Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple MacBook
- Mini PC
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Adott egy Asus Zenbook, és egy C-Type HDMI hub.
A cél az, hogy a lapos alap 1 db HDMI csatiján túl, még egy monitort tudjak használni, tehát összesen kettő külsőt, és ehhez próbálgatom a HAMA cuccot. Elvileg plug & play, ha a Galaxy s10-re kötöm azonnal kivetíti a képernyőt Dex módban, azonban ha laptopra dugom, akkor "no signal" és fekete képernyő.
Mi lehet a gond? A notebookban egy Geforce MX250-es van és a 10th i5 proci. -
Sziasztok. Bizton sokan találkoztatok már a problémával. Win10-es oprendszerem van, és mostanában nem ébred fel alvásból a gép. Olyan szinten nem, hogy ilyenkor reset gomb sem segít. Egyetlen módszer, hogy lekapcsolom a tápot várok pár másodpercet és visszadugom. Ezt jópárszor eljátszottam mert nem volt időm foglalkozni a kérdéssel, de úgy látom nem tett jót, mert ma elkezdett keményen akadni a gép. Chrome pl. befagy pár pillanatra, vagy fél perce. Help
-
olyan gondom van, hogy a netbook felbontása 1024x600 a programé amit futtatni szeretnék meg fixen 1024x768 xp rendszer alatt megoldható-e valahogy az átméretezés. tul->komp. fülnél nincs ilyen opció
-
sziasztok
adott az outcall nevű progi (bicom system) céges gépekre dobáltam fel mindegyikre gond nélkül felment 3,6megás kis telepítő telepítés next next next finish, és valamiért az egyik gépen nem indul el. feltelepítem elindítom és nem történik semmi. rendszergazdaként is probáltam már mind a telepítést mind a progi indítását sőt kompatiblis módban is, feladatkezelőben sincs beakadva, gőzöm sincs mi lehet az oka. ötlet?
-
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül olyan emberkét itt PH-n aki gyolyócsapágyas 12centis ventiket ad olcsón?
-
-
Nem igazán tudom hol kéne feltennem a kérdést olyan progit keresek ami képes adatírás után leellenőrizni az akármire (hdd, sd kártya, pendrive) írt adatok helyességét. Egyszóval ami leellenőrzi, hogy a másolás helyesen zajlott-e le?
-
Hello
Lefut a post de nem indul a windows.. xp telepítőlemez is lefagy egy idő után két külön lemezzel is ugyanott, mitől lehet? memória, hdd?
-
-
Sziasztok!
Adott egy régi Acer lapos egész pontosan Aspire 3103NLC.
Probléma a következő: elindítunk egy filmet és 10 perc után vagy szétesik a kép vagy szalad vagy belassul vagy elcsúszik a hang. Ilyenkore megfigyelhető, hogy a proci 20-31% helyett felpörög 100-ra. Arra gyanakodtam, hogy régi a gép régi a telepítés nod van rajta ami lefogja vagy valami más progi de újratelepítés után teljesen szűz rendszerrel továbbra is produkálja a hibát.Ötlet?
-
-
-
Sziasztok, a 3.0-ás pendrive-omra valamiért csak 150 kb/s körül tudok írni. Eddig nem volt vele gond 30 MB/S-et bőven hozta. Ha a pendrive-ról másolok a gépre akkor nincs gond. Meghalt? Vagy lehet rajta segíteni? Többször isl eformáztam már de semmi eredménye.
-
-
-
-
-
-
válasz
Toby888 #37182 üzenetére
Épp ma hallottam, hogy a vírusírtó olyan mint a vallás kár rajta vitatkozni ki melyikben hisz. Eddig minden saját és minden telepített gépre vagy nodot vagy smart sec-et raktam soha nem volt vele problémám, nekem valami olyan megoldás kéne aminél marad az eset.
Egyébként részemről a win def. nem jött be de a szóban forgó gép nem is win7 hanem xp.
Azért köszi
-
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek akadt egy 'kis' problémája. Az ekrn.exe 100-on pörgeti a procit teljesen belassul tőle a gép a mozilla folyamatosan összeomlik.
Azt már tudom, hogy az ESET-hez tartozik, és nézegettem a megoldásokat sokfélét írnak de nem sikerült megoldani a dolgot. Valaki azt írja, hogy csak álcázza magát a fájl és vírus valaki meg azt, hogy teljesen normális folyamat, vannak akik simán vírusírtó cserét javasolnak.
Tud valaki valami hatékony megoldást esetleg?
-
-
-
Nincs semmi a telepítőmappában csak az exe fájl ami ha még nincs fent a gépen úgy működik mint egy telepítő ha meg már fent van akkor pedig elindul a program, de ez a bizonyos exe is kér admin jogot.
Szerencsére sikerült megoldani a dolgot egy alternatív lehetőséggel.
Azért köszi a választ!
-
Üdv!
Tud valaki olyan torrent klienst ami admin jogok nélkül települ? Esetleg valami módszert?
-
-
Sziasztok!
Vettem egy USB 3.0-ás pendrive-ot és mindegyik gép felismeri egyből csak az egyik lapos nem. Bedugom akkor megszólal a jellegzetes hang (ami akkor szokott ha usb eszközt csatlakoztatunk) de utána semmi sem történik, nem látja, nem akar illesztőt telepíteni és a lemezkezelőben sem látom.
Mi lehet a gond?
-
-
-
-
válasz
Intel fan11 #36023 üzenetére
Wifi-vel csatlakozol a netre? A modemmel szerintem nincs gond mert ha indokolt lenne kicserélnék.
-
Sziasztok nem találok megfelelő topikot ezért beírom ide:
Probléma: uTorrent-et szeretnék rakni egy olyan gépre amit a rendszergazda jelszóval védett. A portable verziók nem működnek mert többnyire azoknál is jelszót kér, hogy lehetne megoldani?
-
-
-
-
-
-
-
-
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy miért jön vissza egyből a gép miután alvó állapotba rakom?
USB eszköz nem csinálja azt kizártam.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- HP Elite Mini 600 G9 Micro - Mini PC - Core i5 12500 - 16GB DDR5 - 256GB NVMe SSD - gari + számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700 (8 mag/16 szál) +RTX 3060 12GB +32GB DDR4 +1TB SSD! GAR/SZÁMLA!
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest