Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tul

aktív tag

Nah, akkor elmondom a paramétereket!
    A skoda legutolsó szériás, sehol egy rohadás, 4 hónapja lett felújítva a motor. Ezek még nem is annyira lényeges dolgok. A kormánymű teljesen új, meg lett ültetve az eleje, új gázteleszkópok vannak benne, így nem az a tipikus skoda kanyarodás és úttartás jellemzi!!! A műszaki állapotára nem lehet panasz, azt az apró kis ügyetlenséget mellőzve, hogy ha sokáig pörgeted, akkor elkormolódik a kalapács és nehezen indul. 50ft-os csere, ami most nem játszott közre.
    A gumi sajna még belsős és fogalmam sincs ponotsan mennyi idősek a tömlők:F De az igazat megvallva, eszembe nem jutott volna, hogy azokat cseréljem. A pirellik kb 80%-osak.
    Utálom, falra mászok az ilyen emberektől mint versus:( Te mondod másnak, hogy fikázni könnyű??? Ez különben is fLeSs aláírása:P Egyebet nem csinálsz, csak utólagosan okoskodsz. Ezt könnyű, nem fikázni!!:((
    A skodáról még annyit, hogy sajna nekem mama meg papa nem ad autót, főiskolás vagyok, erre futi:))
    Én egészen idáig úgy gondoltam, defektről nem tehet az ember, de most már kezdem rosszul érezni magam:U Fura, hogy sok ember abban leli örömét, hogy ''én megmondtam..'' meg ''nem úgy kellett volna..'' Ők véleményem szerint valahol kisiklottak:F Attól, hogy még ráadásként cseszegetik is a szerencsétlenül jártat (ami lehet nem is saját hibájából alakult úgy), abból nem fog tanulni!!! És ha két balesete volt valakinek, a harmadikat nem azért fogja megúszni, mert jól a fejéhez vágták, hogy mennyire elszarta. Ráadásul nagyon sokat vezettem télen, csúszós úton, hóban. Feszt forgattuk a kocsit, egyszer sem történt semmi probléma (megint hozzátenném, saját hibából:DD), nagyon kiismertem az autót!!!!
    Nem vagyok összetörve, a kocsi is alakul, már csak két idom kell rá, meg egy pár helyen nagyjából kikalapálni, utána megy a karosszérialakatoshoz szépítkezni.

Új hozzászólás Aktív témák