Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tul
aktív tag
Nah, akkor elmondom a paramétereket!
A skoda legutolsó szériás, sehol egy rohadás, 4 hónapja lett felújítva a motor. Ezek még nem is annyira lényeges dolgok. A kormánymű teljesen új, meg lett ültetve az eleje, új gázteleszkópok vannak benne, így nem az a tipikus skoda kanyarodás és úttartás jellemzi!!! A műszaki állapotára nem lehet panasz, azt az apró kis ügyetlenséget mellőzve, hogy ha sokáig pörgeted, akkor elkormolódik a kalapács és nehezen indul. 50ft-os csere, ami most nem játszott közre.
A gumi sajna még belsős és fogalmam sincs ponotsan mennyi idősek a tömlők
De az igazat megvallva, eszembe nem jutott volna, hogy azokat cseréljem. A pirellik kb 80%-osak.
Utálom, falra mászok az ilyen emberektől mint versus
Te mondod másnak, hogy fikázni könnyű??? Ez különben is fLeSs aláírása
Egyebet nem csinálsz, csak utólagosan okoskodsz. Ezt könnyű, nem fikázni!!
A skodáról még annyit, hogy sajna nekem mama meg papa nem ad autót, főiskolás vagyok, erre futi
Én egészen idáig úgy gondoltam, defektről nem tehet az ember, de most már kezdem rosszul érezni magam
Fura, hogy sok ember abban leli örömét, hogy ''én megmondtam..'' meg ''nem úgy kellett volna..'' Ők véleményem szerint valahol kisiklottak
Attól, hogy még ráadásként cseszegetik is a szerencsétlenül jártat (ami lehet nem is saját hibájából alakult úgy), abból nem fog tanulni!!! És ha két balesete volt valakinek, a harmadikat nem azért fogja megúszni, mert jól a fejéhez vágták, hogy mennyire elszarta. Ráadásul nagyon sokat vezettem télen, csúszós úton, hóban. Feszt forgattuk a kocsit, egyszer sem történt semmi probléma (megint hozzátenném, saját hibából
), nagyon kiismertem az autót!!!!
Nem vagyok összetörve, a kocsi is alakul, már csak két idom kell rá, meg egy pár helyen nagyjából kikalapálni, utána megy a karosszérialakatoshoz szépítkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Macska topik
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De az igazat megvallva, eszembe nem jutott volna, hogy azokat cseréljem. A pirellik kb 80%-osak.
Te mondod másnak, hogy fikázni könnyű??? 

Fura, hogy sok ember abban leli örömét, hogy ''én megmondtam..'' meg ''nem úgy kellett volna..'' Ők véleményem szerint valahol kisiklottak
), nagyon kiismertem az autót!!!!