- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Erről szeretnék segítséget, információt kérni, hogy működik ez? Mert eleve adnak hozzá egy antennát, ami elfoglal a kártyán lévő 2 csatlakozóból egyet... de nekem a gépemben (dell d430) alaból bent vannak az antennák, mert elő van készítve 3g-re, csak a kártya kéne bele. Akkor most ezt az antennát amit adnak hozzá, nem kell használnom? Vagy a GPS-hez csak ez jó a gyári nem? Valaki segítsen legyenszíves mert ebben a témában nem vagyok otthon.... köszi előre is!
-
vwpolopg
őstag
válasz
Speeedfire #16597 üzenetére
sajnos nem találtam ott semmit... viszont kezd erősödni a gyanúm, hogy tényleg hardver lesz, mert egy másik partíción lévő másik oprdsz. alatt is ugyanez a helyzet...
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Az előbb játszottam a gépemen(PA2548), a játék lefagyott, újraindítottam a gépet és azóta nem szól a laptop hangszórója, valamint a rádugott hangfal se úgy szól mint eddig, most olyan 80%-ra tekerve szól olyan hangerővel mint eddig 10%-on... van valakinek valami ötlete, hogy mi történhetett? Természetesen nem a hangerő lett elállítva a gépen, valamint a rádugott hangszóró sem csúszott szét vagy ilyesmik...
-
vwpolopg
őstag
válasz
xcbiker #14924 üzenetére
felhívom az ATV-s csodadokikat
tudom én is, hogy ez így édeskevés amit leírtam, csak mivel még én sosem találkoztam ilyesmivel gondoltam, hátha van itt valaki aki igen. Lehet, hogy csak pillanatnyi meghülyülése volt a gépnek, mert azóta jó(csak az asztalomat tiltotta le, majd újrahúzom az XP-t) de lehet, hogy valami komolyabbnak az előjele... mindenesetre köszönöm, hogy próbáltál segíteni!
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Az imént be akartam kapcsolni a gépemet(PA2548) és elkezdett töltődni a bios, de féltávnál megállt és semmire nem reagált a gép. Se biosba való belépésre, se kikapcsológombra. Kihúztam, újrabekapcs ugyanaz. Agyfelba*z, gépszétszed, semmi gyanús, gépösszerak, bekapcsol ugyanaz... elmentem a másik laptopért, hogy akkor winyó stb. csere, mire visszajöttem bebootolt a win7. Maradék adatot lementettem az XP partíciójáról biztos ami biztos, majd ujraindítom a gépet. Bootmenü feljön, XP kiválaszt, elindul. Bejelentkezek, majd hibaüzi, asztal nem érhető el, hozzáférés megtagadva... Valakinek van valami tippje mi lehetett ez az egész?
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- EA Sports WRC '23
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xbox Series X|S
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- ROG Strix G513IM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Predator Helios 16 - Intel Core i9-13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD / 250Hz MiniLED
- Twelve South Curve laptop állvány
- HP Elitebook 840 G7 14" FHD Core i7 10610U 32GB RAM 512GB NVME SSD HUN Bill
- Dell Latitude 5420 14" FHD Core i5 1145G7 16GB RAM 512NVME SSD HUN Bill
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest