- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- NVIDIA® driverek topikja
- Dell notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
-
-
-
IntelKiller7
veterán
válasz jokeph #80719 üzenetére
Újrapasztáztam. Halál kemény volt már. A nem is vlt már közte semmi. Mind lefolyt a fenébe.
Most kicsit tovább bírta a stresst. 5 perc után sem történt semmi. Megállítom, indítanék Chromeban 1 4K videót és halál...Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
zeee
senior tag
válasz jokeph #80753 üzenetére
De egyszerűbb lenne, csak nem biztos hogy ez a baja a kártyának. Ugyanis pl RDR2-vel tesztelte egy ismerősöm az ő gépében és 20-25 percig hasított a kártya (980 ti) és első kék halál, utána újra inditotta gépet, 2-3 perc után ujra kék halál, végül már a windowsban is eldobta magát. Lehet a nyák repedt vagy ki tudja, ezer más dolog lehet a baja. (szerintem tuti hogy valami melegedés)
Szóval számomra a kártyának kb meg van már ásva a sírja és nincs kedvem most 6-7 Eft-nyi thermal padra pénzt kidobni, mert lehet hogy nem is a memoria melegedés a baja.
-
válasz jokeph #80773 üzenetére
Az úgy tovább fogja bírni valóban.Az az r9 380-as egy duplán javított 7950-es, már nem annyira kályha mint elődje és mondható best buynak (már ami a gpu-t illetni). Nem annyira sok döglik meg mint elődjeikből bár ez inkább lehet azért van mert fiatalabb. Nekem volt több féle, sapphire nitro, xfx, crossfireben is, nagy gond nem volt vele csak melegedett rendesen.
-
Csupingo
veterán
válasz jokeph #80869 üzenetére
Gt 1030. Zotac is van. Nvidia-nál a 9xxx-es szériánál, és amd-nél ha minden igaz a 3xx-nél még sok kártyán volt dvi-i, ami analóg jelet is tud és sima passzív 300 Ft-os átalakítóval d-sub-ra alakítható.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Csupingo
veterán
válasz jokeph #80871 üzenetére
Igaz. Jó pár éve már csak a képet adjon, irodába jó lesz kártyákon volt. Előtte gyakrabban találkozhatott vele az ember, aztán inkább dvi-i -t használtak, utána meg az analóg jel is eltűnt teljesen.
Melyik az a X1xxx széria? Pl. az r7 250x-en még van.
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz jokeph #80873 üzenetére
Igen, közben megnéztem. Fejből nem ugrott be, az amd-t nem ismerem annyira. Azt hittem, az ati-ig nem megyünk vissza. Tényleg, melyik volt az első kártya, amit az ati->amd megnevezés után kiadtak?
Az x1600-on is van. Ilyet mondjuk még nem láttam. Ph-n is írnak róla. Crossfire master vga.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz jokeph #80893 üzenetére
Én is így tudtam, de ez nem adott képet BIOS alatt a DellXPS desktopban. Most már mindegy, mert le lett cserélve a gép, de még egy darabig a régi GTX970-el ment az új konfig probléma mentesen. Aztán beraktam a 2080-at és el is felejtettem, hogy az alaplapra van dugva a HDMI. Így is használtam egy ideig, aztán a haverom szólt, hogy miért megy az IntelHD a gépemben, nem is értettem elsőre, hogy ez miért van, aztán rájöttem, hogy az alaplapra van dugva a monitor. Ha át dugom akkor csak az nVidia megy, desktop alatt nincs is semmi gond, de 3D alatt hektikus a működése a gépnek így...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
-
bobalazs
nagyúr
válasz jokeph #81171 üzenetére
Mindegy milyen profil van hozzá, random behülyül. Úgy értem, nem mindig, és nem is tudom mitől, vagy miért.
Nincs szétszedve a gépház úgyhogy nem tudom mikor, de hallottam kattogást, megnézzem mi az, hát ez a baja.
Nekem is be van állítva egy elég agresszív hűtő profil, a gyáritól nagyon eltér. [link] -
-
vaakuum
addikt
válasz jokeph #81196 üzenetére
Működik, csak éppen nem enged nagyobb felbontást. Nem tudom, milyen szabványú, ez volt itthon. Vennem kell másik dp kábelt.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
varmi2
nagyúr
válasz jokeph #81421 üzenetére
Igazából a jelenlegi sincs rögzítve, csak a kártya. De a jelenlegi egy kínai, fogásra meg anyaghasználatra minőséginek néz ki. De amíg a gép üzemel, addig hibátlan. BÁnya, játék, simán megy gond nélkül. De ha újra indítom a gépet, akkor van, hogy félóra is kell, mire az alaplap észleli a vga-t, és folyamatosan vga hibára megáll. Addig nyomom a reset gombot, míg ismét el nem indul. De utána már hibátlan. Ezt akarom kiküszöbölni egy minőségi riser kábellel. Lap: msi b550 tomahowk, vga sapphire rx 6700 xt.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
varmi2
nagyúr
válasz jokeph #81424 üzenetére
Riser nélkül hibátlan. De úgy van most megoldva a vízhűtés, hogy a csövek pont a kártya helyén mennek, így onnan el kellett tenni. Azért akarok venni egy jobb, minőségibb risert hogy kipróbáljam. Ha azzal is ugyan ilyen, akkor vissza küldöm, ennyi. Néztem youtube videokat ezen vga pcie 3.0 és 4.0 csatlakozó esetén. Max 1-2 fps a különbség. Így a pcie 3.0 riser is tökéletes, ha olcsóbb.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
pecccccccca
őstag
válasz jokeph #81517 üzenetére
Eladtam a 1660 superem, mert feleslegesnek éreztem.
Csákányolni én sem fogok főleg nem egy vga miatt. Ez egy ördögi kör.
Amit az R7 360-am elvisz azzal játszok. Slusz.
Szerencsére ilyen Destiny 2, Overwatch, Doom, Titanfall szintűeket simán.
Itt be is fejeztem. Talán ki is nőttem belőlük. 11-én lettem 40. Innentől már annak örülök, ha nem szúr be a derekam hajnalban mikor fordulok.Humorban nincs helye tréfának!
-
rsanya87
tag
válasz jokeph #81561 üzenetére
A játék képe van. Spacedesk appot használom. A gépen a windowsos szervere van, a tabikon meg az app-ja. És igen, 3. 4. monitornak látja a windows, simán áthuzom rájuk a pfd mfd kijelzőket a játékból.
A msfs2020-ban a műszerek kijelzőjét ki lehet tenni ablakba, és úgy oda rakom ahova akarom.
[ Szerkesztve ]
-
Pokskill
tag
válasz jokeph #81815 üzenetére
Asus H610M-K D4 az alaplap.
A tv még nincs meg, ezért is érdekelne a téma érdemes-e 120hz-es tvre beruházni, mert videókártyára is nemszeretnék
Viszont ha a proci nemtud leadni 120hzet 2160p-be akkor nem vennék 120hz-es tvt.
Köszönöm az eddigi válaszokatFelhős játék lenne igen!
[ Szerkesztve ]
"Sosem az erősek, mindig a kitartóak műveltek nagy dolgokat."
-
Csupingo
veterán
válasz jokeph #81832 üzenetére
Mármint arra gondolsz, hogy akkor ingadozik kevesebbet a vga hőmérséklete, ha áll a venti? Pl. egy játék elindításakor ~ 38-ról 65-re. Forgó ventinél meg ~ 25-ről 65-re. Ha nincs gond: pl. valami a bekapcsolási határig melegíti és ki-be kapcsolgat, akkor szerintem ró dolog. Sokkal kevésbé gyűjti a vga a port és valószínűleg hosszabb életű lesz a ventilátor. Én már nem játszok, ezért nálam kéthetente pörög 5 percet.
-
Csupingo
veterán
válasz jokeph #81839 üzenetére
Ha nincs terhelés, azért állnak a ventik, akkkor nem melegszik a vrm-sem és a memória sem. A normálisabb kártyákon azért megoldják a memória hűtését is.
Persze, manapság egy böngésző, vagy bármi más is befűthet a vga-nak, de akkor el is indulnak a ventilátorok. Azért vannak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest