- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Stunts666 #35441 üzenetére
"A zöld övezetről és a normális életről semmi tapasztalatuk..."
Azért itt is vannak fák és kertek, nincs mindenhol minden felbetonozva.
Normális élet? Ez azért elég szubjektív. Ennyi erővel én is mondhatnám ugyanezt a "nem Budapestiekre".
Egyébként meg van nyaralója is néhány Budapestinek vidéken és ott ha nem is az év összes napján, de azért belekóstolhat a "normális életbe". -
Xaels
félisten
válasz
Stunts666 #34611 üzenetére
Gondolom X3 akart inkább az lenni ha feloldásról beszélsz. Én nem szoktam hinni ezekben a csodákban, hogy feloldunk valamit amit a gyárban letiltanak.
Amúgy BC2 alatt az i3-as minimum fps-ben maradt el a 955-östől főleg és ez a lényeg. BF3-ban is csak annyit szeretnék, hogy a minimumom maradjon 40-50 körül.
-
-
Bati0501
őstag
válasz
Stunts666 #33236 üzenetére
Hát ez az Arica-n volt,ő védő volt,még az első m-com-nál volt,és ott volt fent a jobb oldali szikláknál.
Nem tudom,h itt van-e az a bizonyos láthatatlan fal,amiről már meséltetek.
De inkább egy másik eset miatt gondoltam cheaternek,persze ebbe benne volt ez a fejes dolog is. -
Petya2900XT
aktív tag
válasz
Stunts666 #32877 üzenetére
Banana Republik
Nemtom ki mennyire szereti a kisebb respawn időt,de én utálok 15secet várni egy éledésre:S...itt egész kicsi szvsz pörgősebb a játék sokszor találtam embereket fennt akikkel először találkoztam és össze tudtunk játszani... -
Neoteric
addikt
válasz
Stunts666 #32853 üzenetére
Tévedés, fizikailag Magyarországon BC2-es szerver nem üzemel. Amit te magyar szervernek látsz, azok ugyanúgy Németországban, Hollandiában, UK-ben, stb vannak.
Laggos problémát egyébként osztom, viszont a második mondatodat úgy helyesbíteném, hogy a "külföldin" sokkal több a balf@sz, mint akár a mienkén vagy épp a bf.hu-n, ezért a sikerélmény reményében inkább mennek pl egy német szerverre. -
Def26
félisten
válasz
Nálam még az iszonyatos káromkodás az ami kiüti a biztosítékot. Még egy ilyen szószátyár nép nincs mint a Magyra.
Én is a külföldi szervereken játszok de nem találkozom olyan anyázásokkal (ha pl. megölök vkit) mint a Magyar szervereken.Amúgy, meg el lehet gondolkodni, hogy miért járnak a Magyarok külföldi szerverekre. Elég sok panasz van a Magyar adminokra is. Tisztelet a kivételnek, de nagyon sokan érzik magukat kiskirályoknak.
-
-conrad-
addikt
válasz
Kb. ugyanezt tudom elmondani, nekem is benn van kedvencekben pl. az iram szerver is de sokkal lagosabb mint a többi plusz ráadásul a kedvenc szervereimen nagyon fasza beállítások vannak.
most 16/32 és 100 felett van a pingje, ahova joinoltam német annak meg 22-es 31/32-es létszámmal.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megújult a PROHARDVER!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Suzuki topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest