Hirdetés
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
kabanka
aktív tag
Én is megvettem, mondtam p4es megy majd bele, mondja a srác támogatni fogja mondom jaja megnéztem az oldalon a listában volt szóval igen. Jóvan mondja ennyi és ennyi lesz. hazajövök beteszem ki be kapcsol mondom a büdös.... szétszedem össze, letakarítom a cpu-t is minden. ááh mondom. telefon. Te ez nem megy. Hozd vissza kicseréltetem pesten. elvitte 3 nap múlva hozta a másikat aah mondom köszi ez már menni fog. beteszem nem megy mondom neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. megnéztem a listát és akkor rájöttem jobbra is lehet görgetni és oda volt írva NOT SUPPORTED. Utána kezdtem el kéregetni a buszvégen a pöttyös bögrémmel
-
kabanka
aktív tag
A procidat tuti nem támogatja én is megszívtam ezzel annó
kell bele más, a gigabyte oldalán fent van a támogatott cpu-k listája és hányas bios kell hozzá. Nekem EP45-DS3L van. 450es tápom van. C2D kellett bele. Vagy Dual Core. a P4essel ugyanezt csinálta és cseréltettem is alaplapot gariban, azt hittem rossz, de sajnos oda van írva hogy P4est nem visz.
[ Szerkesztve ]
-
kovy79
őstag
A lapod egy közepes procival + vga-val ehet vagy 150W-ot. Azt is felkötném, aki háttérinformáció nélkül kitesz a weblapra ilyen 500W-os faxságot. Persze, kellhet az 500-as táp a laphoz, csak kell még bele 2 HD5870, egy quad, meg pár vinyó...
Mod: egyébként én is laphibára gondolok. Resetelted a bios-t? "Tök üresen" is ezt csinálja? Értem ezalatt, h csak proci, 1db memó, vga van benne?
[ Szerkesztve ]
-
Peetry
senior tag
procihűtés?
a 480W-os táp elég sok mindent elvisz, és a deszka nem a komolyabb fogyasztók közé tartozik. ha videókártyát nem cseréltél akkor nem hiszem hogy gond lenne. Max hogy elszállt a tápod, és elrántotta magával a deszkát, de akkor lehet az újat is. Másik táppal próba esetleg. Lehúzhatsz minden HDD-t, DVD-t, csak 1 ram, deszka, cpu, vga, ha úgy sem, akkor passz.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel