Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Lehet egyszerű lesz a kérdés, de nem vagyok programozó! Egy mappát szeretnék rendszerinduláskor meghajtóként megjeleníteni! Erre összehoztam egy rövidke batch filet, amit az indítópultba raktam, de nem akar működni! Így néz ki a parancssor:
timeout 8
subst H: E:\Cloud\Skydrive
timeout 3
exit
Hiába adok több időt a subst parancs előtt és után (timeout), akkor sem csatolja be a mappát induláskor. Utána a bat-ra kattintva - valamikor több próbálkozás után - megjelenik a meghajtó. Mi lehet a hiba? Vagy van-e valami megoldás arra, hogy várja meg a program, hogy befejezze a parancsot?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged