Hirdetés
- Modding és elektronikai kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- Jóárasított kézikonzollal tarolna jövőre a Lenovo
- Milyen notebookot vegyek?
- Hordozható PlayStation 5 bukkant fel a sufni ajtajában
-
PROHARDVER!
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
muszurkefal
aktív tag
válasz voodoo98 #15049 üzenetére
Sajnos más játéknál is előjött.
Hétvégén talán tudok más kártyát kipróbálni, illetve más gépében a kártyát.
Kártya, alaplap vagy táp a ludas. Az alaplap egyik slotjával régebben is volt gond, most visszaraktam ugyanoda a kártyát, és ugyanúgy rebootolt. Viszont a slot eredeti hibája még nem jött elő
Köszi a segítséget azért, legalább még mindenre van garancia. -
addikt
válasz voodoo98 #13983 üzenetére
Hát nem hittem volna hogy ezt fogom mondani, de nagyon tetszik a trailer alapján! Lehet mégis érdemes lesz fél áron beszerezni a játékot. Bár azért tartok tőle, hogy a cheaterek ellehetetlenítik a játékot... akkor meg inkább ott az Apex, ami mégiscsak használ Easy Anti Cheatet.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
blaca83
őstag
válasz voodoo98 #13983 üzenetére
A videó nagyon jó lett de a játszhatóság és a megvalósítást illetően vannak kétségeim...!
A promó mindig profi, be is dőlünk neki és a végtermék az elmúlt években Béta szinten kerül eladásra.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
lofagi
addikt
válasz voodoo98 #13990 üzenetére
Ha kiadnák free2playként csak ezt a módot, akkor esetleg lenne remény arra,hogy valami lesz belőle, de így kétlem. Nem mintha mostanában olyan sokba kerülne a játék. De akkor is.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
bul07
nagyúr
válasz voodoo98 #13990 üzenetére
Max a többi módtól elvonja a játékosokat, de hogy ezért ezrével vegyék a játékot, hát.....
Amúgy ez is egy gyalogos harc valami, hol vannak ebben a páncélosok vagy a repülők
Ja hogy nincsenek mert egy felkapott játékot másoltak, és nem a Battlefield névhez méltó tartalmat raknak be[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Pro!Petya
addikt
-
McW1
tag
válasz voodoo98 #13206 üzenetére
- legujabb nv driver teljes installja. Eloszor nv slimmer-rel raktam fel es nem ment a dlss benchmark.
Tehát ezt úgy kell érteni, hogy mindent muszáj feltenni (én a gef exp-t és az audio drivereket sose telepítem).
A menüben a dlss nekem is off, azaz szürke (rtx kártya, 1080p monitor van)
Azt hiszed, hogy mit gondolsz?
-
voodoo98
addikt
válasz voodoo98 #13200 üzenetére
Itt meg szidják a DLSS-t: videó
Battlefield V 4k RTX ON + DLSS Sucks! - TAA Win!Sikerült beállítani!
Ami kell:
- RTX kártya
- legújabb driver
- DX12
- DXR enabled
- 4k felbontás vagy DSR-rel felskálázni(nem tudom, hogy a videóban hogyan tudnak játszani kisebb felbontáson)
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Aventador91
őstag
válasz voodoo98 #12982 üzenetére
jöhetne bármelyik régebbi bf remaster
felőlem még 2142 remastered is lehetne, szívesen zúznék egy lépegetővel
ezzel a mostani grafikával simán visszatérhetne az EA eladásokban, ha kiadnának egy régebbi részt átdolgozva. venné mindenki mint a cukrot. persze kapnák érte az ívet hogy le akarják húzni az embereket hogy ugyanazt újra eladják, de többen örülnének neki mint sírnának
[ Szerkesztve ]
-
Aventador91
őstag
válasz voodoo98 #12764 üzenetére
én is hanyagolom december közepe óta. jó ha 1-2 órát toltam azóta. tegnapelőtt felmentem egy körre, és az fogadott hogy revive képernyő előtt pár másodperc üres képernyős vergődés, megjelenik a revive kép, elvileg felélesztettek, megvolt a nagy levegő hang is, erre megint üres képernyős vergődés és nem múlik el, időt se számol vissza. vártam így egy fél percet aztán alt+f4 uninstall
-
Topikgazda
válasz voodoo98 #11863 üzenetére
Jah... fordítva kellett volna... valami erős kezdés azokkal amit mindenki várt... és utána lehetett volna vinni a spéci "el nem mesélt" helyekre és csatákra.
Nagyon kíváncsi leszek a következő mi lesz és milyen lesz.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
válasz voodoo98 #11853 üzenetére
Igen, ez rémlett, de jobban tetszik az ízi oridzsines fps mutogató cucc.
---
Asszem a bf3-nál akadtam ki, hogy weboldal, meg origin, meg még a game is... sok. De a kliens végülis életszerűnek bizonyult főleg a vásárlás és telepítéskezelés miatt, de ez az fps cucc is rendben van - bár ezt játékon belül is lehetne kezelni...
Meg az is érdekes, hogy egy MOH 2010 sorozatszámomat egyszerűen ellopták, mert akkor még nem adtam hozzá mindent a fiókomhoz. Megvettem megint. Fiókon belül már megvan minden. A lemezeimet a minap kidobáltam, a sorozatszámokat megsemmisítettem persze, nyertem néhány köbmétert a lakásban.
Ja steam. A DIrt 3 a windowslive halála miatt már nem tudott kiegészítőket leszedni, de a steam megette a sorozatszámom, és így meglett minden kieg.
Na, jók a kliensek.
A BF5-nél ott tartok, hogy nem merem törölni (sok idő újrapakolni gyors nettel is), várok valami csodára, és 10-ből 1 meccs egészen élvezhető. Rühellem az egész játékot, mindenestül.
Mire számítsak? Lesz valami változás? Elsősorban azzal van bajom, hogy semmiféle 2. vh-s hangulatot nem teremt a játék. Olyan, mintha a készítőknek fogalmuk sem lett volna arról, hogy micsodák jelképezik a 2. vh-t a gamerek világában, vagy a filmeken. Se egy M1 garand, se egy Bastogne, se releváns karakterek, és semmiféle 2. vh-hoz kötődő motívum, ami valamennyire belehúzna a játékba.
Van valami ígéret?
-
Dtomka
veterán
válasz voodoo98 #10234 üzenetére
Felmentem 1-re. Az első ölés tényleg egész jól adta. Majd utána ugyanúgy 3-at kellett lönöm a model 8 -al az ellenbe, hogy lefeküdjön.
Megkérdeztem a chatben This is HC server? Írták, hogy nem, hanem régi... ttk vagy ttl.
A game módoknál viszont nem lehet kiválasztani. Ami azért baj mert nem lehet 1 saját szűrőt alkalmazni rá.
Így a gyors menüből kell inditani a szervert, ami azért nem jó mert olyan szerverre dobhat be ahol a ping tré. -
addikt
válasz voodoo98 #10231 üzenetére
A bolt-action nem változik.
Az a rész tetszett nekem ,hogy kivették a Sweetspotot. Viszont a supression se nagyon hatásos már rájuk.
Összeségében ez a patch az utóbbi évek legrosszabb ötlete a BF vonalon.
Megy ám az anyázás rendesen mindenféle fórumon.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
addikt
válasz voodoo98 #10221 üzenetére
Plusz a Sniper így erősödik.
Így is bőven túl sok camper van. Nem kell mégtöbb.
A nem sniper fegyverekkel így még inkább megéri majd fejre célozni. Talán ez az egyetlen pozitívum. Halvány vígasz.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz voodoo98 #10221 üzenetére
Melyik
vadbarom idiótaállat volt az aki ezt kitalálta???A TTK tökéletes volt.
A TTD-vel volt gond.
gg Dice
-------------------------------------------------------------------------
ui :
HOW MANY BULLETS WILL I NEED TO KILL SOMEONE NOW?
In practice, the maximum damage is now lower for most weapons. This means that it will take on average one more bullet to kill with the weapons that are affected.
The distances at which you will need more bullets to kill will also be affected. Like the table above, here is how it changes now with the original TTK equivalent in (bold parenthesis).Semi Auto Rifles:
Gewehr 43, Selbstlader 1916: Drop to 4 Bullets To Kill around 39 m (never).
Turner SMLE: Drops to 4 BTK around 28 m (50 m), 5 BTK around 68 m (never).
Gewehr 1-5: Drops to 4 BTK around 13 m (30 m), 5 BTK around 44 m (50 m), 6 BTK around 63 m (never).
M1 Carbine: Drops to 5 BTK around 39 m (50 m), 6 BTK around 63 m (never).Assault Rifles:
Can no longer 4 hit kill with body shots only.
Drop to 6 BTK around 21 m (50 m), 7 BTK around 53 m (never).LMGs, MMGs:
Drop to 6 BTK around 21 m (50 m), 7 BTK around 57 m (never).SMGs:
Drop to 6 BTK around 15 m (25 m), 7 BTK around 32 m (50 m), 8 BTK around 49 m (75 m), 9 BTK around 70 m (never).
MP34 does not drop to 9 BTK at range.Self-Loading Rifles:
Will now require one extra shot when hitting the lower body, arms or legs unless the other shot is a headshot.Buckshot Shotguns:
Unchanged: Same damage.Slug Shotguns:
Slightly adjusted: Will deal less damage when hitting lower body, arms or legs.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz voodoo98 #10162 üzenetére
Szerintem nem.
TTK igen, milyen gyorsan tudsz valakit megölni.
TTD viszont szerintem az lenne, hogy mennyi ideig vagy átlagosan életben.Nem sok értelmét látom az oda vissza külön elnevezésnek ugyanazon paraméterre.Bár most olvastam egy helyen hogy a TTD itt az lenne hogy az első találat érzékelésétől, kb mennyi idő alatt halsz meg (mennyi időnek érzékeled amíg meghalsz), van e időd pl reagálni stb.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Gery9112
őstag
válasz voodoo98 #10162 üzenetére
Pontosan így van.Szerintem itt a szerver és a gép közötti adatküldés miatt kell különbséget tenni.
TTK = Ha te lősz te küldöd ki az adatot, itt a lényeg az, hogy milyen gyorsan küldöd az adatot.
TTD = Akit lőnek milyen gyorsan kapja meg azt, hogy őt éppen kilyuggatják.A különbség itt azért lehet lényeges szerintem mert nem mindegy, hogy azzal van a baj, hogy az általad küldött mennyiség egyszerre érkezik meg egy helyre vagy a játékos akit lőnek egyszerre kapja meg az összes adatot.
Például ha valakit mellkason lőnek a játékban 3-szor és a lövések között eltelik 2 másodperc nem mindegy, hogy a játékosnak, akit lőnek úgy megy le az élete, hogy 100 -> 50 -> 10 -> 0 tehát van pici ideje reagálni vagy azonnal összecsuklik mert a szerverről egyszerre kapta meg ezt a három adatot és azonnal meghalt. (1 shot kill)
Nem tudom, hogy ez így érthető volt-e még eléggé reggel van.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
ForRedGlory
félisten
válasz voodoo98 #9846 üzenetére
Igazából csak a feladat miatt próbáltam ki, de tök durva élmény volt. Tiszta Rambo még nerfelve is.
(#9847) zzola: Majd kipróbálom.
(#9854) szuk_jozsef: Az a durva, hogy nekem magától pakolta be a bal ágat... Nem választottam ki semmit, eleve két meccs kellett, hogy elérjem a 4-es szintet, aztán amikor be akartam pakolni a perkeket, akkor láttam, hogy a baloldali ág végig ki van jelölve.
-
Źşë'
addikt
válasz voodoo98 #9813 üzenetére
kellene egy kis help, végül melyik drivert raktad fel az V-höz? ill. megy minden más úgy mint azelőtt? 391.35 van még fenn, de ezzel nem indul el a game, addig nem rakok fel másikat amíg valaki valami biztatót nem mond
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
voodoo98
addikt
válasz voodoo98 #9808 üzenetére
Do I earn Chapter XP from playing things that aren’t part of the Chapter?
Yes, everything that you do that normally generates XP in Battlefield V multiplayer works towards your Chapter Rank. For example, a regular game of Team Deathmatch that’s not tied to Tides of War will help you climb the Chapter Ranks. However, the most effective way is by completing the weekly challenges which will net you a big chunk of Chapter XP.
Tehát ha nem TDM-et játszik az ember, akkor is számolja a Chapter XP-eket.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
-
EczkE
veterán
válasz voodoo98 #9760 üzenetére
Kesz szenvedes az egesz. En megkerem majd haveromat hogy abbol healelje magat vissza es majd meglesz. Arra ne szamits hogy random jatekosok fogjak hasznalni. Inkabb odarohannak a megepitett allomashoz vagy lelovetik magukat. Tegnap direkt neztem a reconokat es negyed eletuk volt de 10 percig nezegettek ki a sarokrol anelkul hogy eszebeszukbee jutott volna visszagyogyitani magukat. Szoval,kesz vicc az egesz. De azert sok sikert neked lehet konnyebben osszejon mint nekem.
Asszem mindenféleképpen!
-
Neoteric
addikt
válasz voodoo98 #9611 üzenetére
Hát ja, pontosan. Ezzel csak azt érik el, hogy a még maradék lojális játékosok akik megvették preorderben vagy day1 (~mi), legközelebb már nem fogják. Én legalábbis legközelebb biztos várni fogok vele egy hónapot, mert 16 nappal megjelenés után a hivatalos playstation storeon kis túlzással féláron ($36) lehet megvenni. Ettől függetlenül alapvetően szeretem a játékot, csomó jó dolog van benne ami pozitív irányban változott benne, de na..
PSN: ne0teric_sAN
-
_CICAFIU_
aktív tag
válasz voodoo98 #9611 üzenetére
Pont ez a baj hogy most jelent meg nemrég de már féláron van. Akik megjelenéskor megvették azokkal szúrtak ki. Én vártam hogy megvegyem mert ez egy félig kész játék volt mikor megjelent de az 50%-os akció miatt lehet beruházok rá. Meg nem véletlen hogy több kiadó is próbálkozik most hasonló játtékkal mert ez a bf sorozat mélyrepülése most. Igaz kevés sikerrel egyenlőre.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30
-
pohár
félisten
válasz voodoo98 #9424 üzenetére
vagy csak jön a holiday season, addig üsd a vasat, amíg meleg... így logikus
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bul07
nagyúr
-
steele80
senior tag
-
protegum
aktív tag
válasz voodoo98 #9337 üzenetére
Pont a fegyverek miatt sincs nekem se meg az az érzés, hogy ez 2. vh-s játék. Ami a bétában benne volt feeling az mostanra elszivárgott. Minek bele ez a rengeteg, felesleges fegyver is és mindegyik oldal használhatja másikét. Elnevezhették volna nyugodtan Bad Company 3-nak. Aztán lehetett volna várni a következő normális Battlefield-et.
-
voodoo98
addikt
válasz voodoo98 #9335 üzenetére
Westie tweet: 50-es max rank marad.
Ezt kb. hihetetlen!
(#9336) lofagi
Szeretek fejlődni!
DE kéne az 1000 scrap a szintlépésekért is.
Most a fegyókat húzom...Leköt a játék (nem annyira, mint a BF1) és játszok is vele , de ez már akkor is sok...
- alig van pálya (azok is semmitmondóak 1-2-t kivéve), tudom untold stories
- alig van fegyver! totál alap 2. vh-s fegyverek hiányznak! M1 garand? Browning-ok? stb.
- idegesítő nerfelések és buffolások
- ami hiperidegesítő: bolt action-ök kb. 50-60-at sebeznek. Félautomata recon fegyóknál ok, de a bolt-action-nél ugyan ne legyen már!
- továbbra sincs 2. vh feeling, tudom ez az én bajom , de akkor is
- és már fejlődés sincs, 15-20 óra alatt meg van az 50-es rank...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen autót vegyek?
- Modding és elektronikai kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest