- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen notebookot vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan batch file-ra lenne szükségem, ami értesítést küld, ha adott könyvtárba file kerül.
(Szerveren egy könyvtárba kerülnek fel a faxon beérkezett, PDF-be mentett adatok, de ezek néha elkerülik a figyelmünket. Semmi extra elvárás nincs, csak jelezzen új beérkezés esetén).Első körben arra gondoltam, számlálhatná a fileokat és változás esetén jelez. De ha két számlálási ciklus között valaki esetleg töröl egy régebbit, de beérkezik egy új, akkor arról nem fog jelezni.
Nem tudom, hogy módosítás dátumával lehet valamit kezdeni - pl. aznapi dátummal érkező file-ok esetén dobjon egy ablakot/emailt/csipogjon, mindegy.Van erre lehetőség?
Próbáltam keresni, bár nem egyszerű, így ha már volt hasonlóról szó, nekem annak a hozzászólásnak a linkje, száma is elég (vagy hogy nagyjából mikori hozzászólások környékén kutakodjak).Köszi előre is.
Szerk:
Sőt, jobban belegondolva (ha az egyszerűbb), az is elég, ha PDF kiterjesztéssel file-t érzékel, akkor dob egy jelzést. Mivel utána úgyis áthelyezzük a beérkezett file-okat a megfelelő könyvtárakba.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- XPS 15 9510 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- IPhone 16 256GB gyári független megkímélt 2027.10.11. Notebook.hu vásárlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest