- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
-
breakout123
aktív tag
A Gamescomos EA konferencia most 16 órakor lesz?
(#15000) Cris99 - Köszi!
[ Szerkesztve ]
Origin: malysztor
-
t256
őstag
válasz dejaris #14986 üzenetére
Az utóbbi pár napban pont azt lehet tapasztalni, hogy tele vannak a szerverek olyan Level 1-gyes játékosokkal, akikról azt feltételeznéd, hogy nemrég kezdte a játékot. Battlereportban viszont az élen van.
Tehát nem új játékos, hanem valakinek a második accountja. Lehet csak jobb statot akar, de lehet az is, hogy csalásra használja.
Ha elkapják még mindig ott van az első accountja.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
dejaris
addikt
válasz devilinsid3 #14991 üzenetére
Ebben igazad van, ezeket nem lehet szurni. De azt lehetne, hogy aki most megvette, azok ne a komolyabbakkal jatszanak egyutt. En is mikor neki alltam a dolognak, akkor probaltam noob szervereket talani, hogy ne a proknak rontsam el a jatekat szarnyitogatasommal, de ott meg mindig be van allva 5-6 100-as colonel a konnyu preda miatt
-
devilinsid3
addikt
válasz dejaris #14989 üzenetére
értem mit mondasz.. miért ne érteném? ennek a rendszernek mégis mi lenne az előnye vagy mi értelme lenne? semmi
egyszer menj fel egy Caspian Borderre és nézd meg mennyien ülnek a torony tetején vagy Firestormon a hegyen, az mennyire fejlődés, ha oda felmegy a csapat 1/3a és ott ül? semennyire.. én nem tudom te eddig milyen szervereken és hol játszottál, de amikor én egy szerveren vagyok a csapatom fele agyhalott és ők Firestormon a hegyet akarják elfoglalni Ziban a tetőteret pl.
örülj neki, hogy neked akkor ezekből eddig nem sok jutott én nem akarok még több ilyennel játszani, mert én is szórakozni vettem meg a játékot, de nekem ez nem szórakozás, hogy helyettük is nekem kell húzni a csapatot..[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
STC Speed
őstag
válasz devilinsid3 #14983 üzenetére
Köszi!
-
devilinsid3
addikt
tudom, hogy már "régi" a muzsika, de kb. ez hűen tükrözi a Humble Bundle szarságot..
So wake me up when it's all over/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
devilinsid3
addikt
válasz dejaris #14981 üzenetére
a support részét embere válogatja.. de amúgy felesleges vitába szállni steam vs. origin téren, mert oda lyukadunk ki, mint bf vs. cod
azért a steam összeszedettebb és nincsenek is ekkora leállások#14980) STC Speed origin support-ot kell azt hiszem felkeresni és ők aktiválják neked az accodra
talán Lara meg tud erősíteni, hogy a bf2t neki így aktiválták[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
STC Speed
őstag
Valaki tudna nekem segíteni,hogy hogyan tudok aktiválni régebbi játékot Originen? BF2142 ről lenne szó
-
Prosector
addikt
válasz devilinsid3 #14966 üzenetére
Naná, h ego!
Azert a Steam-nel nem szoktak ilyen gondok lenni, vagy legalabb is joval ritkabban. -
S1M0N
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #14971 üzenetére
Na, ezt pont jókor lesz, a hét nagy részében éppen ráérek!
-
Dexter-2000
őstag
most jónak tűnik minden valaki(k) közös match? (csak cq-ig vannak meg a DLC a többit nem szedem le)
Szép napot!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
"Celebrate gamescom week with 2XP in BF3 - The double XP event starts August 21 at 2AM PST / 11 AM CEST and ends on August 26, 120 hours later."
Már megint Double XP?
Most volt.......xD xD™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
emiki6
veterán
Pedig már mióta vártuk a szerverleállást hogy végre megszűnjenek az eddig nem tapasztalt malőröket.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
KAMELOT
titán
Valami xar van itt az originnal. Nem enged ONLINE-ra! Megveszem a játékot felinstalálom aztán nem lehet multizni.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
devilinsid3
addikt
válasz Prosector #14964 üzenetére
megint dupla xp, mindig ez van, hogy nem lehet játszani pár óráig vagy rosszabb esetben napokig, mert valamit elkúrnak, ami még ha a játék elején vagy csak kicsit gáz, de úgy, hogy már két éves a játék és minden egy dupla xpnél ez van így már égő szerintem..
-
Mappa
addikt
válasz Prosector #14961 üzenetére
Nálam most pár hónapig teljesen jól működött kopp kopp kopp. A szokásos karbantartási időszakok is kimaradtak. Lehet pont akkor nem játszottam vagy ilyesmi. Ahogy megláttam nem léptet be - na mondom lehet megint jelszót kérni De jól tettem, hogy felnéztem ide, a hiba nem a mi készülékünkben van
UPDATE : Megjavult
@14964 - Prosector - jaja
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
hrvp
aktív tag
Türelem srácok, mindenkinél szar, felesleges új jelszót kérni azzal sem fog beengedni.
-
Maszki
tag
Nekem is szar most az origin!
◄ Maszki ►
-
Mardel
őstag
Semmi, halott az origin.
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Prosector
addikt
Mast sem enged be a BL?
Beirom a captcha-t aztan wrong email/pw....
-
Firkavadasz
tag
válasz Bjørgersson #14950 üzenetére
Tuti többet. Nekem volt 5770-em és több volt multiban.
Szerk: Mondjuk az is lehet az oka i5 2400 cpu-val dolgozott.
[ Szerkesztve ]
A pletykákat az irigyek INDÍTJÁK, az ostobák TERJESZTIK, és a hülyék HISZIK EL.
-
Plezs21
tag
Látom humor az van Mi az az utca amúgy?
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
Bjørgersson
félisten
válasz F_Zolee #14935 üzenetére
5770 lowon 1366x768 felbontáson olyan 30-40-50 fps-t ki tud magából préselni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Plezs21
tag
válasz Dexter-2000 #14943 üzenetére
Valaki egy kis kockulás négyig? Szeretném már kipróbálni milyen mikor kommunikál az ember valakivel.
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
Laraxior
titán
válasz Dexter-2000 #14939 üzenetére
Köszi a polót.. fasza, megbízható srác vagy.
és nem kérek privátot.[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
scream
veterán
-
Dexter-2000
őstag
titeket beenged orinigbe?
engem nem hiába kértem új jelszót valami para vanmár jó
[ Szerkesztve ]
Szép napot!
-
Phvhun
őstag
válasz aram01 #14936 üzenetére
Aham.
Többieknek: IQ teszthez meg annyit tennék hozzá, hogy a hivatalos teszt az nem egy értéket ad meg, hanem egy kis intervallumot, gondolom az emberek hajlamosak a felső határral büszkélkedni, mint ahogy énis szoktam.
A netes tesztnek nem sok köze van a valósághoz, teljesen más jellegű a hivataloshoz képest.
Érdemes egyszer elmenni, valami 1000 pénz a teszt, és még egy rövid érdekes előadás is tartozik hozzá.
És az IQ nem állandó az életünk során, ha valaki rágyúr az agyára, akkor növelhető, ha meg szétszívod az agyadat, akkor meg..
Életkorral persze változik az értelmi képességünk, ezért kompenzálva van életkorra a teszt, például ha egy 9 éves megold 10 feladatot a tesztből, akkor lehet hogy zseni, de ha 18 évesen is csak 10 feladatot sikerül, akkor az már igencsak gyér eredmény.[ Szerkesztve ]
Eladó szinte új Sennheiser HD 660S2 jóárasítva - HardverApró profilomban
-
aram01
nagyúr
még egy kérdés, olcsón hol tudom beszerezni a gémet?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
asvald
senior tag
válasz JackFeryll #14925 üzenetére
akkor áttérek enginre 200lőszer a fegyóba és beterítem Én is a pályát , mert spec le**rom a statot majd ha belejövök akkor resstelem
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
aram01
nagyúr
srácok mi a minimális gép amin lehet multiba úgy játszani hogy ne csak "bonuszmen" legyen valaki?
Igen olvastam az első hozzászólást, de én a tapasztalatokra vagyok kíváncsi, köszi a segítségetIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
-
eugabesz
őstag
Az enyém csak 97%,akkor kezdjek félni??
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
-
asvald
senior tag
válasz emiki6 #14916 üzenetére
Valaki aki ért a bf-hez elmondhatná hogy a fenébe vesznek észre kb 100-150m -ről a teli füstölt" Métro" pályán ,úgyhogy még csak nem is zoomolok /lövöldözök és kilőnek ... ...... kicsit idegesítő ,mert teljesen ellehetetlenít abban hogy normálisan játsszak
kicsit furcsa is az hogy egy kobrával vagy reflexel szerelt fegyóval olyan távról/füstben megtalál
[ Szerkesztve ]
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
t256
őstag
5 nap Double XP! Szóval Én addig hanyagolom is a játékot, mert sok lesz a csaló. A sok vérprofi egyes szintű humblebundle klántagból már így is elég volt.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
zzola
titán
" Celebrate gamescom week with 2XP in BF3 - The double XP event starts August 21 at 2AM PST / 11 AM CEST and ends on August 26, 120 hours later."
-
t256
őstag
Hihetetlen, hogy már vaterán árulják a hundle bundle letöltőkódokat.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest