-
PROHARDVER!
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
PhilBrick #669 üzenetére
Amúgy sikeresen lopni nincs sok értelme ha utána úgyis utánad jönnek kikérdezni és ott le kell csekkolj... Vagy van valami hidden check még ami után észre se veszik, hogy kirabolták? Azért erre lehetne valamit kitalálni mert így semmi értelme lopni... úgyis "észrevesz" hisz utánad jön kérdezni... Bár nekem szerencsére csak annál aki tényleg lopott.
+szerintem arra gondol, hogy Mol a későbbiekben még "fontos" karakter-e? Mert nekem is a takony bugolt be pedig én csak amelyik lopni akart tőlem, annak elkaptam a kezét de nem bántottam, a többit megmentettem meg minden de ez a gyökér kiscsávó nem akar velem pajtizni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon EOS DSLR topic
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VoLTE/VoWiFi
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Megújult a PROHARDVER!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest