- Apple MacBook
- Tápos kibeszélő offtopik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
Kary
csendes tag
Nem feltétlen 3 napon belül kell visszavinni a cuccot. Változott a jogszabály, fél év.
A pendrive... egy halom ócska gagyit árulnak. Egyik szarabb, mint a másik. De a márkás se feltétlen a legjobb. Érdemes elolvasni a PH-s teszteket erről. Nekem egy Istick van (http://www.istick.biz), nagyon jó! Csakhát hiába van jó cuccod, ha valami gagyi szarba teszed, akkor nem feltétlen fog korrekten működni. Hogy is jártam? Beledugtam egy gagyi-fos ezeréves gépbe, frankón működik... egy ideig. Mit ne mondjak, totál szátvágta a pendrive FAT tabláját... olyannyira, hogy formázni se tudtam. Jól be is pánikoltam, de emlékeztem, hogy a hivatalos oldalon vannak file-ok. Átnéztem és meg is találtam a segítséget. A hozzá tartozó segédprogrammal leformáztam és működik rendesen.
Szóval javaslom, előbb nézz szét a neten, a pendrive hivatalos oldalán/fórumon, hogy mi lehet ez? Feleslegesen ne menj a boltba vissza, ha nem muszáj. Sok üzletben egyébként is seggfejek és úgy bánnak a vevőkkel, mintha hülyegyerekek lennének. Közben jónéhány üzlet szervízesei egy átlag user tudásával nem érnek fel...
Aktív témák
- Arc Raiders
- iPhone topik
- PR-Telecom
- Ismeretlen régiókba látogat a Bungie, teszteltük a Marathont
- Anime filmek és sorozatok
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Borderlands 4
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest