Hirdetés
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lendova
őstag
válasz
astrojoe12
üzenetére
1.Láttam pár ezer játékos profilt, pont illik a középmezőnybe a BF 4-es statisztikád.
2. Több faktor miatt nem lehet összehasonlítani ezeket a számokat úgy, ahogy te tetted. Más gunplay, pályák etc.
Ha neked van igazad, akkor te lennél a világ (egyik?) legpontosabb játékosa a BF 4-ben. Túlzás nélkül. -
Lendova
őstag
válasz
astrojoe12
üzenetére
A statisztika teljesen ellentmond az állításodnak.
-
Lendova
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Kvázi no rules, ne a hozzá nem értő szerver tulaj döntse már el, hogy mi balance-olt fegyver/gadget és mi nem.
(Ez alól persze kivételt képeznek a specifikus Metro/Locker szerverek.)
Lehet-e red zone camping vagy sem. Esetleg sniper limit. Etc. -
Lendova
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Van egy bambim rá, hogy erősen eltér a kettőnk elvárása és tapasztalata.
-
Lendova
őstag
Megjött a kedvem újra a BF4-hez...hát kár volt.
Kamu játékos számok, idióta szabályok, cheaterek...elszomorít, hogy milyen a megmaradt "hardcore" réteg.Most már vadászni kell keményen egy jó szervert?
-
Lendova
őstag
Aki szokta használni vagy csak csekkolta, hogy milyen a Battlescreen androidon, annak mi a tapasztalata?
Nekem kb 2-3 alkalommal frissíti az egységek pozícióját másodpercente míg a commander app-ban minden olyan gördülékeny, mintha PC-n lennék. -
Lendova
őstag
Normális, hogy még mindig sokat látom a packet loss ikont a jobb felső sarokban vagy a játék mostani állapota mellett inkább az én kapcsolatommal van probléma?
-
Lendova
őstag
Én nem hiszem, hogy másfajta pontozás nagyon segítene. A többség folytatná ugyan úgy a nem lát. nem hal és tesz a csapattársakra stratégiát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.