- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
ravenwood #428 üzenetére
Én ha már lusta vagyok felkelni filmnézés után kikapcsolni a gépemet egyszerűen a házi mozin is van egy timer ami után kikapcsol + elindítom a CMD-t még programot sem írok rá és egyszerűen kiszámolom hogy hány másodperces a film... x) aztán shutdown -s -t 3600 ha 1 órás a film... de kicsit kevesebbet szoktam beírni mert a betűknek is le kell menniük
-
Csontikka
aktív tag
válasz
ravenwood #429 üzenetére
értelek. Megoldás: felejtsd el a batch filet, nem az kell ide
Az asztali géped elérésére használj Teamviewer-t (nem felügyelt hozzáférés beállítással), vagy valamilyen VNC-t. pl RealVNC, UltraVNC, stb.Ezekkel a programokkal ha mindkét oldalon be van állítva hozzá tudsz csatlakozni a másik géphez, de nem zárolja le azt. Csak mondjuk úgy "kapsz egy másolatot a képből, a bill. meg az egér vezérlőből".
-
Csontikka
aktív tag
válasz
ravenwood #425 üzenetére
Szia,
mivel a batch file user alatt fut, így miután kijelentkezel megáll az is, visszajelentkezni kicsit nehézkes lesz...
miért kell kijelentkezni?, más user nevében való parancsfuttatásra utt a runas parancs.
runas /?
(kijelentkezés pedig: shutdown /l)Szerintem kicsit pontosabban írd le mit szeretnél, mert nem biztos hogy jó irányból közelíted meg a problémát, vagy ha mégis, akkor más is megértse h mit is szeretnél valójában....
Azt sem írtad le milyen op rendszer alatt szeretnéd megvalósítani.
Üdv,
Csontikka
Új hozzászólás Aktív témák
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- Apple Iphone 15 128Gb 92% Független kiegészítőkkel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 12 Pro Max Gold Arany stílus, Pro kamera, 5G 256 GB,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest