- Milyen notebookot vegyek?
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001 #4597 üzenetére
majd, ha lesz gépem, akkor én is jövök
-
vj0c1
aktív tag
válasz
FollowTheORI #4598 üzenetére
32-est szándékozunk, leghamarabb jövő hét hétfőn lesz majd meg. Az összes noob marhaság (m320, m79 és társaik) ki lesz tiltva, és végre nyugodtan tudunk majd gamelni.
-
Én csak mint felhasználó tudok nyilatkozni, a 4NET szerverek nekem jók szoktak lenni. Alacsony ping és jól adja...
A másikat nem ismerem.
Illetve ha valahogy ki tudjátok deríteni a www.pb-clan.de -s szerverek hol vannak, akkor az a szolgáltató is jó (ha nem 4NET-esek ők is).
64 fővel is nagyon faszán szokott menni.
Lehet ők meg pont gameservers-esek.(Igazából utóbbi lenne a legjobb, ha kiderül hol van a szerverük.)
-
spanglee001
addikt
majd linkeljétek be a szerót
összehozhatnánk valami "egész estés" játszót is akár valamikor
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Szervert szándékozunk bérelni a napokban, és érdekelne hogy melyik szerver hosting oldalt ajánlanátok.. Én a gameservers.com, illetve a 4netplayers.com oldalakat néztem eddig, ezekről van valami tapasztalat?
A válaszokat előre is köszi! -
törölt tag
Mivel azt írtátok, hogy inkább az alap pályák mennek, így az alapot pakoltam be
-
-
meszike91
senior tag
válasz
Németh Péter #4591 üzenetére
Szürke és nem lehet rá kattintani.
Elég zavaró mert ilyenkor nem tudok squadot váltani.
-
-
bul07
nagyúr
Transport Helicopternél hogy lehet fegyver váltani?
Van a géppuska meg van egy másik is de még nem jöttem rá hogy lehet váltani
-
meszike91
senior tag
Miért van az hogy a team setup legtöbbször nem használható?
-
bul07
nagyúr
válasz
ADAM1337 #4583 üzenetére
Én csak ezt a statisztikai oldalt ismerem
-
bul07
nagyúr
válasz
ADAM1337 #4581 üzenetére
Az alap pályákon vannak rendesen(főleg délután, este), és szinte minden játékmódon
De a pérmium már kérdéses , mert alig van játékos, jó ha 3-4 szerver van esténként amin van játékos és ez az összes prémiumos pályára
De legegyszerűbb ha megnézed abban az időpontban amikkor amúgy játszanál hogy ép menyien vannak (Most ebben a pillanatban elég kevés szerveren vannak)
Itt a kereső
Amúgy a prémium annyiba érné meg hogy ad plusz fegyvereketDe én nem vettem meg csak a fegyverek miatt, az alap fegyverekkel is elvagyok
-
kisza25
félisten
válasz
FollowTheORI #4579 üzenetére
ja ez a hardline topik
-
-
scabi78
senior tag
Az origin 50%-os akció április 11-ig tart.
Nagy a dilemma, hogy megvegyem-e a premiumot -
Vigyázzatok a hollóval, halált hoz!!
-
F e Z o
veterán
válasz
FollowTheORI #4566 üzenetére
Köszönöm szépen. Még gondolkozom a megvételén 10 euróért.
-
válasz
F e Z o #4564 üzenetére
Mivel teljesen más a sérülésmodell meg a TTK, ezért egész máshogy fogod tapasztalni a többi BF-hez képest.
Lehet úgy fogod érezni mindenki csal aki lelő.Amugy nem igazán vannak csalók... 1-2 érdekesebb emberke akad, aki esetleg trükközik valamit, de kimondott csalóval még nem találkoztam.
Nem hemzsegnek a játékosok, de azért lehet találni szervert és játszani.
Mondjuk én főleg CQ-t tolok, mert a többi általában értelmetlen publicon így mindig találok szervert mert ez a legnépszerűbb mód. Premium szervert is... bár az tényleg jóval kevesebb... talán 2-3 van ami állandó és jó is. -
F e Z o
veterán
Alapjátékot mennyien tolják manapság? Csalók vannak?
-
scabi78
senior tag
-
scabi78
senior tag
válasz
Németh Péter #4560 üzenetére
És ennyi szerver van? Az első 20 szerveren vannak is...
-
-
-
scabi78
senior tag
Tök jó, hogy akciós, egy alap hardline-t szeretnék ajándékozni valakinek. Van erre lehetőség? köszi
-
bul07
nagyúr
válasz
Németh Péter #4555 üzenetére
Érdemes kirándulni Mexikóba
Standard Edition US$ 6.49
Ultimate Edition US$ 26.99
Hardline Premium US$16.99 -
Leárazás van az originen, Hardline féláron. Sima 10 EUR, deluxe 15EUR, prémium 25EUR.
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-hardline/pc-download/base-game/standard-edition
-
bul07
nagyúr
Ezt a szerver kerüljétek el messzire
[BFF] Battlefield Friends | best Hotwire | Sniperlimit | XP
Vagyunk 19 a szerveren és FEARush tagok fent vannak hárman, persze egy oldalon, és szopatják a másik oldalt, arról nem is beszélve hogy az ő oldalukon 11játékos a miénken 8
Ők: [link], [link], [link]Egy mondatba tömören leírtam nekik(de csak ennyit)
Hogy egyedül sz@rt se érnek, csak falkában valamik
Majd rá kis időre Ban
Lehet érzékeny pontra tapintottam, de aki kicsit is tudja milyen nagy előny a játék közbeni kommunikáció az vágja hogy ilyen kis létszám esetén nem illik
Na mindegy van másik
De amúgy én voltam a hülye mert magyar bérlésű szervere mentem fel -
scabi78
senior tag
Újabb, 5,06 gb patch?ápdét: 497 mb?
-
scabi78
senior tag
Feltűnt, hogy sok járműben olyan zene szól amit én nem tudok választani? Csak nem itt is lehetséges saját mp3-at bemásolni egy mappába mint a gta-ban?
-
daveoff
veterán
Nekem meg az van a frissítés óta, hogy hirtelen egér mozdulatoknál, rántásnál megakad, olyan mintha kihagyna az egér, valami lag féle. Más játékokban nincs ilyen, úgyhogy nem az egér lesz, meg havernál is csinálja. Ti nem tapasztaltátok? Nagyon zavaró egy ilyen pörgős játéknál, sokszor emiatt fekszek meg.
-
bul07
nagyúr
válasz
FollowTheORI #4544 üzenetére
-
-
bul07
nagyúr
Nem tudom mintha frissítést után lenne egy olyan bugom hogy töltés után pár tized másodpercig nem lő, a töltés folyamat már befejeződik de még se lő
Más nem tapasztalt ilyet?
Nagyon zavaró mert sokszor ezért halok
-
Rico45
őstag
válasz
FollowTheORI #4540 üzenetére
Nincs premium! Venném ,csak még húzós egy kicsit :-(
Jó nagy peccs :-O
-
-
Rico45
őstag
Sziasztok! Régen volt bekapcsolva az origin,és most Hardline-t frissít 6,39gb-ot!
Mi lehet ez? Valami dlc :-) Vagy ?
-
törölt tag
válasz
Németh Péter #4535 üzenetére
Ez mind oké mert lehet hogy megveszem az alap játékot azért. Csak ahhoz képest nem gyengén drága hogy pl a bf4 megjelenése után 1 évvel kb 15 ezerért megvettem a prémiumot alapjátékkal egyben dobozosan. Igazából unom már a bf3-4et és amíg ki nem jön az 5 (ha nem jövőben játszódó vagy első világháborús) addíg el lettem volna ezzel. De ennyiért biztos nem.
-
válasz
#19784448 #4534 üzenetére
Igen, jelenleg az Ultimate Edition, amiben benne van a prémium is, az 69.99EUR, ami a jelenlegi 310-es árfolyammal számítva 21.697Ft. Ha csak ki szeretnéd próbálni, akkor 4EUR/hó áron játszhatsz az alap pályákon. Akkor érdemes ilyen áron megvenni, ha azt tervezed, hogy beleraksz akár több száz órát is.
-
törölt tag
Hali! Hogyan lehet megvenni az alap játékot prémiummal együtt? Ebből nincs olyan dobozos prémium változat mint bf3-4ben van?
-
daveoff
veterán
-
-
bul07
nagyúr
Ti végignyomtátok már a kampány részét?
Ma végigtoltam még élveztem is már ha nem kelet az átvezetőket nézni
Mert a játékidő jó 50-60%-án csak átvezetés ment
Volt hogy elindult a átvezetés kimentem majd 15 perc múlva visszatérve még mindig az átvezetés ment(jó lehet csak 10 perc volt)
De ha egybe kellene értékelnem akkor borzalmasra értékelném, aránytalanul kevés akcióért és az ott is meglévő egysíkúságért
Egy rész jó volt egy bazi ágyúval kellet lődözni majd tankkal, de az is két percig tartott
Amúgy a laptopom jó párszor megfagyott a játék miatt és a teljes memóriát is megzabálta, mindig be akarta záratni a programot mert elfogyott a memória
-
daveoff
veterán
válasz
FollowTheORI #4524 üzenetére
nyomhatjuk majd együtt megint!
nekem is nagyon bejönnek a pályák, nekem mind a négy!
-
-
kisza25
félisten
válasz
FollowTheORI #4522 üzenetére
ja főleg a market jó bf3-ból
-
Fú én totál rá kattantam erre az új DLC csomagra, nagyon bejönnek a pályák.
Előtte csak úgy játszogattam néha Hardline-al, de most fú... beteges vagyok.
Ha másért nem már ezért megérte megvenni a játékot.Kíváncsi leszek marad e ez a pár szerver ami mostanában fut. Remélem igen...
-
kisza25
félisten
válasz
FollowTheORI #4520 üzenetére
ja mert amúgy nagyon OP volt
-
-
scabi78
senior tag
válasz
FollowTheORI #4517 üzenetére
Ezt találtam:
WeaponsRemoved damage modifier on gas grenades.
Reduced vertical recoil on M110K5.
Increased damage fall off start and end distance for .30 Carbine round. Start of fall of from 30 to 40 end from 60 to 65.
9x19mm Heavy reduced to 16 min damage.
Decreased base accuracy on Uzi.
Increased damage and fall off for .410 Jury.
Reduced ROF on M82.
Increased velocity on M39 and fixed AP rounds bug. -
-
scabi78
senior tag
Lehet, hogy béna vagyok, de 4-5 szerveren is kipróbáltam az M82.416 fegyvert és azt vettem észre, hogy nem tudok vele olyan gyorsan sorozni, mint korábban. Ez lehet a legutóbbi frissítés miatt van?
-
daveoff
veterán
válasz
Németh Péter #4514 üzenetére
írtam blogon....
-
válasz
spanglee001 #4512 üzenetére
Itt vagyok én is! Kéne az a fegyó...
-
daveoff
veterán
válasz
spanglee001 #4512 üzenetére
tőlem mehet...
-
spanglee001
addikt
na lesz valami?
-
-
daveoff
veterán
válasz
spanglee001 #4508 üzenetére
nekik nincs prémium, de talán beállítanák nekünk a szervert, fel kellene venni velük a kapcsolatot
de ha más nem lesz, szerintem találunk szervert ahol megtudjuk csinálni. nekem kb fél9-től jó
-
spanglee001
addikt
válasz
FollowTheORI #4507 üzenetére
akkor pontos időpont kellene, és a pina szerver ha segítene az jó lenne rajtuk kívül nincs más magyar hárdlány szeró.
-
Mondjuk azért egy admin sem lenne hátrány... ha valamelyik magyar szervertulaj esetleg be segítene a közösségnek.
-
Meg volt ma reggel az első funny reloadom.
-
daveoff
veterán
válasz
Németh Péter #4499 üzenetére
-
daveoff
veterán
válasz
Németh Péter #4499 üzenetére
Én jó helyen álltam, szerintem mind jól álltunk, nem tudom miért nem működött. Este mehetünk megint, és köszi a segítséget, én gyorsan lecsaptam az első próbálkozásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- DOOM - The Dark Ages
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest