Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Csontikka #180 üzenetére
igen, valami ilyesmire, olyan dolgot szeretnék gyakorlásképpen, hogy egy sajátos "commander"-t csinálok, amiben saját parancsok alapján hajtódnak végre a műveletek, egész szépen halad a "fejlesztés
" csak valahogy ezzel a résszel sehogy sem tudtam haladni, mert egyszerűen nem passzolt sehogy sem.
Bár elég hülye ötlet, de ha az embernek van szabadideje, akkor minden hülyeségre képes....
tehát lényegében hasonlóra gondoltam, de úgy szeretném megoldani, hogy egy "label"-en belül hajtódna ez végre, speciel valami ilyesmi, hogy ha megadom az adott parancsot, és mögé írom a szükséges könyvtár , esetleg fájl nevét, helyét, akkor végrehajtja azt a bizonyos "goto xyakármi", és a :xyakármi label tartalmazná azt, hogy hozza létre a kívánt objektumot...Egyébként köszönöm a segítséget, ha esetleg nem érthetően magyaráztam (van rá esély
), akkor ha gondolod, elküldhetem esetleg e-mail-ben ami eddig kész van belőle, a kódot nem szívesen írnám be, nem akarom, hogy kiröhögjenek.
.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Path of Exile (ARPG)
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OTP Bank topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest