Aktív témák
-
bozont
veterán
Sztetek mit érdemesebb
1.lecserélni egy maxtor 80Gb-os pata wincsit(3 v 4 éves) egy 160-as satasra v.
2.venni egy dvdírót?
Vmeliket mindenképpen,mer helyszűkében vagyok. -
bozont
veterán
Lehet h ez egy láma kérdés,de most veszek majd egy 160-as vinyót és nem tudom h mekkora részekre érdemes osztani,én így gondoltam: 10Gb a rendszernek és
1. 2*75Gb v
2. 1x150Gb
Nem vagyok otthon az ilyen témákban. -
bozont
veterán
válasz T. Almeida #989 üzenetére
Ma #@{ra használtok ti 20Gbot a rendszernek???? Én most 5Gb-on vagyok el és 10 sztem bőven elég lesz.Én azt sztem ha minél jobban egybe van a vinyó.Csak xp lesz rajta.
-
bozont
veterán
válasz T. Almeida #992 üzenetére
Ja,én a gamékat nem a rendszer partícióra rakom,így oké. Meg én azt hallottam h nem jó ha túl nagy egy partíció,csak ezér kérdeztem.
[Szerkesztve] -
bozont
veterán
válasz T. Almeida #994 üzenetére
Ja meg most néztem egy másik topicban,h többen is a rendszer partícióra rakják a gemékat,ennek van vmi előnye vagy jók azok egy másik partíción?
-
bozont
veterán
válasz T. Almeida #997 üzenetére
Nem mindegyiket kell újrainstallálni.Énmeg pont azér rakom másik partícióra h nek kelljen ki és vissza másolgatni az elmentéseket,így amikor újratelepítem aaz adott gámát már alapból ott az elmentés is(kivéve persze amelyik a dokumentumok közé ment).
-
bozont
veterán
A Radeon 9600pro és x600pro között van vmi sebességbeli különbség?Mennyiben különbözik a két kártya azon kívül h AGP vs PCIe?
-
bozont
veterán
Hi
Vki tud ebben segíteni: [link]?
Meg vmi nagyon leterheli a halózatot és qva lassú a net Úgy tűnik mintha a feltöltés menne ezerrel de én meg semmi ilyet nem csinálok -
bozont
veterán
A topicjában már feltettem ezt a kérdést de nem válaszolnak,egy 6600Gthez mekkora a maximum proci amit venni érdemes?Mert gondolom az már min1 h pl:4000+ v 4400+ mert már nem tudja kihasználni,v tévedek?
-
bozont
veterán
válasz BobChemistry #3464 üzenetére
Itt választ találsz minden kérdésedre: [link]
-
bozont
veterán
válasz BobChemistry #3464 üzenetére
Oh most látom csak h ott nem válaszoltak.Hát amennyire én tudom csak annyi h az E3 az jobban tuningolható,de ott a topicban már kitárgyalták ezt a témát,ha visszakeresel sztem találsz bővebb infót.
-
bozont
veterán
Én továbbtanulással kapcsolatban kérdeznék,mégpedig,kinéztem a Műszaki informatikus szakot és csak annyit kérdeznék h itt kell-e programozást tanulni?Nem találtam semmi ilyen infót róla,vagy ez szakiránytól függ?
-
bozont
veterán
válasz emitter #4198 üzenetére
Aha,mondjuk már érettsigiztem tavaly,de mivel csak sima gimibe jártam nem volt nagy hangsúly az informatikán,szinte csak neteztünk Most éppen ilyen 2éves szakképzésen veszek részt,de gondoltam jelentkezek vhova és halasztok egy évet.Érdekel az informatika/kommunikáció világa(kivéve a programozás ),és a műszaki informatikus megtetszett,vagy esetleg mérnök infornatikus
Na mind1,ha esetleg felvesznek majd kerítek vki okosat aki majd jól kiokít ebből a tárgyból
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5 Pro teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati kábelek és szerelésük
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest