- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geengster
csendes tag
válasz quailstorm #29828 üzenetére
Ne haragudj, de az E52-n nem S40 hanem S60 3rd edt. van... Nagy különbség. Különben netezni nem a RAM miatt nem lehet rajta, hanem a kis kijelző miatt kicsit "kényelmetlen".
[ Szerkesztve ]
-
Geengster
csendes tag
válasz quailstorm #29840 üzenetére
1. A hozzászólásomat úgy kezdtem, hogy ne haragudj!
2. Egy szóval sem állítottam, hogy hülye vagy!
3. Nem gyűjtögetem a hozzászólásokat, inkább olvasó vagyok.
4. Én kérek elnézést, hogy félreértelmeztem a hsz.-odat. Az S40 köntös dolog félreérthető volt számomra. Bocsánat, hogy belegázoltam a lelkivilágodba! -
Geengster
csendes tag
válasz quailstorm #29853 üzenetére
Az én hozzászólásom egyáltalán nem volt személyeskedő ellentétben a tiéddel. Nem böfögtem, hanem reagáltam egy általam félreértelmezett hozzászólásra és nem rosszindulatból, hanem csak úgy általában. Nem gondolom, hogy ezzel offolnám a topicot, ellentétben a te reagálásaiddal, amik hosszabra sikerednek mint a szakmai segítségeid.
Azért mert nem itt élek a fórumon és nem szólok hozzá minden egyes topichoz nem hiszem, hogy bármivel is több jogosultságod lenne neked írni ide, mint nekem. Legalábbis a fórumszabályzatban nem találtam ilyen passzust, de ez lehet, hogy megint az én hanyagságom miatt van.
Végezetül pont lesz@rom, hogy mi a véleményed rólam, és sajnálom, ha ennyire szíveden viseled, ha valaki okkal vagy oknélkül ellent mond neked. Lehet 1 millió hozzászólásod is, attól még kulturáltan is lehetne "beszélgetni", nem hiszem, hogy a szájkarate miatt bárki is többe fog majd nézni téged itt a fórumon.
Részemről ez a téma lezárva, mert egyrészt nem erről szól ez a fórum, másrészt meg nem szeretném, hogy azt a hatalmas szakmai tudást amivel rendelkezel arra pazarolnád, hogy nekem írsz felesleges üzeneteket sértődöttségből. Inkább segíts azoknak, akiknek szükségük van rá!
-
Geengster
csendes tag
-
Geengster
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.