Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
didros
senior tag
Ja, és mennyi az a bitrate ami mellett még jó minőségű egy 320x240-es felbontású avi vagy mp4 file?
-
didros
senior tag
700mb-os avikból szeretnék a pda számára fogyasztható formátomot gyártani. Ami gondolom a lényeg: 320x240 + kis fileméret. Mi a legjobb erre? mp4? Olyan kéne amit visz a tcpmp.
-
didros
senior tag
válasz
rumos14 #1550 üzenetére
Szia! Asus 636N készülék van nálam és Windows Mobile 5.0 oprendszer. A kérdéseim:
- hogyan kell hard resetet csinálni és ez mit is csinál az eszközzel pontosan? Van benne vmi rizikó?
- Újratelepíteni az OPrendszert kell hard reset után? ha igen hogyan?
Gyakorlatilag nincs semmi fontos most a gépen, szóval meg lehetne csinálni... -
didros
senior tag
válasz
Peet210 #1546 üzenetére
Köszi! A soft reset az gondolom a PDA alján a kis reset gomb... Úgy tűnik, ettől valóban újraindult, viszont a szövegek rajta még mindig angolul vannak... (calendar, contacts, stb..) azt hiszem vmit uninstalláltam véletlenül. Valami nyelvi támogatást kéne letöltenem hozzá??
-
didros
senior tag
Sziasztok! Gyors segítségre lenne szükségem. Valami gond lépett fel egy játék telepítése során, így az az első indítás alkalmával egy sötét képernyőt produkált, ami valamiért mindig a háttérben van. Hogy tudom a betöltött alkalmazásokat megjeleníteni és ezt onnan kiírtani? Sajnos az uninstall-t sem engedi addig...
-
didros
senior tag
válasz
Peet210 #1536 üzenetére
636-os van nálam. Igen, most hallottam én is, hogy ez az Active Sync izé kell hozzá. Majd kipróbálom. Videókat először 3GP-seket töltöttem le, de szerintem az sem direkt PDA-ra van.
Ha a programot teepítem, akkor az mehet nyugodtan az SD kártyára is? Nem sok hely van már az eszközön..
[Szerkesztve] -
didros
senior tag
Sziasztok!
Van nálam kölcsön egy ASUS MyPal PDA, de semmit nem tudok rá telepíteni...
Bármit letöltök az mind érvénytelen poketpc alkalmazás... Ez a magyar windows miatt lehet? Mi az hogy ARM, MIPS? ebben azthiszem XScale processzor van. Ez most melyik lenne? Üdv: didros
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest