- Mini-ITX
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Plazma TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Csontikka #180 üzenetére
igen, valami ilyesmire, olyan dolgot szeretnék gyakorlásképpen, hogy egy sajátos "commander"-t csinálok, amiben saját parancsok alapján hajtódnak végre a műveletek, egész szépen halad a "fejlesztés
" csak valahogy ezzel a résszel sehogy sem tudtam haladni, mert egyszerűen nem passzolt sehogy sem.
Bár elég hülye ötlet, de ha az embernek van szabadideje, akkor minden hülyeségre képes....
tehát lényegében hasonlóra gondoltam, de úgy szeretném megoldani, hogy egy "label"-en belül hajtódna ez végre, speciel valami ilyesmi, hogy ha megadom az adott parancsot, és mögé írom a szükséges könyvtár , esetleg fájl nevét, helyét, akkor végrehajtja azt a bizonyos "goto xyakármi", és a :xyakármi label tartalmazná azt, hogy hozza létre a kívánt objektumot...Egyébként köszönöm a segítséget, ha esetleg nem érthetően magyaráztam (van rá esély
), akkor ha gondolod, elküldhetem esetleg e-mail-ben ami eddig kész van belőle, a kódot nem szívesen írnám be, nem akarom, hogy kiröhögjenek.
.....
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
azt szeretném kérdezni, hogy azt hogyan lehet megoldani, vagy meg lehet-e egyáltalán, hogy batch fájllal úgy tudjak könyvtárat vagy fájlt létrehozni, hogy a parancssorban a batch fájl neve után beírom a létrehozni kívánt könyvtár vagy fájl nevét, eseltleg helyét is, és létrehozza.
Olyan szisztéma szerint, mint például a szöveg kiiratás, ott %1, %2, stb kell használni, könyvtár, vagy fájl létrehozáshoz létezik-e ilyen szintaktika?
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest