Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
Predatorr #17 üzenetére
Amíg az RT abban merül ki minden esetben leginkább, hogy minden úgy néz ki mintha leöntötték volna vazelinnel, addig köszönöm nem kérek belőle. Ez megint egy szándékos túllövése a HW igényeknek a zöldek oldaláról. Amióta RTX kártyám van kb nulla alkalommal kapcsoltam be a funkciót, mert nem természetes ez a része. Ahol tényleg nekem sokat hoz, az árnyékkezelés, de a tükröződés már nem az igazi, volt olyan eset amikor rondább volt mint a régi megoldás. Mindezt a zöldeknél. Szóval ez idáig inkább pénisznövelésre alkalmas, aztán majd ha szépen kiforr minden gyártónál, akkor lesz értelme használni, mert addigra a fejlesztők is talán úgy fognak hozzáállni. A fogyasztásra való hivatkozás megint egy vicc, miközben árban érzékelhető különbség van a kettő közt. Most jön az Intel is harmadiknak, és lehet fel lehet kötni a gatyát mindkét oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN GIGABYTE WINDFORCE 5070 TI 16G
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest