Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tul
aktív tag
Nah, akkor elmondom a paramétereket!
A skoda legutolsó szériás, sehol egy rohadás, 4 hónapja lett felújítva a motor. Ezek még nem is annyira lényeges dolgok. A kormánymű teljesen új, meg lett ültetve az eleje, új gázteleszkópok vannak benne, így nem az a tipikus skoda kanyarodás és úttartás jellemzi!!! A műszaki állapotára nem lehet panasz, azt az apró kis ügyetlenséget mellőzve, hogy ha sokáig pörgeted, akkor elkormolódik a kalapács és nehezen indul. 50ft-os csere, ami most nem játszott közre.
A gumi sajna még belsős és fogalmam sincs ponotsan mennyi idősek a tömlők
De az igazat megvallva, eszembe nem jutott volna, hogy azokat cseréljem. A pirellik kb 80%-osak.
Utálom, falra mászok az ilyen emberektől mint versus
Te mondod másnak, hogy fikázni könnyű??? Ez különben is fLeSs aláírása
Egyebet nem csinálsz, csak utólagosan okoskodsz. Ezt könnyű, nem fikázni!!
A skodáról még annyit, hogy sajna nekem mama meg papa nem ad autót, főiskolás vagyok, erre futi
Én egészen idáig úgy gondoltam, defektről nem tehet az ember, de most már kezdem rosszul érezni magam
Fura, hogy sok ember abban leli örömét, hogy ''én megmondtam..'' meg ''nem úgy kellett volna..'' Ők véleményem szerint valahol kisiklottak
Attól, hogy még ráadásként cseszegetik is a szerencsétlenül jártat (ami lehet nem is saját hibájából alakult úgy), abból nem fog tanulni!!! És ha két balesete volt valakinek, a harmadikat nem azért fogja megúszni, mert jól a fejéhez vágták, hogy mennyire elszarta. Ráadásul nagyon sokat vezettem télen, csúszós úton, hóban. Feszt forgattuk a kocsit, egyszer sem történt semmi probléma (megint hozzátenném, saját hibából
), nagyon kiismertem az autót!!!!
Nem vagyok összetörve, a kocsi is alakul, már csak két idom kell rá, meg egy pár helyen nagyjából kikalapálni, utána megy a karosszérialakatoshoz szépítkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.02
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De az igazat megvallva, eszembe nem jutott volna, hogy azokat cseréljem. A pirellik kb 80%-osak.
Te mondod másnak, hogy fikázni könnyű??? 

Fura, hogy sok ember abban leli örömét, hogy ''én megmondtam..'' meg ''nem úgy kellett volna..'' Ők véleményem szerint valahol kisiklottak
), nagyon kiismertem az autót!!!!