Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan batch file-ra lenne szükségem, ami értesítést küld, ha adott könyvtárba file kerül.
(Szerveren egy könyvtárba kerülnek fel a faxon beérkezett, PDF-be mentett adatok, de ezek néha elkerülik a figyelmünket. Semmi extra elvárás nincs, csak jelezzen új beérkezés esetén).Első körben arra gondoltam, számlálhatná a fileokat és változás esetén jelez. De ha két számlálási ciklus között valaki esetleg töröl egy régebbit, de beérkezik egy új, akkor arról nem fog jelezni.
Nem tudom, hogy módosítás dátumával lehet valamit kezdeni - pl. aznapi dátummal érkező file-ok esetén dobjon egy ablakot/emailt/csipogjon, mindegy.Van erre lehetőség?
Próbáltam keresni, bár nem egyszerű, így ha már volt hasonlóról szó, nekem annak a hozzászólásnak a linkje, száma is elég (vagy hogy nagyjából mikori hozzászólások környékén kutakodjak).Köszi előre is.
Szerk:
Sőt, jobban belegondolva (ha az egyszerűbb), az is elég, ha PDF kiterjesztéssel file-t érzékel, akkor dob egy jelzést. Mivel utána úgyis áthelyezzük a beérkezett file-okat a megfelelő könyvtárakba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest