Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Low Profile-os kártyát szeretnék venni és van kettő amelyik szimpatikus, hogy a kettő közűl melyik az amelyik a legjobban megéri?
Asus GT630-SL-2GD3-L (15,000 Ft)
Asus GT730-SL-1GD3 (14,300 Ft)
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Egy olan kérdésem lenne, hogy van 2 darab InnoVision Mighty 3DII V3 (3dfx voodoo 2 12mb) kártyám. Berakom a régi gépembe (nem SLI-ben), de mind kettőnél besípol már az elején a gép, mi lehet a probléma?
(Más kártyákkal működik a gép pld.: Voodoo 3 2000, S3 Trio64 V+, stb..)
-
Brucehun
aktív tag
válasz
TaylorXIII #35101 üzenetére
Akkor tényleg bekell ruháznom egy 500W-os tápra. Köszönöm mindenkinek a segítséget.
-
Brucehun
aktív tag
válasz
TaylorXIII #35097 üzenetére
FSP ATX400-PNF táp van az öcsém gépében. Az én tápomon gyárilag nincs 6pin-es csatlakozó.
[ Szerkesztve ]
-
Brucehun
aktív tag
válasz
TaylorXIII #35095 üzenetére
láttam hsz, bocsi a késöi válaszért. Nos, vettem 2db 6 pin-es átalakított, mert OEM-ben kaptam ismerősömtől. Rendesen kapja mindkettőből az áramot, mivel régebben volt egy HD5830, ami ugyan ezezzel a két alakítóval ment.
[ Szerkesztve ]
-
Brucehun
aktív tag
válasz
hellboy0415 #35002 üzenetére
Megpróbáltam öcsém gépében és ott is ezt pródukálta. A VGA-ak a bios friffítésével meglehet próbálni a dologt, mert állítolag nem szeret egyes biosokat a GTX460-as kártyák. Hogy esekleg ez megoldás lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Brucehun
aktív tag
sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy PALIT GTX460 1GB-os kártyám, na most a problémám a következő. Berakom a gépbe rendesen mindent bekötök, bekapcsolom a gépet, és a windows xp töltö képernyő befagy. de ha ujra indítom akkor is ezt csinálja, vagy csak szimplán nem jön kép. Lehetséges, hogy egyes alaplapokat nem komál a GTX 460?
[ Szerkesztve ]
-
Brucehun
aktív tag
válasz
hellboy0415 #35012 üzenetére
4 hónapja, de akár mikor bekapcsolom a kártyával a gépem, akkor mindig azt csinálja, a boot-olásig else jut. Öcsém gépében kipróbáltam, ott meg rendesen megy.
-
Brucehun
aktív tag
válasz
Ma reggel megpróbáltam és a következőt csinálja. Amikor elindul a gép a Windows töltés lefagy, a másik meg amikor bekapcsolom, állandóan újra indul.
[ Szerkesztve ]
-
Brucehun
aktív tag
válasz
rendben, mindjárt megpróbálom
-
Brucehun
aktív tag
válasz
hellboy0415 #35000 üzenetére
Igen, egy FSP 400W-os tápom van. Ha nem elég neki, akkor csinálhat esekleg olyat a gép, hogy kifagy, meg ilyesmi?
[ Szerkesztve ]
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan jelllegű kérdésem lenne, hogy van egy PALIT GTX460 1GB GDDR5-s kártyám, hogy a jelenlegi tápm a jelenlegi konfiggal elbirja avagy sem.üdv.: Brucehun
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy a Videó karim szeretném psp-re cserélni ráfizetéssel, hogy hardveren hováírjam a hírdetést a PCI-E vagy a PSP konzol részhez? -
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy a szüleim televiziójára (Orion R32D LCD) szeretném rákőtni a gépet rendes VGA csatlakozón keresztűl, de amikor rákötöttem az nvidia beállításoknál ott volt a TV, de a tv képernyőn nem volt semmi! Hogy ezt hogyan lehet beállítani vagy összehangolni?
[ Szerkesztve ]
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég szereztembe egy 8600GTS-t és leteszteltem egykét játékot, és meglepődtem, hogy egykét játékban jobb teljesítményt nyújtott, mint a ásik teszt kártya! És gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat!A tesztelt játékok a következök: UT3 ,Team Fortress 2 ,Colin Dirt 1
Sapphire HD4670 1GB GDDR3 UT3:48 - 58 Fps TF:73 - 137 Colin Dirt Fps 32 - 45 Fps
ASUS 8600GTS 256MB GDDR3 UT3:56 - 63 Fps TF2:65 - 183 Colin Dirt Fps 26 - 34 FpsAz UT3-at 1024x768-as beállításon minden maxon (alapértermezett), TF2 1280x1024 minden maxon 4x AA, és a Colin Dirt 1024x768 minden maxon 4x AA!
Ahoz képest, hogy a 8600GTS csupán 256MB-os azért egykét játékban verte a 4670-et!
Az UT3 szaggatás nélkűl, szépen futot. 4670-en sem ment rosszúl, de a memória frekvenciája miatt jobban teljesített a 8600GTS! A TF2-ben helyenként azért érezhető volt a 256Mb, de a legtöbb helyen jobban teljesített. A Dirt-él már érezhető volt a külöbség, ott már kevesebbnek viszonyult a 256MB memória. A felbontást lejebb véve 800x600-ra, már hozta a formáját a 8600GTS 34 - 46 fps között teljesítményt!Összességében nem rosz egy kártya, de a 256MB memóriája miatt, sajnos a legtöbb játék alatt jocskán elmarad a teljesítményben!
A teszt konfigomat a profilomban olvashatjátok!
Meghajtó driverek:
ATI 11.12
Nvidia 259.44
A kártyák:Sapphire Radeon HD4670 1GB GDDR3 [link]
ASUS GForce 8600GTS 256MB GDDR3 [link][ Szerkesztve ]
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy a tápom bírni fogje a Asus 8600GTS 256MB-os kártyát? -
Brucehun
aktív tag
Meg tartalék kártyának venném, ha a HD4670-el történne valami!
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
A GForce 8600GTS GDDR3 256MB-os kártya mennyire jó?
Mik a tapasztalaitok a kártyával? -
Brucehun
aktív tag
A VGA Bios-t hogyan lehet újra indítani, mert eszembe jutot, hogy utoljára TV-re volt rákötve és hajlamos olyankor a PC monitor, hogy nem adképet, hogy ez lehetséges?
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném frissíteni a Leadtek Winfast PX8600GT THD kártyám bios-át, de a Hivatalos weboldalon nem tudom, hogy hol keressem! Tud nekem valaki ebben segíteni?
És hogy hogyan kell frissíteni a Bios-t? -
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
A GForce 8XXX sorozatból, melyik az a vga processzor magos amelyik megbízható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Politika
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd