Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Akciókamerák
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP notebook topic
- Apple MacBook
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
masíína
csendes tag
válasz
BomiBoogie #25545 üzenetére
Most ott tart a sztori a fogyasztóvédelmet emlegetve lealkudtam 9-ről 5kra...elhoztam,most műxik.
Bár sztem ezen nem volt gpu csere....de most 3 hó garit adtak rá! -
masíína
csendes tag
válasz
BomiBoogie #25543 üzenetére
Igen igen!Megfogadom a tanácsokat
amit itt vettem c2de7600-ast az tökéletesen üzemel azóta is
Nem lesz itt erőszak...csak anyagi kár...de a többszöröse a 12knak
Köszi még1szer! -
masíína
csendes tag
Üdv!Kis segítséget kérnék a szakiktól!Még december elején vételeztem egy geforce9800gt vga-t használtan egy számtech boltban.1hó garit adtak rá és mit ad isten kb 2 hét mulva bedöglik.A tünetek: dollárjelek amikor bekapcsolom a gépet és kiírja az adatokat,meg ilyen sárga kis téglalapok vagymik....aztán amikor bejön a win, a kép rendben van, csak mintha nem is létezne a vga.Az nvidia beállításokat se tudom megnyitni.
Na mindegy felhívom a faszit h mivan mondja hozzam be.Ok.kora délután bevittem, késő d.u. már hívtak h mehetek érte.Kérdem mi volt a gond,asszongya beletörtem a tápcsatlakozót/azt a 6pinest/.ok de ők jófejek és ezt ingyen megcsinálták. ez monjuk számomra fura h ha beletöröm a csatit,akkor utána még h-h üzemel fél napot a vga és egyszercsak egy reset után hal be...
kb egy hete jelentkezett ugyanez a probléma,legalábbis ugyanazok a tünetek,csak most már ugye a gari lejárt. Jó mondom csodás és egyben furcsa is mert a tápcsatihoz hozzá se értem...felhívom a formát h megint behalt és h kb mennyibe kerülne a javítás/ami ugye egy tápcsati csere lenne/3-7ezrig mondta az árat.hozzam be megnézik! ugyanaz a jelenet dél körül beviszem, estefele hívnakzia jöhetsz a kártyáért,van egy új videókártyád mondom h-h új?? hát kicseréltük benne a "chip"-et tettek bele egy újat és most király minden nem fog tönkremenni....mindezt 9ezer forintért.a kártyát 12 ért vettem....
A kérdésem az lenne h jól érzem h át akarnak qrni, vagy ez így okés??? tegnap mehettem volna érte de még inkább nem.Nem tudom mi legyen!Valaki tudna mondani vmi okosat?
Így már 21k ban van egy 9800gt 512es...és ha télleg kicserélte azt a nemtom milyen chipet meg amúgy újra is pasztázták,akkor az úgy sokáig jó lesz?És mondjuk 21k ért kapok egy olyan teljesítményű vga-t újonnan mint a 9800gt?
Előre is köszönöm és remélem érthetően sikerült leírnom...
Ja és még annyi h nem kellet volna felhívnia h mennyi lesz az a bizonyos chip csere?merthogy max7k ra mondta a javítást.. -
masíína
csendes tag
válasz
BomiBoogie #24423 üzenetére
értem!akkor tegyem fel a dx10et? mert van néhány játék aminek az kell ...
-
masíína
csendes tag
Üdv!
Kis tanácsot kérnék! Nemrég lecseréltem az xp-t win7 ultimate -re.a videokártya támogatja a dx10et de azt olvastam h az inkább vistára jó!Akor most mit csináljak tegyem fel a dx11et? annak van értelme? előre is köszi!
-
masíína
csendes tag
persze h nem mondom...
-
masíína
csendes tag
most kerestem elő a számlát nem is egy hét hanem egy hó gari van rá
így viszont visszaviszem a boltba azt a hajára kenem,...azért köszi a választ! és újonnan lehet venni hasonló kategóriáju vga-t olyan 15-20k körül?
-
masíína
csendes tag
ja es atalakítot hasznalok mert crt moncsim van nem lehet h az a szar? bár azt újonnan vettem...
-
masíína
csendes tag
válasz
copass #23423 üzenetére
az a baj h 1 hét gari volt rá....egyébkén néztem speedfannal volt h 70 fokon volt a gpu. az sok? a bedöglés előtt 2 nappal leszedtem a hűtést mert láttam h baromi poros kifújattam letörölgettem óvatosan visszaraktam működött semmi baj nem volt....de azt láttam h a paszta meg van keményedve szal nem mostanaban kenték rá gondolom gyárilag még anno. akkor ennek annyi?
-
masíína
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől!Vettem nemrégiben(2hete) egy galaxy 9800gt 512mb vga-t.minden tökéletes volt egészen máig. bekapcsoltam a gépet elindítom fallout3at kifagy....nyomtam egy restartot megint kifagy.de akkor már amikor bootolt a win láttam h gáz van mert a boot képernyőn $ jelek meg sárga négyzetek jelentek meg....aztán amikor betölt a win a kép okés csak a vga mintha nem is létezne és valami code10 hibára hivatozik...ilyenkor mi van? kuka a vga?kiszedtem bedugtam ujraraktam a wint leszedtem a drivert de semmi változás.win xp sp3 am van. de mondom 2 hétig minden tökéletes volt.
várom az ötleteket aki esetleg tapasztalt hasonlót!
előre is köszi! -
masíína
csendes tag
Sziasztok! egy kis segítséget kérnék a szakiktól
vettem egy videokarit eddig az alaplapit hasznaltam..de amikor berakom es arra dugom ra a monitort olyan mint ha be se lenne dugva! valamit allítani kell a biosban v ilyenkor mi a teendő?? bocsi ha nem ide vág a téma...szal pls help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd