Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Nekem is ASUS U1F van, es en is nagyon szeretem
Sajnos pont a HDD az egyetlen nehezen beszerezheto alkatresze. 40 eres szalagkabeles ATA ZIF 1,8 HDD kell hozza.
Nekem is elromlott, sokat agyaltam a cserejen, probaltam sz@rakodni koltseghatekony megoldasokkal, de vegul rajottem, az egyetlen megoldas a normalis, eredeti HDD beszerzese. Ezert en vettem bele egy teljesen uj, 0 napot futott HS122JB 120GB-t, 25K-ert.
Javaslom, nezz szet e-bayen. A CF es egyeb atalkitos megoldasokat nagy ivben keruld el, a SSD pedig aranytalanul draga hozza, 128GB 50K, 256GB 100K. Talan a 32GB az egyetlen kedvezo megoldas, 15-20K korul kijon.
Ez egy draga noti volt anno, ennel fogva a szervizelese is draga, barmi baja lesz. Emellett pedig konnyu, nagyon huseges tars, imadom
-
kendeee
aktív tag
Akkor az általam 1-nek linkelt site is hibásan írta volna ki, mert ott ata-t olvastam, de ha neked lif van, akkor az meg satás. Pedig a linken ata-nak írták, és a kompatibilis notik közt ott volt a tied is. A toshiba-s terméklapon nem részletezték-de miért is tették volna- nehogy már másik gyártót keress
Előszeretettel használja az apple is a toshiba vinyóit. Nem akarok hülyeséget írni, de mintha a nagyobb kapacitású ipod-okban is ilyen vinyó lenne. Nekem 2003-mas van 30Gb 1,8" toshiba de az még a nem szalagos változat. Ha bebizonyosodik, h az van bennük, csak egytörött kijelzőst kell venned potom összegért. 120/160gb változat.
Sok sikert az infózáshoz és a vadászathoz.Most, hogy már tudom mit keressek talán majd rábukkanok valamire.
-
kendeee
aktív tag
SSD is mehet bele:
mondjuk egy ilyen,
és itt van egy eladó
A csatolófelület ata, az mlc és slc között nem tudom mi a különbség, de azt igen, hogy az egyik gyengébb és nem is ajánlják.
Aktív témák
- Horgász topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netfone
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Google Pixel topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest