- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erzsébeti
tag
Sajnos már semmiben sem vagyok biztos
Kínomban letöröltem már az activsync-et, újraindítottam már kismiliószor... felraktam az MS oldaláról letölthető (még béta) 4.5 ös AS-t, de azzal sem ment.
Ekkor csináltam egy hardreset-et, és közben újra installáltam minden AS-dolgot, úgy, hogy még a regisrty-ben is körülnéztem, hogy milyen szemetet hagyhatott maga után... (nem találtam semmi különlegest...).
Ekkor lőn csoda, sikerült neki!!! szinkronizált meg minden...
Erre kipróbáltam mégegyszer... ne tettem volna... második kisérletre már megint ugyanott vagyok ahol elkezdtem
Ugyanúgy nem látja a pda-t, és csak forog az activS.. de nem talál semmit
ÁÁÁÁHHHRRR...
Bocsi, de már kivagyok...
Azt sem tudom, hogy mihez nyúljak
Úgy érzem minden lehetőséget kilőttem
Egye meg a fene ezt az egészet!
Nem mondom, de jó bemutatkozás ez a ''pda'' részéről
Eddig alig volt gondom, de volt pénzem, és vettem egy ilyen izét... na azóta már legalább van gondom...
Erzsébeti
[Szerkesztve] -
Peet210
őstag
Az N500 helyett esetleg még elgondolkodtató az N520(kb egy árban van).
Én a MIO P350 és a FS N520 közt választanék.
Sajnos a P350-nel volt egy kellemetlen tapasztalatunk(a ki-be kapcsolással és a GPS-szel) ment vissza gariba, tehát valszeg kifogtunk egy hibás dartabot.
Az N520-ben kicsit kisebb a proci de van benne WiFi, a P350-ben nagyobb a proci(bár ez nem olyan jelentős kül. szerintem).[link] -
GeryPc
senior tag
helosziasziasztok
egy olyan kérdésem lenne hogy kinéztem 2 pda-t végülis kocsiba lenne gps miatt pna-ról lebeszéltem magam ''butaságaik'' miatt,szal lenne két versenyző és tudás /használhatóság/kezelhetőség lenne a lényeg árban kb ugyan annyi a kettő szal az egyik PDA MIO P350 GPS-PDA a másik pedig Fujitsu Siemens Pocket Loox N500 ha konkrétan tudnátok mondani előny hátrányt az lenne a legjobb előre is köszi!
Gery -
atee
őstag
válasz
Erzsébeti #1594 üzenetére
Szerintem nem a pdaval lesz gond hanem a számítógéppel.
Ha minden más tökéletesen működik usb-n keresztül. Akkor próbáld meg úrja telepíteni az
Activesyncet esetleg. Kipróbálhatod ha még nem tetted meg egy másik usb csatlakozóban.
Abszurd, de ha nem próbáltad újraindítani a számítógéped akkor azt is tedd még meg ezek előtt. -
Moddingfan
senior tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm szeretne venni egy Mio C250 PNA-t. A kérdésem, hogy erre SD-ről simán fel lehet tenni rá az IGO 2006 Plus-t (gyárilag Kelet EU van rajta, neki pedig Nyugat EU kell és a családban már van egy IGO egy PDA mellé)), vagy mivel ez nem PDA, hanem PNA lehet-e valami fennakadás, vagy simán felmegy? Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de nem vagyok otthon a PDA témakörben
THX
Modi -
Erzsébeti
tag
Sziasztok!
Új problémám merült fel, és ez gondolom súlyosabb mint az előzőek
PDA: Mitac Mio 550m
Ha rádugom a PC-re akkor kiírja, hogy nem lehet felismerni az eszközt Eddig mindig felismerte, és tette a dolgát ahogy kell, arra gondoltam, hogy talán az USB port halt meg, de pl a PDA simán veszi a töltést az USB-n keresztül, de akkor is kiírja (ott az óra mellett), hogy ''az USB eszközt nem lehet felismerni''.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Tök ideg vagyok ettől. Eddig azzal szarakodtam, hogy egyáltalán tudjak rá progikat feltenni (nem röhög!, életem első PDA-ja, sőt az ismeretségi körömben is az első), erre most meg jön ez a USB felismerési probléma
Remélem nem a PDA lett rossz?
Nagyon kéne kb 1 hét múlva.
Egyébként rendesen müxik, csak a PC ír ki ilyesmiket, és ezáltall semmit sem tudok feltenni rá, max ha a kártyát kiveszem, és olvasóval felírok rá valamit. Gondolom azért egy 1 hetes géptől nem annak kellene lennie a normális üzemmódnak. Sőt mivel a PC-vel nem tudom kezelni, így az Activesync sem megy..
Segítsetek!
Erzsébeti
A port egyébként működik, más egység (fényképező, kártyaolvasó) megy rajta. -
Erzsébeti
tag
Ez oké, eddig én is eljutottam
De mint látom azért ez a progi sokkal többet tud ennél.
Pl szeretném ha előre tudnám definiálni a jövőben lévő utjaimat.
pl előző este beprogramozni az utitervet, azért, hogy ne reggel a rohanásban kelljen még ezzel is szüttyögni.
Nyílván tud ilyet (már sikerült ilyesmit csinálnom), de azért szeretném, ha tudnám, és nem csak kisérleteznék vele
Erzsébeti -
Erzsébeti
tag
válasz
Peet210 #1586 üzenetére
Köszi.
Sikerült!
Az I-go-s kérdésre tudsz válaszolni?
''Tud e valaki a I-Go-hoz valami leírást, hogy hogyan is kell kezelni? Próbáltam autodidakta módon, de valami eszméletlen nyögvenyelősen megy Valahogy nem fogom a logikáját, pedig bizonyára van neki, mivel mások nagyon dicsérik. Valami pdf, vagy doc vagy akármi formátumban csak el lehet érni valahol, vagy nem? Igo 2006 van nekem.
''
Eddig sehol sem találtam rá utalást sem, hogy létezne ilyesmi.
Gondolom csak van valami leírás hozzá.
Köszi
Erzsébeti
[Szerkesztve] -
Peet210
őstag
válasz
Erzsébeti #1585 üzenetére
Miután összepárosítottad a pda-t a pc-vel rakd fel a activesync-et. Ha ez meg volt szinkronizáld a pda-t a pc-vel. Az intézőben másolhatsz le és fel a pda-ra ott látni fogod az összes mappát és fáljt is. Telepíteni pedig az AS-en keresztül kell. De ha pl. .CAB kiterjesztésű akkor azt másold fel a pda-ra vagy mem kártyára és onnan telepítsd.
-
Erzsébeti
tag
Sziasztok!
Megvettem életem első PDA-ját, egy mio 550m-et.
WinM 2005
Nézegetem nyomkodom, és rá kell, hogy jöjjek szinte tök buta vagyok hozzá
A I-Go-t hipp-hopp fel tudtam tenni rá, de pl egy egyszerű alkalmazással már meggyült a bajom.
Volt a gépen előretelepítve magyarítás amit szépen kilőttem (nem volt szándékomban!).
Gondoltam ha már ilyen hülye voltam akkor vissza teszem. Hááát nem sikerült
Használom az activSync 4,1-t. Ezután kínomban még próbálkoztam, gondoltam megnézem milyen a totalcommander PDA-n. Hááát ezt sem voltam képes feltelepíteni
Ha a PC-n kezdem a telepítést akkor képembe nyomja, hogy ez nem PC-s alkalmazás, hanem PDA, ha pedig felmásolom a kártyára és onnan akarom telepíteni közvetlenül a PDA-ra akkor meg azt írja ki a PDA, hogy ez nem PDA alkalmazás...
Elmennek a fenébe ezek...
Nyílván én vagyok a balfasz, de sehogy sem tudok új progit felnyomni a PDA-ra.
A kezelési könyvében leírtak szerint jártam el. Az azt írja, hogy telepítsünk a PC-ről az activSync meg megoldja a PDA ra telepítést, ha pedig nem lehet így akkor meg rakjuk kártyára egy olvasóval pl, és a PDA-ról kezdjünk bele.
Szal én úgy gondolom, hogy úgy csináltam mindent ahogy lée volt írva oszt mégsem
Segítsetek légyszí, mert már a tököm ki van, hogy ilyen alapdologgal sem boldogulok!
A másik kérdésem:
Tud e valaki a I-Go-hoz valami leírást, hogy hogyan is kell kezelni? Próbáltam autodidakta módon, de valami eszméletlen nyögvenyelősen megyValahogy nem fogom a logikáját, pedig bizonyára van neki, mivel mások nagyon dicsérik. Valami pdf, vagy doc vagy akármi formátumban csak el lehet érni valahol, vagy nem? Igo 2006 van nekem.
Előre is köszi minden hozzászólónak a segítséget!
Erzsébeti
[Szerkesztve] -
törölt tag
Sziasztok!!!!
Van nálam egy ASUS A636N PDA. A probléma a következő...a múltkor a képernyőt szerettem volna beállítani az ''align screen'' képernyőkalibrálóval. Ez igazán nem sikerült, mert a képernyő közepén megjelenő célkeresztnél hiába nyomkodom a pálcával a képernyőt az nem ugrik tovább csak ha mellette nyomom meg akkor ugrik tovább....a képernyő sarkainál megjelenő célkereszteknél nincs probléma. Na most mivel itt az első a képernyő közepén lévő célkeresztnél nem érzékeli rendesen gondolom ezért dobál mndig vissza a kalibráló és kezdhetem előről a folyamatot. Jó a kézikönyv írja hogy lehet hogy többször is elvégezteti a gép velünk a folyamatot, de én már meguntam a tizedik próbálkozás után. Még jó hogy resettel ki lehet lépni a kalibrálóból.
Viszont most csináltam egy visszaállító ''clean-resetet'' és a gép nem lép be addig a windowsba még el nem végzem a kalibrálót rendesen. Mivel ez nálam most úgy néz ki hogy lehetetlen akkor mit is csináljak? Nem lehet esetleg kikerülni ezt a kalibrálót?
Segítsetek, mert így nem tudom használni most a gépet. -
atee
őstag
válasz
tmiklos82 #1581 üzenetére
Szia!
Még csak pár napos tulaj vagyok. Összességében elégedett vagyok és nem bántam meg, hogy megvettem.
A GPS-t még csak tegnap állítottam be. Azaz iGO-t telepítettem rá. Nem sokat használtam és igazából még nincs tapasztalatom a navigációk terén sem. Az a pár perc amíg kipróbáltam....tette a dolgát. Rendben megtalálta a műholdakat.
Wifi Én ezt szeretném kihasználni benne, de gyenlőre még a környéken ahol lakom csak egyetlen egy olyan jelet tudtam fogni ahol ki is tudtam próbálni. Egyébként rendben megtalálja a hálózatokat csak igen kevés ami használható.
Hogy a konkrétabb kérdésedre is válaszoljak. Mivel még új ezért elég gyakran nyomogatom. Próbálgatom a Wifiket keresni. Még nem volt alkalmam kipróbálni, mennyit is bír mivel a számítógépre is rá-rá kapcsolom. Becslésem szerinte 3 napot bír majd. Kíméletesebb használat mellett estleg 4 et. Állandó Wifizéssel meg telefonálással gondolom 2 nap a max.
Negatív tapasztalataim nem nagyon vannak. Inkább csak olyanok amiket meg kell szokni. Nem tetszik a hangerő szabályzója. Elég darabosan használható. Hasonlóan nehézker a fényképező gombját exponálásra használni. A telefon kezelhetősége is furcsa, de jó csak szokni kell legalábbis SE telefon után.
Ahogy az elején is említettem nekem nagyon bejön. Csak ajánlani tudom, de mindenkinek más más igényei lehetnek szóval jó ha más véleményét is meg tudod hallgatni esetleg. -
tmiklos82
csendes tag
Hali.
Voltam a mobil x-be és megnéztem személyesen a kis kütyüket. A mio a701 szerintem felejtős. Maradt az asus p535 és a htc p3300. A baj hogy az ismerős jó áron csak asus-t tud szerezni. Az érdekelne, hogy mivel tulaj vagy konkrétan mennyit bír egy feltöltéssel és mennyit hívsz gps-ezel wufizel rajta amíg lemerül. Remélem lrthető volt. Előre is köszi. Valmi negatív tapasztalat van az asus-al? -
ML320
senior tag
-
Matthew
őstag
Sziasztok!
Medion MDPPC250 PDA-ról van valami vélemény, tapasztalat? E-bay-en igen olcsó lenne: [link] -
Bandus99
őstag
Sziasztok
Mitac Mio P350 400MHz (64 770Ft)
vs.
Fujitsu Siemens Pocket Loox N520 312MHz (62 500 Ft)
Igazabol teherautoba navigaciora kellene. -
rumos14
nagyúr
milyen gépről van szó? mert lehet, hogy tök felesleges konvertálni, le tudja játszani teljes méretben is.
ha mégis konvertálni akarsz, akkor a pocket dvd encoder vagy vmi hasonló nevű progit szoktak ajánlani, de szerintem egy sima VirtualDub is megteszi. 320*240 (illetve szélesváasztnú filmnél a 240-nél kevesebb lesz a függőleges felbontás) szerintem elég a 800 kbps, XviD codec.
szerk: Peet helyesen leírta a progi nevét
[Szerkesztve] -
rumos14
nagyúr
válasz
mattheus #1571 üzenetére
óóó igen, léteznek emulátor progik. snes-t nyomtam elég sokat, iszonyú jó! nézd meg a pdamania emulátor topikját, ott megtalálsz minden infót. az egyetlen bajom az volt, hogy a pda-k d-padje nem érzékeli az átlós irányt, így a gombokat használva nem tudtam ugrálni előre-hátra a street fighter ii-ben
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Van egy HP IPAQ h6340-es PDA-m. Létezik hozzá emulátor program? Mondjuk GB, SNES stb.? Ha igen, akkor tudnátok segíteni, hogy hol lehet letöleni?
Köszönöm! -
Panyi
csendes tag
Hali!
Hoztak egy PDA-t AIRIS T605 kivették belőle az aksit és amikor telepítés elkezdődne a második ablaknál megáll és nem megy tovább semmerre!
Mi lehet a gond vele? -
didros
senior tag
Ja, és mennyi az a bitrate ami mellett még jó minőségű egy 320x240-es felbontású avi vagy mp4 file?
-
didros
senior tag
700mb-os avikból szeretnék a pda számára fogyasztható formátomot gyártani. Ami gondolom a lényeg: 320x240 + kis fileméret. Mi a legjobb erre? mp4? Olyan kéne amit visz a tcpmp.
-
tmiklos82
csendes tag
Hali.
A véleményetek érdekelne a Mitac Mio a701-esről. Ha valakinek van ilyen akkor írhatna a tapasztalatairól részletesen. mik a gyengéi az erősségei a ketyerének?. kb 85k ért meg tudom szerezni szóval 30 rongyal olcsóbb az asus P535-nél. Sanszos hogy a plusz harmincat nem éri meg a wifi amikor 15-16 ért vehetek hozzá külön. Előre is köszi a segítségeteket. -
törölt tag
segítsen már egy hozzáértő, mert teljesen elvesztem ezekben a PDA-MDA stb... jelölésekben
amit szeretnék: használható gsm funkcióval is ellátott kütyürét, amihez navigáció is kapcsolható.
néztem egy XDAII-est, amihez adnak egy BT sirfII-est is.
úgy látom, hogy ez az MDAII-es gyűjtőbe tartozik? ha igen, melyik tipus, amivel az én elvárásaim megvannak? -
atee
őstag
Megvan az 535!
Elsőre tetszik. Tegnap nyomogattam pár órát, de elég idegen számomra.
Ez abból adódhat, hogy még nem volt pda val dolgom. Kicsit többet tud mint amit az én agyam pár óra alatt képes feldolgozni. Szerintem kell egy hét mire megtanulom rendesen kezelni.
Az ébresztőt nagyon nehezen találtam meg benne. Be lehet állítani neki valami egyedi ébresztőt pl. mp3 formátumban?
A wifiwel is kínlódok, de ez lehet, hogy csak a gyenge jel miatt van amit fogni tudtam ahol most vagyok. A skypeot már egyszer újra is kellett installálnom mert bedöglött valamiért. Pedig még nem is használtam használható wifi hálozat hiányában.
Beállítottam mp3 at csengőhangnak, de be lehet e állítani más más csengőhangot más más partnerekhez?
Illetve az sms hangok beállítását még nem sikerült megtalálnom. Itt is van lehetőség egyedire? Hol? Vagy van egy default és kész?
A kézikönyve elég szegényes.
A LEng meg idegesítő....aktiválnom kell a hozzá kaptt kódot weben vagy mikor lesz hajlandó elfogadni? Egyenlőre kikapcsoltam inkább. -
Peet210
őstag
A hard reset annyit tesz, hogy gyári beállításokkal fog a gép újraindulni.Ezt tekintheted az oprendszer újratelepítésének is.Tehát minden amit eddig felraktál a gépr + a magyarosítás és minden más amit nem a ROM-ba vagy mem kártyára tettél el fog veszni.
A soft reset arra akkor jó ha lefagy a gép. -
tmiklos82
csendes tag
Még olyan érdekelne, hogy az asus p535 tud 2Gb-s kártyát kezelni? A kingston és a kingmax kártyák között van valami lényeges különbség az áron kívül?
-
tmiklos82
csendes tag
Hali. Én is ilyen ketyerét szeretnék venni. Egy ismerős kb. 118k ért tud szerezni. Olyan érdekelne, hogy amit írtál, hogy lassú. Miben jelentkezik net gps vagy miben? A telefon funkciója milyen milyen a minősége? Mp3-mat be lehet állítani csengőhangnak? Képet lehet rendelni a ''hívókhoz''? Meg minél több tapasztalat érdekelne. Előre is köszi.
-
atee
őstag
Köszönöm a válaszodat. Ha megveszem majd osztozunk még a tapasztalatokon.
A PDA, hogy lassú azért nem annyira mérvadó mert mint említettem egy komolyabb telefont szerettem volna eredetileg. Esetleg egy iPhone jöhetett vona szóba még. Viszont akkor meg nemhogy lassú hanem semmi PDA nem lenne benne.
Mennyit bír neked az aksi általános használat mellett? -
gvamos
csendes tag
Szia!
Kb.egy hete vettem egy P535-öt.A telefonja nagyon jó,a pda része kicsit lassú,de meg lehet szokni,a navigáció felemás érzéseket keltett bennem.A baj az,hogy tökéketesen valószínű,hogy eredeti navigációs software-el működne.Én letöltöttem valahonnan,feltelepítettem,egyszer license problémái voltak,másszor kiugrott a programból 2-3 perc után,egyszer meg csak hard-reset után tudtam elindítani a gépet,és mindez az Igo miatt,ami-még egyszer mondom-nem eredeti.Ha minden jól ment,akkor jól navigált a gép.Sokat tud,szerintem a kategóriájába és ár-tudás arányában a legjobb.Szerintem 120 alatt még nem nagyon kapsz.Én nem bántam meg,hogy megvettem.Ha véletlen megveszed,majd még beszélünk és kicsréljük a tapasztalatainkat
üdv,
Gyuri -
didros
senior tag
válasz
rumos14 #1550 üzenetére
Szia! Asus 636N készülék van nálam és Windows Mobile 5.0 oprendszer. A kérdéseim:
- hogyan kell hard resetet csinálni és ez mit is csinál az eszközzel pontosan? Van benne vmi rizikó?
- Újratelepíteni az OPrendszert kell hard reset után? ha igen hogyan?
Gyakorlatilag nincs semmi fontos most a gépen, szóval meg lehetne csinálni... -
atee
őstag
Tiszteletem az uraknak!
Telefon vásárlásán gondolkoztam ami igazából nem ide vágna alap esetben.
Viszont egy okostelefon se sokkal ólcsóbb mint egy pda ami telefon is.
Akkor miért ne vennék inkább azt
Éppen ezért ilyen vásárlását fontolgatom. Igaz nem túl sokáig már.
A választottam Az Asus P535 lenne. Visszaolvasgattam meg teszteket is olvastam róla.
Tisztában vagyok azzal, hogy nincs benne EDGE nem is különösebben érdekel.
Arra lennék kiváncsi, hogy akinek van annak mennyire jön be a gyakorlatban a használata?
Vannak e bosszató hibái és vagy olyan érvek ellene, hogy ne vegyem meg esetleg vagy mást válasszak.
Köszönöm!
ui: Esetleg valami hely ahol az átlagnál ólcsóbban lehet hozzájutni mint a 120x ezres általam legalacsonyabb amit találtam? -
Dufresne
addikt
Sziasztok!
Hogyan lehet java klienst telepíteni wm5-ös gépre. Találtam 1-2 leírást a neten, pl, hogy a J9, meg Jeode való ilyesmire, de se letölteni nemtudtam őket, se igazán kiigazodni a leírásokon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest