Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
supesz
aktív tag
Hát az a helyzet, hogy tudnom kellene, csak sosem foglalkoztam vele. A struktúrált programozást legalábbis szerintem értem. Sajnos az objektum szemlélettel gondom van. Nem tudom merre induljak el. A te példádból nem tudok kiindulni, mert rögtön annyi kérdésem van hogy csak na. Nem tudom, mit miért csináltál benne és vanak ott érdekes kifejezések is.
Sajnos már az első akadálynál elbuktam, mert fogalmam sincs hogyan kérjem le az aktuális dátumot (???), de sok dologról nincs fogalmam még ezen felül.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Üzletből, garanciával, Asus ADOL Book 14UA Ryzen 9-8945H/32GB RAM/1TBSSD/OLED 2880 x1800 kijelző
- Xbox Series S 512 GB
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra 2 E-Sim/GPS 64gb
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Studio 15 G8 i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/RTX A2000/FULL HD IPS
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest