- Modding és elektronikai kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
Mr.Csizmás #4899 üzenetére
Kosz. Kerdes, ha odaadjak az osszes dlc-t, akkor van-e ertelme megvenni?
-
zzola
titán
válasz
Mr.Csizmás #4894 üzenetére
En az eu-s arat irtam...nem?
-
kisza25
félisten
válasz
Mr.Csizmás #4890 üzenetére
nekem prémium van szóval tőlem bármi mehet, szerintem az ingyenes DLC-ket rakjuk be max, de meglátjuk mennyi embernek van/nincsenek meg
-
kisza25
félisten
válasz
Mr.Csizmás #4888 üzenetére
mixed lesz, tegnap lett átállítva (ez volt az IRAM WAR szerver), még nincsen beállítva, majd megbeszéljük mi legyen és megkérjük Gabeszt állítsa be nekünk
-
kisza25
félisten
válasz
Mr.Csizmás #4886 üzenetére
én a beépítettet használom, ami a játékban van
a konzolba beírod(0-át nyomod akkor jön elő): perfoverlay.drawfps 1
IRAM BFH szerver -
kisza25
félisten
válasz
Mr.Csizmás #4883 üzenetére
pont, hogy a low-med-en van jobban terhelve a processzor
high-ultrához könnyebben elég
az i5-4690k 4,4Ghz-en hagyott low-on a gtx 960-ban
Amúgy egyszerűen megállapítható a dolog, lowon megnézed mennyi az FPS és hány % megy a GPU (load)
mediumon is és high-on, ha az FPS szinte azonos, a GPU nem megy 100%-on, akkor biztos a CPU limit -
guftabi96
addikt
válasz
Mr.Csizmás #4874 üzenetére
Magok nem parkolnak?
Nekem volt, hogy az volt a baj. A te gépeddel jobban kellene mennie.Nekem most a HD 7750 a visszatartó erő.
Húznék rajta szívesen, hogy legyen még pár plusz fps-em, de nem az enyém a kártya.
Nagyon viszket már a tenyerem, a pénz itt van, már csak a kártyáknak kell megjelennie. (Kivárom az új Radeonokat, és ha nem is 470/480 lesz, legalább reményeim szerint az árakat lejjebb nyomják)
Elég nehéz megállni, de eddig megy. Bár kétszer majdnem elhasaltam -
guftabi96
addikt
válasz
Mr.Csizmás #4870 üzenetére
Ne is mondd, én is nyomtam egyet délután, és nem igazán adta. Hamar hozzászoktam a jóhoz
Ez 5 dodóért baromi jó vétel volt, főleg, ha később jön a többi dlc ingyen.Már csak egy normális vga kellene.
A megfelelő fps nagyjából megvan mindenhol (bár, azért most is volt, ahol kőkemény 40fps-sel döngettem), de azért ennek ára van...
Mondjuk a semminél még ez is fényévekkel jobb. -
válasz
Mr.Csizmás #4734 üzenetére
Jól tetted... most egy hétig nem leszek, de vegyétek meg jó sokan aztán majd toljuk csapatba.
Le a BF4-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest