- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Epson nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Csontikka #180 üzenetére
igen, valami ilyesmire, olyan dolgot szeretnék gyakorlásképpen, hogy egy sajátos "commander"-t csinálok, amiben saját parancsok alapján hajtódnak végre a műveletek, egész szépen halad a "fejlesztés
" csak valahogy ezzel a résszel sehogy sem tudtam haladni, mert egyszerűen nem passzolt sehogy sem.
Bár elég hülye ötlet, de ha az embernek van szabadideje, akkor minden hülyeségre képes....
tehát lényegében hasonlóra gondoltam, de úgy szeretném megoldani, hogy egy "label"-en belül hajtódna ez végre, speciel valami ilyesmi, hogy ha megadom az adott parancsot, és mögé írom a szükséges könyvtár , esetleg fájl nevét, helyét, akkor végrehajtja azt a bizonyos "goto xyakármi", és a :xyakármi label tartalmazná azt, hogy hozza létre a kívánt objektumot...Egyébként köszönöm a segítséget, ha esetleg nem érthetően magyaráztam (van rá esély
), akkor ha gondolod, elküldhetem esetleg e-mail-ben ami eddig kész van belőle, a kódot nem szívesen írnám be, nem akarom, hogy kiröhögjenek.
.....
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC/Ryzen 9 3900x /RX6900XT/32GB RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő