Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Ha èn kapok, adom az accot simán, bf1 esetèben is így tettem, akkor is 10+ embernèl járt.

Meglátjuk... -
voodoo98
addikt
-
bul07
nagyúr
Ha véletlen kapnék kulcsot és nem a fő fiókomba aktiválnám az mennyire lenne gáz?
Főleg ha még kölcsön is adnám a fiókot és több helyről lépnének be és játszanának?
Tartok attól hogy figyelik a kulcsok felhasználást és ha nem a ugyan arra az email című fiókra van aktiválva akkor fekete listára kerül a email címem
-
prokxy
veterán
Zárt alfa második felvonás aug 14. link
Akinek van kulcsa, ezelőtt megkapta, ha megosztaná 1-2 alkalomra a játékot, nagyon megköszönném.
Megbízhatóságom nem kèrdèses. Priviben a rèszleteket.
-
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Sejtettem, de köszi a megerősítést. Úgy látszik végleg szakítottak a múlt hagyományaival... ezen a téren.
De számomra "reálisabb volt" úgy járművet "szerezni"... -
Aventador91
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
kár. bf2ben is még várni kellett mindent a helyén. kör kezdésnél a főbázison random spawn volt, aztán szaladni kelett a járművekhez, repcsikhez, helihez. és alap volt a szervereken a friendly fire, szóval vigyázni kellett hova gránátozol, lősz, stb
sok köcsög beállt a repülők elé, aztán ha csapattárs elütötte egyből nyomta a punisht ( 4-5 punish után kickelt vagy bannolt a szerver) . régi szép idők
és még abban az időben így is játszható volt, akkor még nem volt menő a trollkodás ennyire. -
-
Dtomka
veterán
A BFV ben is belespawnolásos módszer lesz a járművekbe? (Emlékszem még BF vietnamban mennyien várták a heliket a helipadon
) -
voodoo98
addikt
*Vagy lemaradtam valamiről? (elírás volt az előzőben)
-
voodoo98
addikt
Én úgy tudom, hogy 19-től és 16-től játszhatsz. Ha van premier, akkor ha van preorder ha nincs 11-től mehet!
Tehát:
Standard edition: 60 EUR => 19-től játszhatsz
Deluxe edition: 80 EUR => 16-tól játszhatszHa lesz prem access 15 EUR-ért, akkor ezekből lejön 10%, azaz:
Standard: 54 EUR => 11-től játszhatsz
Deluxe: 72 EUR => szintén 11-től játszhatszVagy nem lemaradtam valamiről?

(#2084) Winne
Nincs Premium Pass/Season Pass. Tehát mindenki megkap minden DLC-t (mapot, fegyvert, stb.-t). -
Novver
senior tag
Most akkor a release időpontok hogy alakulnak basic és premier accessel?
Mert ugye az alap release 19.
Preorderrel 16.
És olvastam valami olyat is hogy basic és premier access is hamarabb férhet majd hozzá még 16.-nál is.
-
dergander
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezt lehetne tetézni... De a lényeg nem ez....
-
dergander
addikt
Látjátok ez a baj Magyarországgal...
Csak a nettó fizetés +80e forintal több lenne... a jobb módú országokba nincs ilyen gond. A Németeknél nem probléma hogy 80 vagy 60 euro.
Én minden acces nélkül előrendeltem a deluxot, ennyit kiadok érte, bár évente a PC játékaim kiadása olyan 200 euró közt van.
-
kolbi79
tag
nem túl erős az inglisem, de:
"You won't get Early-Beta privilige
You need the key in order to get Early-Beta privilige, You get the key on or just before the release of the game."Cd keysen egy hsz.
Ez nem azt jelenti véletlen, hogy a játék megjelenésekor vagy kicsivel előtte kapsz csak kulcsot?
-
Dtomka
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Vagy még az sem? Lehet még a statját is gyalulják ha lejár az előfizu, na az nagy ... lenne.
Nekem tuti nem kell ilyen előfizetés. Az aktuális BF -fel legalább 2 évre lekötöm magam. -
-
-
prokxy
veterán
Nemtom, én gondolkodom még rajta erősen, h mi legyen.
BF V pl. cdkeys-ről, 38 EUR-ért,így 16-ától mehet a dolog, de ekkor már sokan 1 hete tolják.
A deluxe-szal 13-ától lehet játszani, ez 80 EUR.A legjobb a cdkeys-es ár+ prem. access, így 11-től mehet és 54 EUR-ból kijön, de ekkor nincs csicsa, meg heti extra dolgok stb.
Az, h csak prem acc legyen nekem, kizárt, nekem a játék hosszú távra kell, 2 év biztosan ahogy most is még tolom néha a BF4-et is, nemhogy az egyet. -
mettek
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hat én már be is fizettem 1 évre. Ráadásul most nézem hogy hoknaptol játszható így az NFL 19
Na akkor jöhet sorba minden EA játék. -
-
-
lofagi
addikt
válasz
dergander
üzenetére
Így van. 1 játék kedvéért sehogy sem éri meg. :] De nem is tervezem,hogy csak egy játékkal játszom.
Például, benne van most ez FE az életben nem adtam volna ki ezért plusz pénzt, most viszont így letöltöttem és tök mókás.Továbbra is azt mondom, nekem jobb ez így. Nem nosztalgiázom, premiere játékokat próbálhatok ki, s nem félek, hogy ne jönne elég játék a jövőben ide.
-
AAtt1la
aktív tag
Annak lehet még jó aki mondjuk 2 játéknál is a drágább verzióban gondolkodik,mert azt nem tudod megvenni máshol olcsóbban,az accesbe meg ezek a változatok kerülnek.
-
dergander
addikt
Ha logikusan nézzük sehogy sem éri meg aki csak mondjuk jobban BFV-zni akar.
4 hónap alatt már 60 eurót fizetsz ki érte, én a mai napig folyamatosan játszok a BF1-et 1800+ órám van,akkor 15 euróval mennyit fizettem volna ki érte? Oké lesznek itt más címek is (Athem) A többi játékot pedig OA-ként is megkapod.
Ez csak taglalás hogy nekem miért nem éri meg OPA-val előfizetni.
-
prokxy
veterán
Akkor ez a hozzászólásom most nyert értelmet, lassan aktuális lesz: BF V verziók+árak Originről
-
zzola
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Én 12k-ért vettem BFV-t. Épp 3 AA játék kijön az éves előre kifizetett díjból...
-
Akkor majd előfizet újra, és megint kap 1 évig játékokat, kb 1-1.5 játék áráért.

(vagy megveszi akkor féláron/akciós áron)Mondom, aki nem vesz innentől EA játékot annak megéri... és ráadásul azonnal játszhat mindennel.
Bárcsak mindkét konzolra is elhoznák ezt, meg az összes kiadó.
-
bul07
nagyúr
BC2-vel a mai napig szoktam játszani, rendesen fel van telepítve a gépemre
Így igen 8+éves játékkal is szoktam játszani
Sőt Command & Conquer: Red Alert 2-vel is szoktam játszani néhanapján(2000-res játék), laptopomra az van feltelepítveNincs gond a bérléssel ha ésszerű áron van, bár lehet hogy 100€/év csak számomra sok

Meg hogy nincs meg a tulajdonszerzés öröme -
-
lofagi
addikt
BfV Originen lett volna £62
Premium előfizetés meg £90Igaz,hogy a BFV megmaradna örökre, viszont jön a Fifa, Anthem és még ki tudja mi amivel szívesen játszanék. Így nekem jobban megéri ez. Tény, hogy nem egy kellemes kicsengetni egybe, de ha cserébe kapok egy csomó játékot, szerintem megéri.
-
zzola
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Akit csak a BFV érdekel, annak egyáltalán nem éri meg!
-
Igen.
15 EUR / hó = 180 EUR per év, havi fizetéssel (ez a mostani 325-ös euroval kb 4.875Ft / 58.500Ft
vagy
100 EUR / év = 32.500FtHa mostantól egy EA játékot sem veszel meg külön, akkor esetleg megérheti, amúgy nem.
Persze ha valakinek az 1 hét vagy mennyivel hamarabbi játék megér ennyit, akkor befizet.

-
lofagi
addikt
Origin Access Premiere ON
Battlefield V Preorder OFF
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
Retro ON!
80 -as évek hősei
-
lacus83
senior tag
Én nem
Only PCA gép már készül alá,tavaly előtt BF1re is ugyan ez volt a project és kivitelezés,csak azóta felébredtem hogy kell a tavaly előttinél is komolyabb vas.(I5 3470,RX 480,8GB ram)
Most I5 8400,Gigabyte H370 Gaming 3,16 GB DDR4,M2 ssd.A GTX 1070 pedig legkésőbb V megjelenésig importálódig a gépbe.
Igen tudom egy PS Pro olcsóbb lett volna,de béna vagyok konzolon
-
válasz
Aventador91
üzenetére
Mert te már kerekesszékben tolod...

-
zzola
titán
válasz
Aventador91
üzenetére
Akkor meg pöckölünk, viszlát!

-
zzola
titán
válasz
Aventador91
üzenetére
Whén Hurkák...

-
-
-
-
prokxy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield Discord
(hivatalos nemzetközi)
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

sok köcsög beállt a repülők elé, aztán ha csapattárs elütötte egyből nyomta a punisht ( 4-5 punish után kickelt vagy bannolt a szerver) . régi szép idők

Gondoltam azért mondtad le a sima előrendelést, mert nem nyert meg a játék.