- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlessedElroy
senior tag
Sztem először kéne az 5 fős csapat, utána kéne az időpontot megbeszélni a kollegával.
Origin: BlessedElroy
-
Prosector
addikt
Igy mar ertem, csak nem gondoltam ra. Koszi
-
t256
őstag
válasz BlessedElroy #12794 üzenetére
Időpont van már? Ha holnap délután lenne, az pont belefér. Ma meló van.
Mostanában Tank Superiorityt is játszom a TDM mellett. Manapság a lényeg az, hogy ne legyenek ellenem légi járművek.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
LLD
aktív tag
válasz BlessedElroy #12795 üzenetére
Igen én is részt szeretnék venni a fight ban!!
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
Firkavadasz
tag
5vs5 tankra jelentkezem
A pletykákat az irigyek INDÍTJÁK, az ostobák TERJESZTIK, és a hülyék HISZIK EL.
-
BlessedElroy
senior tag
Lara!
Azt ugye tudod, hogy Neked is kell jönni a tank fightra?
Sztem a kis troll koponya is egész jól elvan a konzervdobozban-atira gondolok. Valakit érdekelne az 5 vs 5 tankcsata?Origin: BlessedElroy
-
BlessedElroy
senior tag
-
Winne
nagyúr
válasz scope2007 #12784 üzenetére
Én sem játszom mással, még erre se nagyon van időm, nem másra még.
CS:S-ra már én sem bírnék visszamenni, nem akarom, hogy elrontsa az emlékeim. Liquidator nyomja most a GO-t, megnéztem a videóját, hát az a játék valami pusztulatosan fostosan néz ki..
@(#12786) scope2007: látod még így is vannak kétkedők, adjuk fel..
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
emiki6
veterán
válasz Prosector #12790 üzenetére
1: átmegy rajta és a mögötte lévőt is eltalálja.
2: a sörét több emberbe megy.
3: frag a sotiban vagy gránát, m320, rpg robbanása több embert sebez.Szerk: persze megelőztek.
Cris:
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
gali777
őstag
válasz Prosector #12790 üzenetére
Egy lövedék több embert is eltalál, pl shotinak a sörétei egynél többet könnyűszerrel eltalálnak vagy átlősz egy emberen és még megsebez valakit. Vagy mondjuk m320-al, rpg-vel meg ilyenekkel bedurrantasz több ember/jármű közé, azt is 100 fölötti accuracy-nak veszi.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
Akartam mar regebben is kerdezni, amikor a pontossagrol volt szo:
Hogy szamolja a jatek,h 100% fole is lehet vinni ?
Nekem ugy lenne logikus, ha minden golyo betalal az lenne a 100%. Hogy lehet, h ennel magasabb ertekek is vannak?
-
LLD
aktív tag
Köszönöm szépen! Ismerősöknek meg pont az jött be,nem vagyunk egyformák. De ha már volt pár jelenet ami tetszett és megnézted akkor én meg örülök,hogy okoztam egy kis kikapcsolódást!
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
scope2007
addikt
hehe ismét egy SPOT CHEATER
majdnem minden nap már látniTDM.... az összes ellenfelet látod a pályán... too easy
MAV hax lehet, mert snipermonk csak azzal ment
BATTLE report
vagy a xxxsnipermonkxxx vagy xxsalagaxx volt... vagy faj.. már a nevük alapján is... xxx elől hátulés vicc, hogy senkinek nem tűnik fel.. csak én írogattam, hogy offolja mert túl könnyű ölni
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
killer095
őstag
Imádom az adminokat -.-
Még csak csatlakook a szerverre és már ez fogad ....
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player 'IDaVe_CQCI' ... Prior Kick/BanORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
scope2007
addikt
ezt befolyásolhatja az is, hogy játszol-e más játékkal bf3on kívül... én pl semmivel, mióta kijött a bf3
(na jó, metro2033at ki kellett tolnom, mert az über game, könyvet is kiporhettem belőle mindkettőt melóban)
1-2hete feltettem a cs szörszt, de valahogy már nem érzem, így delete...
most lett meg az ezer órám bfbe, igy 2 év alatt
(4hetet tappenzem voltam, volt időm gemelni is :-) )CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Winne
nagyúr
válasz scope2007 #12781 üzenetére
Én is el akarom kezdeni az mp7-et, de már nincs akkora türelmem a játékhoz, mint korábban.. Amint kevés időm lett játszani, úgy egyre hamarabb megunom, hiába vannak elképzeléseim fegyverchallenge terén.. Nincs mese, öregszem..
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
scope2007
addikt
pontosan mitől meddig lesz a dáplő XP? ?
-
-
scope2007
addikt
válasz dejaris #12722 üzenetére
a radio bacon a kulcsa az egésznek :-)
hiába canals nem nagy pálya, 64es tdmbe mogejuk ernyozve lehet szecskálni :-)
vagy pont fordítva, konténerbe ledurrantani, és ha nem veszik észre folyton közel spawnolsz hozzájuk!mert ugye ha van véletlenül sniperes a squadba a gyászkoporsós életben se tenne le radiot még véletlenül se, sztem legtöbb azt se tudja mire van xD
én csak ezért p90 japánkodok recon kaszttal :-)
a hétvégen talán a 20.000 kill is meglesz... végre[ Szerkesztve ]
-
RD4N33
tag
válasz devilinsid3 #12747 üzenetére
Erre én is csak egy +1-et tudok írni
-
scream
veterán
válasz devilinsid3 #12769 üzenetére
Ilyen miatt (PB HACK 130832) csak a mai napon kaptak bant, előtte senkinél nem volt 2011-ig visszamenőleg és ma meg 125-en kaptak/kaptunk emiatt a GGC szerint bant
-
GeronimoTama
tag
-
scream
veterán
válasz devilinsid3 #12756 üzenetére
Írtam oda is meg GGC-re.
Aztán most láttam meg :
We have confirmed that a misconfiguration on our backend caused a few cases of Violation #132056 inadvertently. We encourage server admins to give the benefit of the doubt to players who raised this violation code today.
http://evenbalance.com/index.php?page=support-bf3.php
GGC has removed all bans, with violation "(PB HACK) #132056" in this time. The affected players should be able to play again shortly.
Igaz, hogy ez már régi, 1 hónapos, de remélem most is valami hasonló az oka ...
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
Ezt hogy lehet nagyitani? Mindenfele jatekstilusban ugyanilyen. Teljesen hasznalhatatlan igy:
[ Szerkesztve ]
-
LLD
aktív tag
Battlefield 3 Fragmovie Jó szórakozást!
-
F_Zolee
veterán
válasz GeronimoTama #12761 üzenetére
Meg kellene nézni a kihasználtságokat, hőfokokat, hogy tudjál következtetni...
-
gali777
őstag
válasz GeronimoTama #12761 üzenetére
Nem lehet, hogy a nagy meleg miatt magasabb hőfokon megy a proci vagy vga és visszavesz?
-
F_Zolee
veterán
Gondoltam, de nemsokára már vége is volt a körnek. Ezért jó ha a skilles emberek lepik el a szervert és verik a nyálukat +5ember előnnyel. Meg a majom helis aki fent kempelt, hogy még rakétázni se lehessen...
(#12751) GeronimoTama: húzd meg a procit, meg egy kis ram se ártana...meg vga, meg...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz sixpak #12758 üzenetére
legyen igazad... minket az effélék elkerülnek sajnos -.-
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
sixpak
nagyúr
válasz devilinsid3 #12756 üzenetére
1,21 GIGAWATT!!!!! :-)
Kedvencem....Zk: megy az magától is, úgy nézem.:-)
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
- = Zk = -
félisten
válasz sixpak #12754 üzenetére
küdd' idefelé.... danke
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
devilinsid3
addikt
válasz warmonger441 #12752 üzenetére
te kezdted, most viseld a következményeket
(#12753) babicsbalu Figyelem, ez most nem trollkodás, és még az is lehet, hogy a mondat második felében ott a válasz, akkor írj az EvenBalance-nak
#12754) sixpak valami ilyesmit tudok elképzelni a későbbiekben
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
LLD
aktív tag
Minden járművel ezt csinálják,szarrá gyengítik kivesznek perket!Mert megy a sírás,hogy jajj lelőnek a járművek!Helivel is mit csináltak én nekem nem nagyon megy de nem is tudunk élesben gyakorolni mert egyből az egész enemy elkezd vadászni ránk!A tankból meg egy papírtigrist csináltak!!
-
warmonger441
aktív tag
válasz devilinsid3 #12750 üzenetére
Én? Az után hogy mi ketten egyet értünk valamiben...? már semmin
http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441
-
GeronimoTama
tag
Üdv!
Olyan problémám van hogy eddig 1080p-ben játszottam a battlefield 3-at lowon 60fps volt a minimum, és egyre kevesebb fps-em lett, a gép ujrarakása után ugyanolyan rossz maradt, 30fps a maximum akármekkora felbontáson játszok. Remélem valaki tud segíteni. Előre is köszönöm!konfig:
Amd Phenom II x4 965 @3.4Ghz
Asrock 760GM-GS3
2x2Gb Kingmax Hercules 1600Mhz DDR3
Gigabyte Geforce GTX550 Ti
Samsung 1TB HDD
Chieftec 500w 80+GTAO: tamadotcom
-
devilinsid3
addikt
válasz warmonger441 #12748 üzenetére
mert már mindenkiben ott van a Chuck Norris DNS és az m16-al szedik le a heliket.. csodálkozol?
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
t256
őstag
Bocs Kriszpontaz és FZoli, de itt inkább kiléptem, mert a végén már leszületni nem lehetett, átment basarape-be az egész. Bárhova néztem két tank vdv buggy, katonák.
Előtte pedig a helikopter kempelt az égen.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
warmonger441
aktív tag
Az biztos hogy nagyon nagy hibák vannak ballance terén :/ De nem tudom mennyit fog ez változni a következő rész(ek)ben :S Mindenhol a "one man army" a divat... :S
http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441
-
devilinsid3
addikt
válasz warmonger441 #12737 üzenetére
csak a 2ben az attack heli az attack heli volt.. itt meg mindenkinél stinger, meg AA meg centur meg jet ram meg apámfasza.. a 2ben senki sem sírt ha meghalt a heli által, pedig ha valahol akkor ott igazán szerver ürítő felszerelése volt.. itt meg.. a tv rakéta fele kiporzik, a main gun sem olyan erős, mint a 2ben..
ha valakinek ennyire fáj, hogy lelövik helivel tanuljon meg vele játszani és vadásszon le, sokszor a chatben "heli looser" "tv noob" "lvl100 heli noob" ja.. magától öl a heli nem azért, mert pl. megtanultam vele játszani, egyszerűbb sírni, hogy heli noob és stingert equipelni aztán sírni, hogy kicsit nerfeljük már vissza a helit ne legyen a gunnernek flare-je, de nekünk legyen már kismillió heli elhárító felszerelés.. szánalom, hogy mennyire az inf. irányba tolják a játékot.. persze ha meg a tank megy velük szembe akkor meg imádkoznak, hogy majd az ő jetesük/helisük leszedi, mert stingerrel maximum egy karcolást tudnak rajta ejteni..#12736) Csaber igen sokszor van velünk is ez.. feljön 4 pubhero akik azt hiszik tudnak játszani, mert abból 1 jetezzik 1 helizik és solo tv a büdös picsa másik végéről 1 AA-zik alattuk, 1 meg a centurban ül, ha a jet hero-t mégis kilőnéd.. de a ram akkor sem egy jó megoldás az utóbbi időben egyre többször van ez, hogy jet+heli+AA kombó, de az egyiket mindig kikapjuk közülük aztán meg nincs is szebb leírni, hogy még így is csicskák és az egyiküket mindig kikapjuk pedig azért ott biztos van nagy beszélgetés a háttérben ki merre mozogjon..
legutóbb pl. 12-4 statja volt a helisnek így, hogy védte a seggét az AA meg 2 jet.. akkor elképzelheted mennyit tudna csinálni alapból ilyen támogatás nélkül..
DE A RAM AKKOR SEM MEGOLDÁS!, lépj le..
vagy csináld azt, mint Def: állj át hozzájuk és rammeld le őket (ezt ne vedd komolyan )[ Szerkesztve ]
-
Csaber
senior tag
válasz gali777 #12744 üzenetére
írtam az előbb úgy fordult a muki a repcsiben , hogy nem túl valószínű hogy tisztán játszott , így hiába csináltál bármit lefordult és szétlőtt előbb utóbb mindig... maradt az hogy balra nagy ívben a pálya szélén radar alatt méter alatt és amikor észrevettek csak akkor lőni a helit... mert lehet fordulni nagyon tudott , de nagyon bízott a radarjában...
-
gali777
őstag
-
Csaber
senior tag
válasz gali777 #12741 üzenetére
Mond te ugyan hogy lőnéd le? , valószínűleg sehogy , talán másik heliből tv raksival, semmikép nem élnéd túl meg amúgy is a heliben 2-en vannak így 2 vs 1 van ... a jobbak menet közbe helyet cserélnek , így hiába lövöd disabledre őket 100 pöttyöt kapsz érte ellenben és tovább halnak a csapattársaid ,ha lezuhan nem biztos hogy , újra ők eltudják vinni a helit ...amúgy aki bizony a bázisa felett keménykedik azt szó nélkül elütöm ha a helyzet megkívánja , aki kimegy azt nem ütöm el....
[ Szerkesztve ]
-
LLD
aktív tag
válasz Firkavadasz #12740 üzenetére
Ez a "video" nem arról szól,hogy mit kellett volna csinálni csak pont vettem és többször is szóba kerültek itt ilyen esetek gondoltam megörökítem míg vége nincs a mókának!Nem kevés órám(1179.31) van a játékban nagyon jól tudom mit kell ilyenkor csinálni!!De köszönöm a tanácsodat!!
Csaber : rammelésnél szánalmasabb nincsen csak halkan jegyzem meg itt nem kevesen ítélik el az ilyet köztük én is no offense[ Szerkesztve ]
-
Firkavadasz
tag
Hát erre nem tudok mit mondani, vagyis mégis:
-Voltál olyan "buta" hogy adtad nekik az ingyen pontot, ráadásul többször is, és tudtad megfognak ölni, de te mégis a bázisra éledsz.. Miért?
-Voltál olyan "buta" hogy nem ültél be a bázison található Centurion nevezetű légelhárító lövegbe.[ Szerkesztve ]
A pletykákat az irigyek INDÍTJÁK, az ostobák TERJESZTIK, és a hülyék HISZIK EL.
-
scream
veterán
válasz warmonger441 #12735 üzenetére
Frissítettem, ugyan az
-
warmonger441
aktív tag
-
Csaber
senior tag
válasz warmonger441 #12715 üzenetére
nagy értelme volna az összes " pro " helis jelenleg ki se mozdul helivel a bázis fölül egyik haverja az aa-val 10-150 méterrel előbb van másik haverja meg a telepített légvédelembe tölti a játékot aztán veri a mellét a 100-0-ra ... az előbb jöttem le az egyik szerverről az ellenség pilótája lőni nem tudott nagyon viszont mindenkit lefordult és mindenkit lenobozott... , a helipilótájuk sírt a legjobban mikor 3-jára ütöttem el repcsivel , az előbb leírt helyzet miatt lelőni szinte lehetetlen , annak kell örülni odáig kibírja a vas és megpihenteti őket...
-
scream
veterán
válasz warmonger441 #12733 üzenetére
Értem, de azért az nem lenne mókás, ha emiatt nem tudnék játszani egyáltalán ...
-
scream
veterán
Sziasztok!
Esetleg valaki találkozott már hasonló problémával, hogy kb az összes szerver kidobál (még olyat nem találtam ami ne rakott volna ki) erre hivatkozva : Violation: (PB HACK) #130832.
De. még minden gond nélkül játszottam, délután hazaértem erre sehova nem enged fel emiatt
Ráadásul nem is használtam cheat-et, vagy próbáltam meg kijátszani a PB-t, sőt még új programot sem telepítettem a gépemre, nem is uninstalláltam, nem is értem mi a francért csinálja ezt
Írtam ticketet, de tényleg nem értem mi ez, vagy miért kaptam.
-
dejaris
addikt
válasz profisher. #12730 üzenetére
Nem szabad idegeskedni, csak ossze kell szervezni egy 4 fos tarsasagot es odavissza leloveti mindenki magat igy mindenkinek lesz az a fegyvere, aminek a nevere sem emlekszem, annyira eselytelennek tartom az ot sqdm wint.
-
profisher.
tag
Nem bírom... Agyf*sz-t kapok... _4/5 SQDM win, már csak 10 kill volt hátra az 5. meccs megnyeréséhez... Hát nem ki dob k*rva BF3 exe leáll hibával?????
-
warmonger441
aktív tag
válasz devilinsid3 #12728 üzenetére
Te nem jössz tankozni?
-
devilinsid3
addikt
válasz warmonger441 #12725 üzenetére
persze lengessük csak a vörös posztót
-
Laraxior
titán
válasz warmonger441 #12725 üzenetére
Uhh, akkor én kihagyom a bulit Játszatok csak...
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
warmonger441
aktív tag
válasz Laraxior #12723 üzenetére
én kb annyira tudok tankozni mint atomreaktort építeni szóval reménykedem benne
am aki jönne az írjon privátot v blogon írjon vagy valami és akkor összeírom az embereket hogy ki jönne szerintem aki akar az jöhet
(#12721) devilinsid3 : azért is Sniper own [link]
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz warmonger441 #12720 üzenetére
Asszem akkor én ezt rögzíteni fogom, már ha persze meginvitálnak. Mert ugye Elroy ötlete volt a dolog. Mivel Ti megvagytok 5en, ezért neki kell még 4 ember.
Reménykedj, hogy innen fog választani, és nem innen...*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
dejaris
addikt
válasz devilinsid3 #12721 üzenetére
Ezt a pdw sniper parost nem ertem? Miert megy sniperrel, ha assaultkent akar viselkedni?
-
devilinsid3
addikt
válasz warmonger441 #12720 üzenetére
én csak az m16, m320, auto shotikat tartom noobságnak meg ha a sniper pdw-vel megy.. tipikusan bolt rifle-el nem tud lőni figurák szerintem
(#12722) dejaris gondolom megy kempelni m5k-val pl. Ziban a budiba Tugs-al, remélem a 4ben már lesz tekintélye a snipereknek, pl. úgy, mint a bc2-ben volt.. nem esett a golyó 30 méteren 5 métert, és eléggé hatásos is volt.. itt meg.. ha bolt rifle van nálad kiröhögnek.. (kicsit túlzás volt, nem kell a bolt rifle ownage videó senkitől )
[ Szerkesztve ]
-
warmonger441
aktív tag
válasz devilinsid3 #12717 üzenetére
Baserape dologban igazad van
am elég erős az Assault. G3A3, AN-94, KH2002, L85 és AK<<< ezek közül egyik sem noob fegyó ugye?
Laraxior: jaja tényleg tank suppon 1 zászló az cool lenne
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz warmonger441 #12708 üzenetére
Megvagytok 5en?
Menjen Tank Superiorty. 5vs5 és kész.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
LLD
aktív tag
válasz devilinsid3 #12712 üzenetére
Ennek azért volt előzménye mert 2 szer guidedet kaptak 1 szer meg löveget az arcukba,azt hitték mekkora helisek hát nem!! Ja és még én voltam a szar csaló,noob stb szánalom komolyan mondom!!
-
devilinsid3
addikt
válasz warmonger441 #12715 üzenetére
láthatatlan falat ne, az egy kibszott nagy baromság..
velem is előfordult már, hogy lőttem be bázisra.. de pl. ha ott ülnek bent tankkal, de lőnek és nem jönnek ki (vagy AA-vel) majd beküldöm a tv-t vagy a rocket podokat az nem baserape..
direktbe nem szoktam rapelni, hiába nálunk van minden pont.. legtöbb esetben még azt is megvárom, hogy a heli kb. 60 méterre emelkedjen, hogy legyen esélye kicsit manőverezni, ha úgy van, de azokkal akik addig ameddig több zászlóval rendelkeztek dumáltak, majd mikor elfoglaltuk mindet utána ki sem akarnak jönni a bázisról, de onnan lőnek nem lehet mit kezdeni.. a legszebb, hogy olyankor a legtöbbje le is lép.. persze vesztésre álló körből lépjünk le, nem az, hogy próbáljuk megfordítani, de ha nyertes akkor jönnek a "GG", "2easy" és egyéb szövegek a chatban...(#12716) warmonger441 én leszek az első like-lód, ha felteszel egy waros videót amin pl. ak-val mész, a stat tök mindegy, de te megpróbáltad nem noob fegyóval megoldani
[ Szerkesztve ]
-
warmonger441
aktív tag
De, de pl a comparsion videónál nekem szegezték a kérdést hogy azon a szron kívül láttam-e már más fegyvert xD persze finomabban fogalmaztak, de a lényeg ugyanaz
mellesleg: Challange accepted
(#12713) dejaris: wow. Első értelmes kommentelő a tegnapi "izéről" (nem vita volt tegnap... a vita az véleménycsere)
[ Szerkesztve ]
-
warmonger441
aktív tag
Igen, ez gyakori. De nem csoda... [link] Érdemes elolvasni ezt a cikket mert valóban van benne valami. K/D majmolás.... Érdekes hogy azok a játékok amelyek nem számolják legalább az adott körben a K/D-t azok teljesen kiesnek a népszerű játékok köréből (be se kerülnek) E-pénisz Ezért is van mindenhol ilyen sok csaló. Nem tudnak veszíteni és csak hogy szép legyen a stat, stb elkezdenek csalni. De mindegy. A lényeg hogy undorítóan viselkednek csalással és tiszta játékkal is. Bizony én is lőttem bázis felé és szerintem mindenkivel előfordul. Ezt nem lehet megakadályozni. Esetleg úgy oldhatná ezt meg a dice hogy pl ha az ellenfél elveszíti az összes pontját olyankor egy láthatatlan falat (mint ami pl a maximum magasság elérésénél van) húzna fel a vesztes csapat köré/fölé hogy ne lehessen rapelni.. Vagy legalább az éledő pontokat 100%-ig nem látható pontokra tenni, pl rombolhatatlan épületekbe.
-
LLD
aktív tag
Nem az a gyengék fegyvere(poén ) Egyiket kiszedtem löveggel a másikat disabled re tettem lav al!Párszor meghaltam de sose adom fel!!
dejaris :ja értem!!
devilinsid3 : nem mind1 ki milyen fegyvert használ?[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
nem túl fair, de mé nem a centurba ültél bele? hatásosabb, mint az rpg bár csak a videó elejét néztem meg, később beleültél?
velem mostanában legtöbbször az fordul elő, hogy "jet whore" játékostársunk ellopja az ellenfél jet-jét és azzal menőzik, hogy 3v1-ben micsoda jet fighter
tegnap meg Riverside-n találkoztam egy gyerekkel aki a RU bázis mellett ült az ellen helijével, gyorsan odamentem Bird-el beültem és odacsaptam, hogy robbanjon fel.. a gyerek volt felháborodva, hogy miért csináltam ezt... (és nem kilőtte belőle a gyerekeket és úgy szerezte a helit) baserape+vehicle steal.. mondom lvl100 létedre menő vagy, majd jöttek a komment áradatok tőle, hogy mekkora noob vagyok ennél nincs is szebb#12705) warmonger441 biztos nem csak úgy nagy általánosságban beszéltek arról, hogy mindenki m16al megy?
waron is csinálhatnád ezt (ak-74m) szerintem még a pubosok is megkedvelnének[ Szerkesztve ]
-
LLD
aktív tag
válasz dejaris #12707 üzenetére
Nem vágom az előzményeket szerintem tentéztem már!!
Akkor még 1szer milyen fairplay játékosok vannak mostanság!Sajnos sűrűn belefutni ilyenekbe!"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
dejaris
addikt
válasz warmonger441 #12709 üzenetére
Ezt bebuktam
-
warmonger441
aktív tag
Na királyság TS-t(OGC ts ingyé mindenkié ), szerót tudok szerezni hozzá Meg van nálunk is több játékos akinek hiányzik a tank. Végre mindenki kiélheti bádogdobozos álmait
Ment a vita hogy ki mond nagyobb hülyeséget
-
LLD
aktív tag
válasz warmonger441 #12705 üzenetére
Húú arra én is jelentkeznék!! Miért töröltek ennyi hszt?
-
warmonger441
aktív tag
[link] <<< múltkor mondták hogy csak only m16-ozok. Ak-t is szeressük ^^
Am valaki említette hogy jó lenne egy 5v5 only tankot nyomni armored killen Hétvégén tolhatnánk egy ilyet Meg előtte meg kéne beszélni szabályokat pl kill csak tankal vagy nincs javellin vagy mit tudom én
(#12702) Pörkölt27: Én ha gyalog vagyok, elbújok. Ha enginerrel vagyok de nincs elég rpg/smaw hogy szétszedjem, megint csak elbújok. Be kell spottolni őket hogy jetek, helik, tankosok lássák aztán várni hogy hátha szétkapják. Ha nem, akkor meg marad a bújócska Kedvencem amikor elég közel jutok hozzájuk, elkezdem szétszerelni és ahogy kiugrik viszem a tankot
[ Szerkesztve ]
-
Pörkölt27
csendes tag
Mai nap asszem tényleg elkezdem a tankokat nyomni, átlagban azok őlnek meg, csinálnak vagy 50/0-ás statot, de csak tankkal jönnek, ha meg leszólom őket, fogjam be a számat, én vagyok a noob. De Akár hányszor kiszállnak leölöm őket, mert a legtöbb célozni nem tud. Na ez aztán a skill........ De hát ez a public.....
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest