Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fali konzol lapos tévékhez
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
válasz
steele80 #94926 üzenetére
Hat igen, a prosecnek van egy jellegzetes, semmi massal ossze nem tevesztheto szaga, nyomozokent biztos eleg sokat voltal igazsagugyi boncolason meg halottszemlen.
stoon: nekem sokszor be szokott jonni a counter...az a trukkom, ha idoben megtalalom az f-et, akkor veszettul elkezdem nyomkodni es viszonylag sokszor en jovok ki belole jol.
-
-
-
-
iMaverick
addikt
válasz
steele80 #58833 üzenetére
Na meg a sznájperek élete alapvetően kempelés.
Kikérem magamnak az ilyen megállapításokat!
Alapvetően a recon-t tolom (17 service star) és kifejezetten nem szoktam kempelni... (Pedig a bolt action riffle-t nyomom a legtöbbet: a dmr-t olyan szinten lebutították, hogy szinte fáj.)
-
válasz
steele80 #55720 üzenetére
En erre azt tudom mondani csak hogy a közepes pingű szerókon nagyon gyakran jobban tudok játszani mint az alacsony pingeseken. 20-30 vs 50-60... Szóval lehet nálad is valami ilyesmi jött elő. Ebben a játékban van egy kis rásegítés a rosszabb pingű játékosoknak és van amikor ez miatt érzi úgy az ember hogy jobban adja.
-
Olympos
aktív tag
válasz
steele80 #55720 üzenetére
ha az FPS nem esik le zavaró tényezőre, megvan a 60FPS vagy több, akkor csak a PING számít.
ha kint 60ms-os pinged volt, de itthon meg még ennél is jobb, akkor a firss hegyi svájci levegő jót tett az agyműködésednek és növekedett a reakcióidőd....60ms egy FPS játékban nagyon sok!
esetleg próbáld meg a latencyt OFF-ra állítani, a network mittudoménmit meg HIGH-ra. ott van egymás mellett a BF4 options menüpontban...ha még nem tetted meg.
-
mackosajt
addikt
-
andris26
újonc
válasz
steele80 #35585 üzenetére
Na most nálam is ez a helyzet, az utóbbi 2 hétben folyamatosan olyan szép 2-3 as kd-t tudtam csinálni körönként, meg is voltam lepődve
. 2 napja nem játszottam. Ma mentem 10 kört 10 különböző szerveren, 64 fős conquest, és nagyon sokszor az első két találatot nem regisztrálta a játék(na és innetől kezdve már bukott is a mutatvány), Vagy pl nagyon sok esetben fal mellett volt az ellen, és egyáltalán nem bírtam hitelni.Viszont miután észrevett már hullottam is.
-
eugabesz
őstag
válasz
steele80 #34924 üzenetére
Admin közreműködés nélkül ezt nem lehet megoldani..más tészta,hogy ha fizetsz a szerverért,legyen már beleszólásod,hogy miként van beállítva...de ebbe én nem szólhatok bele..az,hogy nálunk úgy van,még nem jelenti azt,hogy máshol is,illetve azt,hogy ez kötelező érvényű.Csak is kizárólag egyezség kérdése az ilyen fajta hozzáállás...személy szerint én nem hagynám.A miénk úgy van beállítva,hogy kör végén még a klán tagokat is szétrakja a fenébe...néha bosszankodnak miatta,de amikor kialakulnak ilyen 10-0 ,meg 2-0 -ás végeredmények,megértik miért van az effajta balansz....
(Sőt,volt már 3-szor döntetlen...48 emberrel,ami nem semmi szerintem
-
eugabesz
őstag
válasz
steele80 #34921 üzenetére
Fu...a kérdés összetett...azt be lehet állítani,hogy ne balaszolja őket a szerver,tehát minden további nélkül össze tudnak állni egy squad-ba,ha meg van nekik engedve..azt,hogy hogyan miképpen ölnek meg,azt bizonyos programokkal el lehet érni,de elismerem,vannak nagyon profi játékosok is,az adott szituban is az lehet,ez ugye egy összeszokott csapat,ts-el stb támogatva,semmi sem lehetetlen.
Összefoglalva,csak admin,vagy admin program beállításaival érhető el,hogy azonos oldalra kerüljenek,azonnal,s ott is maradjon,maradjanak. -
LanyUs
senior tag
válasz
steele80 #34235 üzenetére
10 éve felváltva használtam a két tábor kártyáit. Nem tapasztaltam egyiknél sem fagyást, sem textúra hibát. A legújabb jövevény R9 700x, ami még egyszer sem fagyott meg BF4 alatt. Nem is értem másoknál mi a gond. Lehet számít a win telepítés és kellene hozzá érteni, hogyan kell driver-t frissíteni?
Nem elég a szájkarate, alapos munkát kell végezni a gépen, hogy ne egy szar legyen belőle, mert ugye jönnek a hardware-software kifogások
Nem adok nv kártyáért +15%-ot, ha ár/telj-ben lemarad és fordítva. Ez ilyen eccerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest