Hirdetés
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Hali van egy régi laptopom. Ennek van egy 8 cellás akkuja, de 37%-nál feljebb nem lehet tölteni. Ha fél napot rajta hagyom a töltőn akkor sem. Viszont tápról megy a gép. Akkor az akku döglött meg igaz?
-
Cyberpunk
félisten
Hali van egy viszonylag régi gépem. Amiben megdöglőt a VGA az cserélve lett egy FX5500-ra. De amit észrevettem, hogy a VGA-n a ventilátor meg sem mozdul. Ez mitől lehet, hibás a kártya?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
ch003067 #38560 üzenetére
Ja megnézem. Mostanában nem volt szétszedve amúgy. A VGA-n is van két DVI +1 Display port. A monitoromon is van gyakorlatilag az összes létező bemenet.
Azért nem szeretném ha a VGA rakoncátlankodna igaz gari még van, de egy GTX470-est nem lesz egyszerű gariztatni ma már, ha ne adj Isten
+ ráengedek egy Furmark-ot is. -
Cyberpunk
félisten
Hali van egy kérdésem. Ha menet közben elmegy pihizni a monitor, de a gép megy tovább akkor az VGA gondra utalhat?
Eddig egyszer fordult elő. És volt az előbb egy a BIOS post után egy sötét képernyőm a bal felső sarokban villogó kurzorral. Tipp? -
Cyberpunk
félisten
Hali van egy kérdésem.
Nekem van két HDD-m ami csak adattárolásra van használva. És van egy SSD-m amin a rendszer is van. Ha lehúzom az egyik merevlemezt akkor a rendszer nem hajlandó bootolni.
Ez mitől van?Jelenleg minden eszközöm SATA-s és nincs elég SATA táp csatim a tápomon. Most viszont szükségem lenne az egyik DVD írómra gondoltam, lehúzom az egyik HDD-ről a tápot (adatkábelt is lehúztam) és rádugom a DVD-re, de így már nem hajlandó bootolni a gép. (nem SSD-ről húztam le)
A HDD-k nincsenek RAID tömbben. A BIOS-ban is átállítottam már a boot sorrendet, lát is minden eszközt de semmi.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch 32GB. RED & BLUE,Kiváló állapotban,extra tartozékokkal.
- Dell OptiPlex 740 - Athlon64 3800+, 4GB RAM, 80GB HDD, Geforce 6150
- Nintendo Switch OLED 64GB. (+256GB.!) Pokémon Scarlet & Violet Edition Kiváló állapotban.
- Steam Deck 64+512GB.! Kiváló/Karcmentes állapotban eladó!
- Lenovo 500 Performance FHD 4XC1D66055 Full HD Webkamera