-
PROHARDVER!
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
válasz
Madn!ght #29790 üzenetére
Érdemes szerintem is, vannak csalok sajnos akkor mi hamarabb szervert kell válltani mert nagyon ritka hogy kör végéig lelépjen viszont a csapattársak kilépegetnek igy értelmetlenné válik a felesleges idötöltés idegeskedés... Csalo nélküli szerveren nagyon jokat lehet menni, pl mikor nem vagyok fenn még qukesz is első lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest