Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
BarnaiT #39018 üzenetére
Elképzelhető amit mondasz, de ez meg abban hibádzik, hogy korábban már egyszer feltelepítettem a VGA-t netről szedett driverrel (ha emlékezetem nem csal, akkor ugyan ezzel a 13.1-essel) és akkor tökéletesen működött. Mikor vettem nem is volt hozzá lemez, csak OEM. Csak a windows közben el lett kókányolva, aztán hogy újratettem jött ez a hülyeség is.
De hogy még tisztább legyen a kép, a teljes történet:
Haver elhozta a gépet, otthon összedugtam, látom, hogy több programot használ, mint amennyi hely van neki a C-n, így adtam még 3Gb-ot EASEUS partition managgerrel. Újraindítás, XPlemez be, majd telepítéskor látom, hogy felcserélte a C-D meghajtók betűjelét! Nem baj, mondom majd felcserélem ha kész. Na csak utána bizonyosodtam meg, hogy ezt nem lehet. Microsoft honlapon van rá egy megoldás regedit mókolással, de utána meg nem indult el a windows. Ekkor nem volt kedvem megint felrakni a windowst D betűjellel, így mindent lemásoltam róla, páromnál megint EASEUS P.M.-el újra partícionáltam, visszamásoltam mindent, majd tökéletesen felraktam minden programot, csak az ATI CCC és a drivere nem akar felmenni.
Ezt a kis történetet azért írtam le, mert lehet hogy a két dolog egybevág, nem tudom (elképzelhető), de hogy a tegnapi napomat fullosan ezzel b.sztam el, az biztos!Azért várom most az ötletmorzsákat, mert megyek ma a sráchoz és meg kéne csináljam, ha lehet nem megint win-reinstallal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Projektor topic
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- További aktív témák...