Hirdetés
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tul
aktív tag
válasz
Versus123
üzenetére
Na látod, az ilyen hozzáállást nem díjazom
Nyaktól lefelé lebénulnál, mert elütött a kocsi, azt még pofon is b@sznán@k, hogy mekkora idióta vagy öcsém
Négy évszakos peres pirelli papucsok voltak rajta. Erre mondom azt, hogy idegtépő. Mert normélis körülmények között nem lenne sok a 70. Azt meg senki nem jósolhatta meg, hogy haver, ma elugrik a gumi alólad. És a történtek ellenére azt mondom, nem lehet úgy beülni egy autóba, hogy az országúton 50-nel menj, mert mivan akkor ha... És a legrosszabb: már látom, ahogy szomszéd, meg az ismerősök egy része ugyanígy bólogat majd.. Mert ez az én lekiismeretem, én tudom mi történt, de Sanyibácsinak biztos nem magyarázom meg, hogy defekt. Majd jön a szép kis mese, Tul kolléga 120-szal vagánykodott, kellett neki... ÁÁÁááááááááááááá
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Indul a ChatGPT Health
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Home server / házi szerver építése
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nyaktól lefelé lebénulnál, mert elütött a kocsi, azt még pofon is b@sznán@k, hogy mekkora idióta vagy öcsém
Négy évszakos peres pirelli papucsok voltak rajta. Erre mondom azt, hogy idegtépő. Mert normélis körülmények között nem lenne sok a 70. Azt meg senki nem jósolhatta meg, hogy haver, ma elugrik a gumi alólad. És a történtek ellenére azt mondom, nem lehet úgy beülni egy autóba, hogy az országúton 50-nel menj, mert mivan akkor ha... És a legrosszabb: már látom, ahogy szomszéd, meg az ismerősök egy része ugyanígy bólogat majd.. Mert ez az én lekiismeretem, én tudom mi történt, de Sanyibácsinak biztos nem magyarázom meg, hogy defekt. Majd jön a szép kis mese, Tul kolléga 120-szal vagánykodott, kellett neki... ÁÁÁááááááááááááá