Hirdetés
-
PROHARDVER!
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29599 üzenetére
Elhallgass. Te meg állandóan lőszert kunyerálsz!!!!
Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
Gainka
őstag
Át állitottam head-ra, meg probáltam a night-ot is, lehet csak ezt a szart unja a fülem.
-
Gainka
őstag
Lehet nincs egy szuper minöségü fülesem, de mintha ez a bf 5 szarabb minöségü hanggal lenne ellátva vagy nem tudom, se a bf 1 se bf 4 játék abbahagyása után nem erzem ugy hogy ez csesztette a fülem. Ti vettetek észre ilyesmit?
-
őstag
Ma leszek!!
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29586 üzenetére
Hagyjad Szemi!! Hublot is csaló!!!
Állandóan heal kell neki meg lőszer!!!!!
SanyiiiiitetaaaaMindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
IntelKiller7
veterán
3 napja leszedtem Xboxra a játékot. Játszottam 2 órát, ma mentem volna még pár kört, erre meccs keresésnél azt írja, trial verzióm van, upgradeljem a játékot.
Anyád.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
őstag
Gabikaaaaaa nem jöttél de sebaj kettéhugyoztam mindenkit.
-
őstag
qukesznak speciálba! Visszatértem.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Találtgyerek #29569 üzenetére
Köszi a választ! Tettem egy próbát a BFV-vel, de fél óra után kértem is refundot inkább. Nagyon nem erre számítottam. Meglesem a 2042-t, bár nálam is szűk lesz hozzá a HW.
-
tfk3y
tag
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29574 üzenetére
Full low-on megy 100+ fps körül ha jól rémlik.
70-80-at láttam youtube-on én is.
10400 a CPU !!!!Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
BandiHUN
veterán
válasz qukesz #29573 üzenetére
Proci kell inkább alá, én is egy 3050 OC-vel tolom, medium+, +DLSS, 110 fps körül lenne, de 60 vsync-en tolom, pihen a kártya, nincs semmi akadás. Nekem még a V-nél is jobban fut szerintem a 2042.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29572 üzenetére
Gondoltam rá. De a kis RX580 miatt kevés lenne az FPS meglátásom szerint.
Láttam hogy 10 euró.Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
Találtgyerek
veterán
Jöhetnél CS-zni néha. Mutatnék 1-2 fogást.
Vagy BF5-zni. Most elgondolkodtam, hogy megveszem a BF2042-őt, ha ennyire akciós. Eddig csak Steamen játszottam, amikor több hétig lehetett kipróbálni.
BF5-ben már azt is észreveszem, ha valamelyik fűszál nem ott van ahol lenni szokott.
Striix Gabi te nem hajlasz a 2042 felé?06-3o/9759I39
-
tfk3y
tag
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Anno sokat BF3-aztam online Team DM-et, kis pályákon, 64 playerrel és imádtam. Ha hasonló pörgős élményt szeretnék, melyiket lenne érdemesebb megvennem? A BFV-t vagy a BF2042-t? Melyiknek a szerveri aktívabbak, életképesebbek?Köszi!
-
jézusom
addikt
SZiasztok!
Tisztán emlékszem, hogy pár hete még egyik repülő fegyverzetén ott volt a "butterfly bomb" Most gyanús volt már, hogy egyik pályán se tudok olyan géppel játszani, hát elkezdtem keresni a tuning menüben.
Az a gép, amin van ilyen bomba, konkrétan nulla tuninggal van nekem, és nem aktÍv még ez. Most létezik, hogy "lenullázódott a fegyver tuning? Vagy hova tünhetett? Egyszerűen nem találom a gépet
-
maxxenergie
senior tag
válasz maxxenergie #29565 üzenetére
Újraraktam appot de ez van most is ...
OPTIKÁM van semmi gond letöltéssel játékokkal sem egyik játéknál se -- Hetek óta csak ez szarakodik...[ Szerkesztve ]
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
maxxenergie
senior tag
válasz IntelKiller7 #29564 üzenetére
Store-ból próbálom !
Igazából gépcsere + WIN10 - WIN11 újratelepítés óta van a gond vele... EA appot megpróbálom újrarakni bár újratelepítéskor szűz gépre raktam fel...
-
IntelKiller7
veterán
válasz maxxenergie #29563 üzenetére
Benne van még. Ha már nem lenne, akkor le sem tudnád tölteni. Max, ha megvetted.
A játékaid közül próbálod telepíteni, vagy a storeból? origin/EA App reinstall sem segít?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
maxxenergie
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az alábbi problemhez :
EA Play /sima nem PRO/ előfizum van már évek óta! /Tudtommal ebben benen van ez a játék is mint ahogy a többi is ami OK is letöltve mennek is :BF1 - HARDLINE - BF4- sőt 2042 is...pl.. /
BFV -öt nem engedi letölteni már hetek óta korábban megvolt akkor még Origin-es előfizetéssel, most meg valami hiba miatt már hetek óta nem tudom letölteni a játékot... Erről vki tud valamit mi lehet valami ismert hiba vagy már nem ingyenes a sima PLAY előfizuval ...
Előre is köszi!
-
anubis6
aktív tag
válasz Találtgyerek #29560 üzenetére
Ez már az.
Leroy kolléga nem lenne, ki kéne találni..https://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
tfk3y
tag
-
Találtgyerek
veterán
Kellene neki’k egy zártosztály fórum, ahol magában vagy a hasonló egyénekkel együtt tudnának élni.
06-3o/9759I39
-
Gyula84
veterán
válasz Találtgyerek #29556 üzenetére
közel millióból 100k az ő regjei
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
qukesz
senior tag
-
zebra_hun
veterán
válasz Találtgyerek #29556 üzenetére
Az ám
-
Találtgyerek
veterán
-
civoralpoK
újonc
Na cserusztok, na cserusztok! Ismét nagy a csend, elfáradtak az öregfiúk?
-
Astroboy
őstag
válasz Találtgyerek #29551 üzenetére
#ezdegonosz
tfk3y: Ő az a jámbor?
-
free_jack
tag
ez még nagyobb csalódás
-
Találtgyerek
veterán
válasz FollowTheORI #29547 üzenetére
A BF3-ban azért jobb dogfight-okat lehetett nyomni.
Nem várom el, hogy egy IL-2 vagy War Thunder szimulátor fizika legyen, de a levegőben 2 mp alatt állóra lassulni és onnan 2 mp alatt visszagyorsulni elég gáz. Főleg, hogy ezt 30m magasan is simán meg lehet csinálni. Az elején elég sokat mentem vele, de hamar meguntam. Bombázáshoz meg végleg semmi tehetség nem kell.
A 2042-ben még nem mentem repülővel.06-3o/9759I39
-
Topikgazda
válasz Találtgyerek #29545 üzenetére
Szerintem nem gagyi, pont annyira "árkádos", hogy még élvezhető legyen, annélkül hogy túl szimulátoros és bonyolult legyen, de azért kell egy kevés skill is hozzá, hogy elég jó legyél benne.
Szerintem pl sokkal jobb a V ilyen téren (is), mint a mostani BF 2042.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Topikgazda
válasz jézusom #29543 üzenetére
Sehol nincs említve hogy csak PC, szóval értelem szerűen nem csak PC.
Olyan BF egyelőre nincs, mint a korábbi nosztalgikus részek voltak.
Ott a BF 2042, de az sem olyan. mint a régi részek a játékmechanika terén.Talán a kövekező részben majd lesz valami a régebbi részekből átemelve, ami ismerős/nosztalgikus.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
jézusom
addikt
Nem tudom ez a topic csak PCs gémerekée, de én xboxon nyomom. Jó nekem ez a V de néha hiányzik a BF2 amit PCn nyomtam pár évig. Azért más volt a repülőzés, légvédelem, helikopter. Ezek hiányoznak. Na meg a commander is jó volt.
[ Szerkesztve ]
-
free_jack
tag
Az EA answer topic automatikusan törli a nem kivánt hozzászólásokat a BV1 és BFV topicból. Magyarán automata chat MI vagy valós profilokkal??? kommunikálsz, ha problámád van. Játszál inkább BF 2042-t szerintük...
-
Astroboy
őstag
válasz A.C.E. #29536 üzenetére
...Koreát, Falklandot, Ukrán háborút kihagytad
Nekem is az az érzésem, hogy az V volt az utolsó potens BF, a hibái ellenére. Csak rengeteg lehetőséget hagytak benne, sokkal jobban ki kellett volna "pörgetni".
A 2042 szerintem megásta a sorozat sírját, alapvető, kipróbált és jól működő BF-es jellegzetességeket dobtak a kukába modern baromságokért - ahogy Te is írtad.Nem azt mondom, hogy innen már nincs visszaút, mert egy új és IGAZI KLASSZIKUS BF-el talán még visszacsábíthatják a régi gémereket.
Csak ez qrva nehéz lesz, ha kétszer egymás után sz@r kaját kap az ember egy étteremben, nem biztos, hogy visszatér valaha, hogy harmadszorra is átvágják...[ Szerkesztve ]
-
zebra_hun
veterán
válasz A.C.E. #29536 üzenetére
Az ötlet valóban jó. Ez a játékmotor vhogy piszok jól sikerült. "Őskövületeken" is elfut, kimaxolva igen szép, csak a kezét elengedték.
2042 a megjelenés napján egy vagyonért megvéve, egy rakás sz@r..., azóta sem láttam. Olvastam, hogy kipofozták, de az egész stílusa nem fogott meg, így többé nem lesz nálam.
Francért nem lehet a Bf1942-t a saját kis egyszerűségével feldobni.
Itt fingik vki, 1000 pont. Jobbra néz, 5000 pont. Mellélő vkinek, 10.000 pont
Ott lelőttél vkit, 1 pont, fertig. Minek ide is az infláció..
Egyszerű, de nagyszerű. Mai napig megy a multi még.
Bf5 kimondottan tetszik, de nem lesz semmi, az tuti. -
A.C.E.
aktív tag
válasz zebra_hun #29535 üzenetére
A 2042_őt erőltetik....nagyon kis réteg vevő a scifi-hightech superhero soldier faxságokra... bf 5 be belerakni a ww2 utáni konfliktusokat fizetős dlc ként(kiszűrve az agyatlan csaló réteget) szívesen tolnék kis vietnamot, irakot, koszovót, afganisztánt...
F.P.S. FOREVER!
-
PAtr0n
addikt
válasz FollowTheORI #29533 üzenetére
Ha lenne ennek a retek EA-nek esze, fogná magát, oszt kiadná ezt a játékot újra, maradhat a motor, minden beletett tartalom, kicsi tupír, + orosz oldalt belepakolni, ránfellvarrni kicsit a pályákat, pluszokat hozzárakni, meg jópár fegyvert, járművet, és vinnék mint a cukrot.
Szerintem."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Topikgazda
válasz free_jack #29529 üzenetére
Már mindenki kijátszotta oda-vissza a ezt a játékot is... itt max már csak a csalók szapulása lehet érdemleges téma. De, már azis lerágott csont.
Van ez így, szép lassan minden elmúlik és tovább kell lépni.[ Szerkesztve ]
-
free_jack
tag
Ha én nem élnek, ez a topic már régen halott lenne
globális probléma, savior vagyok?
-
Laraxior
titán
válasz A.C.E. #29527 üzenetére
Pontosan, sok idő után felnéztem... pár percet sikerült normálisan játszani, utána a másik oldalon valaki random spawnoltatta az egész csapatot..
Próbálkozok inkább a BF4-el.""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
A.C.E.
aktív tag
Hát gyerekek ez valami szuperhősös hülyegyerekjáték szintre esett vissza köszönhetően a sok csaló elmeroggyantnak.
F.P.S. FOREVER!
-
Topikgazda
-
qukesz
senior tag
válasz Találtgyerek #29524 üzenetére
Fuuu de kár hogy nem voltam. Biztos megint rottyra csaltad!!!
Kis heal 2000 Ft!!!!Lőszert meg vegyél magadnak!!!
Mindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
free_jack
tag
a battlefield V legények azon vitézkednek hogy 120 vagy 144 HZ dukál mobil kiljezőn?
Asus Rog Ally, Lenovo Legion Go or az uj mobile játékosok kevért: Steat Deck
-
zebra_hun
veterán
válasz Termin8 #29518 üzenetére
162 fps-re limitálva:
[Totál kimaxolt 1440 Ultra Preset RT nélkül]
Itt inkább az a lényeg, hogy ezt miért nem léptem meg hamarabb...
160 a 0.1% fps fullra kimaxolva. DX11 alatt ennyi nem volt. Akármilyen darálóba megyek.
Így, hogy 60 fps-sel, és 100MBit/s-mal rögzítek, játék közben sem rottyan meg.Bozontnak külön köszönet.
Igaz, ez sokba került, mert több mint 2 órát játszottam eddig, és nem jártam még be mindent.
Az elmúlt 2 évben nem játszottam ennyit.
Win újratelepítés után kezdhetem megint -
zebra_hun
veterán
válasz Termin8 #29518 üzenetére
1 okból.
98%-ban Forza 5 a gyerekekkel a játék, és 1440-ben kimaxolva ~140-150 fps. Max-ban felkúszik jobban, de a 162-t nem tudja tartani.
Az én igényeimnek pedig bőven elég a 144. Tudom, én "igénytelen" vagyok, ma már a 240-360Hz a módi.
Világ pénzét azért nem szórom bele.
0.1%-ban legyen meg a stabil 100+, az tökéletes.
1%-ban viszont stabilan 140+.
Amúgy néha átrakom 162-re, sokat nem veszek észre.
60Hz vs 144Hz közt van észrevehető különbség, de itt már nem.
Vga is ~30°C, az is lényeges.
Elengedett gyeplővel már 35+°C, ami nem épp tetszik. -
Laby
őstag
Szerintem ez nem az a játék, ahol el kell csúnyítani a játékot mert Esport és jobban látsz másokat, ez pont a hangokról és a látványról szól szerintem.
Szerver keresőt rosszul csinálod, csomó teltházas szerver szokott lenni.
Advanced search-be keress, és ott tudsz szerverek között válogatni, játékmód szerint, létszám szerint, látod előre hogy milyen pályák lesznek…stb.Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
turho
addikt
De már olvasgattam olyanokat is, hogy bizgerálják egyesek a grafikai beállításokat, hogy jobban lássanak a pályán, stb.
(Örülök hogy 4k fullban szépen fut ).Azt mindenesetre szomorúan láttam, hogy kevés a szerver. 64 személyes map-on hárman szaladoztunk, amíg az 1 db ellenség ki nem lépett.
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
Laby
őstag
Eleinte nekem is ez volt. Teljesen más a játékdinamika, CoD-ban rohangálós dara az egész, itt azért kicsit taktikázós, lassabban mozgós, megfontoltabb mozgás kell. A jó hír az, hogy amint itt belejössz, akkor majd a CoD-ban leszel béna ameddig vissza nem szoksz.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
turho
addikt
Köszi, próbálkozni fogok, meg lehet hogy a single-t is kipróbálom.
De nagyon nem COD, az biztos. Kíváncsiságból vettem meg, már néhány órát MP -ztem is vele. Az biztos, hogy kelek-fekszek nonstop. Meg kell tanulnom a trükköket. Grafikailag viszont tetszik. Csakhát nem egy pörgős cucc, inkább lopakodni kellene benneEladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
Laby
őstag
Én is CoD vonalon mozgott ezer éve, de azért BFV-t is szoktunk időnként. A hangok értelmes fejhallgatóban lenyűgözőek, szerintem csak azért játszok vele.
Viszont annyira semmilyen az összes Bf nekem, valahogy olyan céltalannak érzem rövid idő után.Tactical Conquest mód amit talán érdemes játszanod, abba mai napig elég sok szerver van. Sajnos elég sűrűn belefutni csalókba, de akkor válts szervert.
Tactical Conquest elég egyszerűen érthető játékmód, és mivel sokan vagytok a pályán, eléggé pörgős is.Breakthrough is jó mód. Az hosszú, sztorimesélős egymásra épülős pálya részletekkel, fokozatosan előrehaladásokkal. Mint egy valós háborús területfoglalás.
Kis map-os pörgést szerintem ne keresd Bf-ben, nem erről szól ez a játék.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
zebra_hun
veterán
válasz zebra_hun #29511 üzenetére
Még egy hsz a DX11 vs. 12 témához és befejeztem.
Szóval örülök annak, hogy sikerült meggyőzni.
Kipróbáltam, hogy nincs Riva Tunerben 144 fps limit.
0.1% ~160-180
1% ~ 220-250
Ezért is tudja tartani ha levágom a tetejéről a felesleget. Szegény videokártya ezt már nem tudja, hatalmas GPU limit.
Ha 2560*1440-ben vki akarja a 240+ fps-t, annak már kell tenni a gépébe egy drága kártyát.
GPU 300W
CPU 100W
Szerintem van értelme kukázni a 144 felettieket, úgysem számít semmit. (sztem)[Limitek nélkül, FFR, Gsync, Vsync off]
Egyébként lenne még egy kérdésem.
Ezt közepes effektekkel csináltam, illetve ami nálam a Terrain low még, hogy ne csak golyófogó legyek.
Miket érdemes még levenni, hogy jobban lássak?
Tudom, vegyek fel szemüveget, de alig veszem észre a makikat.
Köszi. -
zebra_hun
veterán
válasz bozont #29510 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
Igazán jól sikerült, megmutatja a lényeget. Sosem vártam meg a DX12 lag megszűnését, elég erős gépeim vannak, hogy DX11-ben se legyen gond.
Az biztos, hogy valóban jobb a DX12, de csakis ha már jártunk ott.
A 0.1%-om 100+, 1% 130+-os volt még a régi gépeimen is DX11 alatt.
Itt nem tudni mennyi, mivel 144 fps limitet állítottam be, de fixen, meg sem rezdül a 0.1% sem.
Rászántam magam, rohangáltam pár pályán, de sosem volt utána keresőben ua. a pálya ...
Rotterdam sztem az egyik legjobb a sok object miatt, ha az jó, akkor az máshol is az lesz.DX11-ben nálad a ~30-35 fps reális. Csúcs mai gépeken is 60-70 fps van a BF5-ben.
Ez nekem a benchelős gépem, csak versenyre van. Szerzett is szépen aranyat.
Sem FFR, sem semmi, viszont nem minden ultra, de az amúgy is lényegtelen. Nem GPU tesztet nézünk, ne akadályozzon és kész.Volna viszont egy kérdésem.
Mivel állandó hardver cserélős vagyok, ezért pár napnál, hétnél nem tart tovább egy op rendszer.
Doksiból a BF5 könyvtár van mentve ill. a játék, de gondolom a DX12 adatai nem abban vannak tárolva. Ezért sem érdekelt sosem a 12, mivel úgyis repül a Windows. Ki lehet azokat menteni? Hol vannak?
A pályákat OK bejárom egyszer, de mind hetente... ~6-10 fps-sel katasztrófa.
Nem dől össze a világ, nem játszom az utóbbi években, de néha jól jön. Megtartanám a DX12-t, de csak ha nem kell órákat szívni vele kikapcsolódás helyett.
Igazatok van Bjørgersson -nal, érdemes megvárni annak, akinek van rá ideje.Még egyszer hatalmas köszönet a normális fps mérésért, így kell ezt. Csak az számít.
Meggyőztél, de meggyőzött a saját mérésem is. Max fps nem érdekel, 165Hz monitorom van, tehát 144-re limitálom.
-
bozont
veterán
válasz zebra_hun #29503 üzenetére
Megpróbáltam, de nem egyszerű. Kevés a szerver, csalók viszont vannak még és sajnos így már az a ritka ha nincs egy szerveren.
Mindenesetre csináltam két videót, DX12 és DX11 is ( még kb 35 perc a kódolás). Utóbbi sokkal rosszabb, érzetre is.
Nagyon nem cifráztam most, de az fps grafikon felett balról jobbra avg, 1% és 0,1%. -
turho
addikt
Sziasztok!
Több év COD mellett kíváncsiságból megvettem most a BF5-öt a Steamen. Tetszene, csak egyelőre kelek-fekszek benne. Szó szerint...200 és 4000 pont közt, a végén kullogok. Egész más szemlélet kell hozzá, mint "vetélytársához".
2 bajom van eddig (azon kívül, hogy nyomorék béna vagyok )
1. Nem találom az online jatékfajták normális leírását, illetve hát próbálom megfeleltetni jobb híján a COD-nak. (Kerestem volna kis map-os pörgést, de nem igazán sikeredett).
2. Ennyire halott az online játék már a NF5-ön? Végülis 5-6 szervert találtam, de azt is célirányos kereséssel.
Minden jótanácsot elfogadok amúgy
Offline is megnézem majd azért. Marmint a campaignt.
Hálisten szépen hasít 4k-ban.
Máshogy szép, mint a COD[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
Rinkasime
tag
Volt egy régebbi laptopom egy gtx 1650-el,ott észrevehetően jobban szerette a DX11-et pl Fortnite-ban vagy egyéb más DX11-es címekkel bár a Fortiba akkor még a DX12 Beta állapotban volt,pedig az a kártya már DX12-es volt ahogy most nézem.
Fene se tudja Tesztelgetek most majd más címeket is,érdekessé vált számomra ez DX11 v. DX12 kérdése
[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
válasz Bjørgersson #29506 üzenetére
Ja, pedig tuti hiányolta pár 8+ core-os procival rendelkező RTX tulaj.
-
-
Astroboy
őstag
válasz Rinkasime #29504 üzenetére
DX11-ben a te konfigoddal háááát...kicsit olyan, mint Ferrarival 50-nel araszolni az autópályán - lehet persze, de kívülről nézve nem kicsit vicces.
6 évnyi fejlesztés van a DX11 és a 12 között, természetesen bullshit az egész, pont azért készült, hogy átverje a gamereket és még több képi élménytől fossza meg őket.
-
Rinkasime
tag
DX11 lett a nyerő Érdekes hogy ha bekapcsolom a freesync-et a monitoron,akkor letiltja a különböző előrebeállított kép profilokat (Fps,Rts,mozi stb.) és a kép amit kapok is a szemem elé,hát... nem a legszebb Mindegy,majd a control panelben finomhangolok
-
zebra_hun
veterán
válasz bozont #29501 üzenetére
Köszi a vidijót
Értesz hozzá, tégy meg bitte vmit ha van egy kis időd.
Ha nem, akkor sincs semmi problemoDX12 alatt pipáld be a 0.1 és 1%-os mérést. Grafikai beállítások nem érdekesek, mivel az videokártya függö. Ne ütközzön gpu limitbe, aztán jó az.
Egy meghalásig lehet mérni, mivel a spawn kapcsolás akkora akadás, hogy hiteltelenné teszi főleg a 0.1%-ot.
Tehát:
Spawn - mérés start - játék lehetőleg darálóban egészen a kipurcanásig.
Benchmark fülön kell beállítani egy start gombot. [kép]
Itt meg kipipálni, esetlegesen átnevezni. [kép]Kikerestem egy régi videómat, csak én nem vagyok pro, elég nehéz nekem nem megmakkanni a darálóban. Itt nincs 0.1, csak 1%.
Abridabrinak ebben igaza van, elégséges az 1%, de ha a 0.1 is 100+, az meg mégjobb.
Én sosem vártam lehet eleget, de a DX11 mindig jó, DX12 meg mérhetően rosszabb.
Ez érdekelne, hogy van e 100+ 0.1%-od úgy.
Én nem vagyok gémer sok éve, hetente veszek benchmarkokra állandóan hardvereket, oc, opti, tweak, aztán benchelés.
Ha kimaxoltam, jöhet a következő, nem tartom meg őket.
Csak méregetek, kihozom amit kilehet belőlük, aztán mennek a háztól
Szeretem mai napig a Bf-et, de a legelső részét. Ezek sajnos a közelébe nem érnek, de ez már más téma.
Bf5 egész jó, ez bejövős, igaz lassan 2 éve hogy a gépemen sem volt. Mivel nincs beépített benchmark, "hivatalos" vagy hiteles mérésre, diagnosztikára alkalmatlan.
Thx
-
bozont
veterán
Kíváncsiságból letöltöttem megnézni hogy fut most a játék: [link] (Még tart a kódolás, kb 35 perc, addig nincs HD videó)
Az fps-t driverből korlátoztam 190-re. Érdekes módon, most nincsenek olyan durva akadások mint szokott az első pályabejáráskor. Csak minimális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- Apple iPad Air 6 ( M2) , Space Gray , 13'' Retina, 256Gb, Wifi, Makulátlan, 2027.06-ig garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Iphone 12 Pro max 256Gb (sok tartozék!)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest