Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
balikabo
tag
Hali sziasztok! Kérdésem az volna hogy mia jobb 6 GB ram 800 MHZ-n vagy 4GB 1066-on?
-
balikabo
tag
Hali egz kérdés, van 4x1 gb 1066 mhz ramom jelenleg kapok ismerőstől 2x2 gb 1066 ramot, betudom ugy rakni a gépbe hogy a 2x2 giga+ 2x1 giga együtt?
-
balikabo
tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy lehet-e a táp hibája az hogy behal a gép, pontosabban, egy adott játéknál drasztikusan lecsökken az fps és van hogy a gép megis fagy(fekete képernyő a hang csak kattogás) valamint a másik jelenség, hogy megáll minden, majd 5-6 mp mulva ugrik egyet, mintha töltene és menne tovább, majd megint megáll és semmire nem hajlandó a gép. A konfigom egy elég erős gép a maga módján:
Gigabyte MA-790X UD4
Amd Phenom II X3 710 proci
4 Gb kingmax 1066 mhz ramA tápom egy HKC 550W os táp, a videókai egy Gainward HD 4830.
Azért gyanagszom a tápra mert a videokarit cseréltem mert volt egy elfekvő Sapphire 4830-om is és azzal is ugyan ez a probléma, szóval kizártam ezt az opciót. A wint már ujratelepítettem, reméltem megoldódik de sajna nem, a memóriákat kivettem ujra visszatettem hátha valami itt kavart be(bár még most sem zárom ki) A tápnak gondolom bírnia kellene, közel 1,5 éves igaz rengeteget megy, 1 db vinyó van benne 640 gb-os +1 lankártya valamint egy dvd iró, pár ventilátor(összesen 4)
A táppal lehet a gond vagy mi lehet a baja mert idegeít már hogy randome kifagy vagy így beáll belassul és csak a géprr oldja meg...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel