-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
22balu
aktív tag
Sziasztok,
Szerváltam egy asus eee pc x101 brutál hardverrel. 2gb ram Intel Atom N455 1 magos procival komolyabb 30Gb ssdvel. Jenleg egy win7 startert van rajta de tele van szemetelve és az egyik usb nem működik. (értesítést küld a win h nem felismerhető) újra telepítés talán megoldaná. Win 10 32 bit felmegy rá???? támogatja az alaplap??? elvileg egy igen izmos GMA 3150 gyorsító tartozik hozzá.
-
22balu
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy asus K555L laptopot ebbe az állapotba:
Külső fedél törött és a hátsó burkolatból is kiszakadtak a csavarok. Hol lehetne ezt olcsón megcsináltatni? Ebayen amit találtam: [link]Ez jó lehet? Igaz hogy ez x555 nem K555 de nagy különbség nem lehet, meg ha rájön a vám is lehet ugyanott vagyok mintha magam csinálnám meg.
-
22balu
aktív tag
sziasztok
Voltam ma egy laptopszervizben és azt mondták hogy alaplap hibás a gépem.. (nem működnek az usb-k) azt mondták a szerviz díja 30-60ezer ft körül fog mozogni..én ezt az árat sokallom. így felmásztam az aliexpreszre és ezt találtam: [link]
Asus k53SV laptopom van csak 1 gigás a gpu-m ez jelent problémát ??meg egyáltalán jo lesz ez az enyémbe igy ???mik ezek a rev 3.0,3.1, 2.1, 2.3 számok? amit tudok az alaplapomról :köszi
-
22balu
aktív tag
sziasztok
Asus laptopomhoz szeretnék hűtést vásárolni alapjában nem melegszik de most a meleg miatt muszáj lesz...van gyakorlati haszna ezeknek egyáltalán ?..ezt a kettöt néztem ki melyik lehet hatásosabb ? :
http://ipon.hu/webshop/product/arctic_cooling_silent_cooler_for_12_to_19_laptops/451570
vagy
http://ipon.hu/webshop/product/vakoss_lf_1862lw_laptop_cooling_pad/665853
-
22balu
aktív tag
hello
Van egy asus Eee pc-m C-60 2*1ghz es 2giga rammal, Radeon HD 6290 videokártyával.. milyen oprendszert tegyek fel rá ????netre kéne legföképp meg office word-re nemtudom hogy barátkozik a linuxal még sose volt linuxom. win7 starter volt rajta és nem volt a leggyorsabb a gép youtube is megmeg akadt ráraktam egy win8 at is csak nem kezelte a metrofelületen a csempéket kis felbontása miatt igy azt is töröltem rola. mondjuk nem nagy probléma ez ha viszonylag gyors marad a rendszer..csak nem teszteltem sokáig
Szoval mit tegyek fel mit ajánlotok ??..win7 et ujra ??? win8 vagy 8.1 ? vagy linux??? esetleg win xp ? de az már annyira régi..
köszi -
22balu
aktív tag
-
22balu
aktív tag
császtok
miért nemtudok felrakni a catalystot a 6370m hez....az amd oldalán az 1 megás catalyst mobility nek a telepitöje elsem indul mert azt irja hogy nem rendelkezik megfelelö grafikus adapterrel...ezek szerint sehogy sem lehet catalystot letölteni???.. -
22balu
aktív tag
császtok
Van egy Acer laptop...régen a hozzá adott telepitö lemezröl fel lett rakva a radeon hd 6370m tök jol müködött a catalyst.start menün is jelezte hogy müködik meg minden el lehetett érni....na gondoltam frissitek rajta mert hogy az ujabb driverek javithatnak a teljesitményen..felmentem az amd oldalára beirtam notebook 6xxxm seria minden fasza letöltöttem az ott lévö 28 megás catalystot (HydraVision Package??) na mind1...és lás csodát kurvára nem ismeri fel a netbook és már az elözöt se tudom vissza rakni.....ez mi a jo **-*-*-* ért van ??
win7 64bit van fent -
22balu
aktív tag
hello
Leirom ujra a hibámat hátha valakinek van még ötlete :S
Van egy Asus k53SVm (i5-2410,geforce gt540m) már 1 éve. és most tudatosult bennem hogy a videokártyája szerintem nem müködik rendesen. pl egy komolyabb játéknál mint az nfs world vagy a wrc world rally championship 3 is azt veszem észre hogy birná max felbontáson...mert kisebb felbontáson is ugyan ez a jelenség jön elő tök mind1 mit állitok hogy hullámzik a kép pl mikor kanyarodok kicsit utána mozog a kép hogy pl megy az auto és a környezet utána hullámzik....elég furcsa..mert fps-em fraps szerint is 60 körüli (legmagasabb felbontáson ) szokott lenni..nfs world be ez még magasabb és hiába állitok grafikát ennél a játáknál is ugyan ugy megvan.. ezt igy főként autos játékoknál veszem észre.ez videokártya hiba szerintetek ?? -
22balu
aktív tag
nyilván úgy futtatom ennyire nem vagyok hülye kajak menjek ki a kertbe ?
[ Szerkesztve ]
-
22balu
aktív tag
császtok
Van egy Asus k53SVm (i5-2410,geforce gt540m) már 1 éve. és most tudatosult bennem hogy a videokártyája szerintem nem müködik rendesen. pl egy komolyabb játéknál mint az nfs world vagy a wrc world rally championship 3 is azt veszem észre hogy birná max felbontáson...mert kisebb felbontáson is ugyan ez a jelenség jön elő tök mind1 mit állitok hogy hullámzik a kép pl mikor kanyarodok kicsit utána mozog a kép hogy pl megy az auto és a környezet utána hullámzik....elég furcsa..mert fps-em fraps szerint is 60 körüli (legmagasabb felbontáson ) szokott lenni..nfs world be ez még magasabb és hiába állitok grafikát ennél a játáknál is ugyan ugy megvan.. ezt igy főként autos játékoknál veszem észre.ez videokártya hiba szerintetek ??
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Dell XPS 13 9310 Prémium notebook (i5-11.gen, 4267 MHz DDR4 memóriával)
- Toshiba Satellite C660 core i3 laptop
- HP Elitebook 735 830 G7 G8 gyári billentyűzet háttérvilágítással + palmrest
- Dell XPS 15 9500 (10.gen.i5/512GB SSD/8GB RAM)
- Lenovo Legion 5 gamer laptop /Ryzen 5 5600H/32Gb ram/1Tb ssd/RTX 3050Ti/165Hz/garancia!