valaki nagyjából fél óra alatt kitalálta aztán szevasz. Roadkill repülővel, agyam eldobom.

    Én azért játszogatok vele, de többet nem veszem meg előrendelve az biztos. Nekem a BF4 jött be utoljára, utána már a Bf1 sem tetszett.

    Na mindegy, nem véletlenül nem jött tőled új videó gondolom, a semmiről nehéz lenne valami jópofát összedobni gondolom. Amúgy a pénzt én le*rom, mert nekem így is megérte, kiszórakoztam magam. nekem a firestorm is bejött, amíg az elején volt elég játékos, aztán az is úgy maradt a játékosok meg elpárologtak. Miközben a cod meg rálépett rendesen mindenkinek a tyúkszemére azzal, hogy a warzonet ingyenessé tette és ráadásul multiplatform, így tudok a ps-es cimborákkal néha játszani este.

    Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó

Új hozzászólás Aktív témák