- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
kosian24
tag
Sziasztok! Az lenne a kerdesem, hogy asztali pc-be valo dvd irot lehet-e valamilyen modon laptophoz csatlakoztatni?
-
kosian24
tag
Na kiprobaltam a vga kimenetet masik monitorral es azzal mukodott tokeletesen...
Hazajottem, kiprobaltam a tv-t masik kabellel es ugyanugy semmi. Nem ertem mi lehet. 26" LCD digitalis tv. VGA, HDMI, meg minden egyeb portokkal es az elozo notimmal ment, ezzel nem. Ja es a hdmi sem klappol mert ugy is probalgattam mar amit csak lehetett es ketszer sikerult is kepet kicsikarni belole, de ha elkapcsoltam, utana nem jott vissza... Biztos valami kompatibilitasi problema, de sehogy sem tudok rajonni a megoldasra... -
kosian24
tag
válasz
kendeee #32093 üzenetére
Semmi nem segitett... Kiprobaltam az osszes kombinaciot, vga source-rol ment eddig a regi laptopommal, most vegigprobaltam az osszes source-ot, de semmi, a felbontast is allitgattam mar ezer fele keppen, de semmi, a gep azonnal erzekeli amint bedugom a tv-t, de sehogy sem akaja a jelet kitenni a kepernyore...
Mar utanaforumoztam, kiprobaltam mindent amit masok irtak de semmi. Kezdek mostmar kicsit bepoccenni... -
kosian24
tag
Sziasztok!
Mar az asus notebook topicba beirtam, de nem nagyon kaptam hasznalhato valaszt, ezert gongoltam itt is megprobalom...
Most vettem egy Asus x54h laptopot es sehogy sem birom megcsinalni, hogy kulso monitoron adjon kepet vga kimenetrol. Erzekeli ha bedugom, de nincs kep se bootolas kozben, sem windowsban. Nincs kep ha lehajtom a fedelet, ha nem. allitgattam mar mindenfele felbontast is de semmi. a szoftver erzekeli a tv-t es a laptop is felbontast valt amint bedugom, de semmi kep nem jelenik meg a tv-n. Eleg fontos lenne, ugyanis mindent kulso monitoron neztem eddig. Ha valaki tudja a megoldast, vagy csak otlete van, szivesen varom. Koszonom! -
kosian24
tag
válasz
eketomy #31032 üzenetére
Sajnos én nem tudtam telsesen szétszedni, de a ventihez beláttam és látszik, hogy poros, de nem fértem hozzá sajna. Úgy vagyok vele, hogy megy ameddig megy, megpróbálom nem megfőzni, a hűtöpadot pedig már megrendeltem hozzá...
Ha karácsonyig kibírná, akkor már tudnék venni egy újat legalább. -
kosian24
tag
válasz
eketomy #31030 üzenetére
Lefotózni nem tudom, de csatolok egy képet a netről. az egész nagyon pici, alig találtam meg, hogy honnan jött le. A lényeg, hogy a gép bekapcsolt, de nem adott képet, próbáltam külső monitorral is, de semmi. A csávó a szervízben anélkül, hogy mondtam volna bármit is elmondta, hogy miket tapasztaltam az elmúlt hónapokban és igaza volt, tényleg úgy volt. Nagyon könnyen és nagyon felmelegszik, ha kicsit több terhelést kap, túlmelegszik egy idő után és leáll. Mutatott egy szervízlistát ami tele volt hp laptopokkal és mondta h nagy részüknél ez a hiba. Nem maga a videókártya a ludas, hanem valami megfőzi azt. Szóval csatolom a képet, nem biztos, hogy 100%-ig ilyen volt, de nagyon nagyon hasonló. Remélem ki tudjuk deríteni mi lehetett. Azóta használom a gépet, de nem tapasztaltam semmi különöset...
-
kosian24
tag
Sziasztok! Van egy hp550 laptopom amit tegnap hirtelen meghalt. Elvittem szervízbe és a csávó mondta, hogy ezeknek típushibája, hogy megfőzik a videókártyát egy idő után... A lényeg, hogy megpróbáltam szétszedni, de sajnos a memória nem akart kijönni és mire végre kiugrott, a mellette levő panelről leszakított egy picike kis ellenállás szerűséget. Na gondoltam magamban, itt akkor tényleg vége van, ráadásul szét sem tudtam szedni teljesen... Összeraktam, elkönyveltem a sikertelenséget, mégegyszer utoljára bekapcsoltam és azóta működik!!! Nem tudja valaki mi lehet az az ellenállás és mi a szerepe? Kb 1mm az egész és volt belőle több is. Előre is köszi a választ.
-
kosian24
tag
Sziasztok!
Furcsa jelenség állt elő... Van egy hp 550 notebookom windows 7 oprendszerrel. Eddig minden rendben volt de egy pár napja lehalkult a hangja a filmeknél. Már mindent próbáltam. Régi codec le, új fel, mindenféle beállítások, minden hangerő maxon van már a létező összes beállítást teszteltem és átnéztem, de semmi. Ha zenét hallgatok winamppal, az hangos, de ha elindítok valami filmet, sorozatot windows media playerrel akkor az halk. Már nincs több ötletem. Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném. -
kosian24
tag
Sziasztok!
Van egy fujitsu siemens amilo notebookom, amivel az a problémám, hogy állandóan max fordulaton forog a ventije és emiatt marha hangos. Lehet ezzel valamit csinálni, vagy ez ilyen? Elég zavaró, mert kb mint egy asztali gép, zúg elég hangosan. -
kosian24
tag
Sürgős lenne, mert a hétvége miatt már csak ma tudok új akksit venni!!!
Please valaki help!
Hali!
Van egy hp 550 notebookom ami tegnap este akksiról ment és egyszercsak kikapcsolt. Azt hittem lemerült, ezért nem foglalkoztam vele, de ma reggel rádugtam a töltőre és nem tölti az akksit és ha kihúzom, akkor azonnal leáll az egész gép. Azt írja ki, hogy 21% és nem töltődik. Kábelről megy, de akksiról be sem kapcsol. Hogy lehet ez, hogy érzékeli az akksit, de nem működik vele egyáltalán? A gép kb egy éves, nem kéne még meghalnia az akksinak szerintem... -
kosian24
tag
Hali!
Van egy hp 550 notebookom ami tegnap este akksiról ment és egyszercsak kikapcsolt. Azt hittem lemerült, ezért nem foglalkoztam vele, de ma reggel rádugtam a töltőre és nem tölti az akksit és ha kihúzom, akkor azonnal leáll az egész gép. Azt írja ki, hogy 21% és nem töltődik. Kábelről megy, de akksiról be sem kapcsol. Hogy lehet ez, hogy érzékeli az akksit, de nem működik vele egyáltalán? A gép kb egy éves, nem kéne még meghalnia az akksinak szerintem...
Aktív témák
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest