- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
namirobi
csendes tag
Sziasztok volna egy nagyon nagy problémám és fontos lenne orvosolni valamivel ha lehet.A gondom az volna Samsung HD161HJ meghajtóm a Hd sentinel szerint 2 hibás szektort talált tökéletesen működött,mára már CRC hibát írt ki és azt akarta hogy formázzam,bolond lettem volna formázni,közel 130 gigányi adat van rajta,újraindítottam a gépet és azóta mintha nem lenne csatlakoztatva nem látja a gép,felpörög rendesen nem zúg nem zörög tökéletes állapotban van 96% a HD sentinel szerint.Próbáltam a HDD Regeneratort minden meghajtót leválasztottam csak azt hagytam ami hibás és a pendrive-ot amin bebootol.Csak a pendrive-ot látja a meghajtót nem.Hogyan tudnám meggyógyítani,segítsetek légyszi.
Köszönöm előre is Robi
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Netfone
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Óvodások homokozója
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest