Új hozzászólás Aktív témák
-
vajdahunyad1
csendes tag
válasz
Csontikka #483 üzenetére
Pedig az autologon-nak pont az a lényege hogy automatikusan visszajelentkezik. Ha nem jelentkezik vissza automatikusan akkor az nem autologon. Am Szintén batch fileval
meg lehet adni ha jól emlékszem a registrybe van egy olyan sor hogy autologon és ott 1-esre kell állítani de am win7 nél hiányzik is ez a sor úgyhogy be kell írni és ugye azt is meg lehet mondani hogy milyen userrel logoljon be
-
vajdahunyad1
csendes tag
válasz
Csontikka #481 üzenetére
Mert ha kijelentkezek akkor automatikusan visszajelentkezik nekem pedig a lényeg hogy ne jelentkezzen vissza automatikusan hanem át tudjak jelentkezni. pl: Autologonon van az user1 ha kilogolok akkor visszalogol user1 el de én váltani akarok user2 re ilyenkor logoff és valamelyik shift hosszan nyomásával nem jelentkezik vissza autoba hanem ctrl+alt+del enyomása után válthatok felhasználót tegyük fel hogy váltok is user2 vel bejelentkezek itt ügyködök... telepítek stb mivel ez a rendszergazda és ha kilogolok (csak simás shift nyomása nélkül) automatikusan user1 el bejelentkezik. Remélem érthetően mondtam el
és az a lényeg hogy kell egy batch file amivel ezt a shiftes dolgot kikerülöm mert nem mindig működik rendesen
-
vajdahunyad1
csendes tag
Sziasztok
A helyzet az hogy szeretnék egy olyan batch filet írni ami kijelenkeztet DE a helyzet a következő van egy gép amin autologon van egy bizonyos felhasználóval pl:user1 és nekem néha felhasználót kell változtatnom azt tudom hogy xp-nél logoff közben a bal shift win7 nél a jobb shift de win7 nél nem működik igazán olajozottan. Úgyhogy a lényeg az auto logon beállítás megmaradjon de mégis kikellene lépnem és sajnos nemtudom hogy hogy kellene ezt megoldani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest