- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610 #648 üzenetére
köszi ... nem nagyon tudok kiigazodni az IBMek között, nagyon sok fajta van, és a régiek eltünnek ugyanabból a felhasználási célterületből, és új név jön... például a netfinity is eltünt talán .....
de majd egy xseries 206-ra kezdek el gyűjögetnicsak nem értettem, hogy egy thinkcentre miért több, mint egy xserver 206.
-
rii
nagyúr
No ... ez már oly kérdés lesz, amit nem én fogok megválaszolni, már ha érkezik egyáltalán rá válasz ...
a kérdés: hogy lehet, hogy egy ThinkCentre POB71HN ThinkCentre E50 (9216-71G)
ThinkCentre E50 - 9216-71G, Twr, SiS66FX Cel 331 (2.66-256K-533) / 1x256 / 80P / DVDx16 / No floppy / Eth 10-100 / DOS Lic., Warranty: 1/1 CRU/Carry in
Végfelhasználói ár: 180.000 Ft + áfa, míg egy xSeries 8487EVG IBM xSeries 206 (8487-EVG) >>Részletes termékleírás
x206 1 x Intel Pentium 4 Processor with Hyper-Threading Technology 3.2Ghz; ; 512MB; Open Bay; Integrated Single Channel Ultra320 SCSI; Mini tower; CD-ROM:48X Max; 1x340W PS, 3 év helyszíni garancia Végfelhasználói ár: 140.000 Ft + áfa -
Dj Sügi
őstag
válasz
Viktor0610 #629 üzenetére
Kösz szépen!erre gondoltam!
-
SzalaiG
addikt
Miért van az, hogy az ásványvíznek, amelyik évszázadok-évezredek óta csörgedezik a mészkőhegyek belsejében és közben egy csomó ásványi anyaggal gazdagodik, néhány hónap alatt lejár a szavatossága?
-
rii
nagyúr
válasz
Nicky Nygaro #640 üzenetére
tedd fel a kérdésed az adobe photoshop topikban, ott nagyobb az egy percre jutó grafikus előfordulási arány: [link]
-
Nicky Nygaro
tag
Az öcsémnek szeretnék venni egy rajztáblát ballagásra. (Elsősorban rajzoláshoz, hobbi grafikai munkára)
Szerintetek melyik lenne a megfelelőbb a 12 ezres kategóriában?:
[link]
WACOM a név miatt, vagy inkább Trust, mert az nagyobb és bluetooth??
Köszi előre is' -
brownus
veterán
hi,
nem találom azt a topikot (fáradt gőzben az biztos) ahol rajzokat, digitális rajzaitokat mutatjátok meg. vki tud segíteni? köszi -
tbs
addikt
Tipp: Benq M800 egér + Benq A800 billentyűzet. Lehet kombóban is kapni, 10eFt alatt van bőven, és jó, strapabíró cuccok. Amit szokni kell, a billentyűzet hülye F gomb kiosztása. (Nem 3 blokkban van 4 gomb, hanem 4 blokkban 3 gomb...)
-
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610 #633 üzenetére
és sem érzem, hogy kevés lenne a 400 dpi-s egér
csakszóltam fönöknek, hogy venni kell, és mondta, hogy akkr már profit vegyek
adott 40,000ft-oit
ebből kijön 5 db bill+egér
vagy ha a profi szintre megyek rá, akkor kb 3 db egér (!!!!!!!!!!!)
[link] -
Néha szoktam Photoshopolni -sima egérrel...
Nem érzem, h. kevés lenne a DPI... -
brownus
veterán
válasz
Viktor0610 #629 üzenetére
basszus
jól van
köszi!
-
rii
nagyúr
siteve írok
tud valaki ajánlani grafikus munkaállomshoz egeret, ill bill-t?
egérnél talán a nagyobb DPI, illetve mindkettőnél a nagyfokú strapabírás és a fölösleges kiegészítőktől való mentesség lenne még fontos.
Szóval egyszerű, de profi eszközök.
bill, egér: kb 10-15,000 HUF, illetve ez alatt valahol.
bill talán 5-8,000,-
egér talán 4-8000,
előre is köszönet!!!! -
brownus:
Biztos utálni fogsz, de ezen a ''[link]en'' találsz párat...
Pl.: dBpowerAMP...
Dj Sügi:
Arra gondolsz, mikor az IE megjegyzi, milyen szavakat írtál be a különböző helyekre? Ezeket a dolgokat egyszerűen egy kurzor lefelével tudod előhozni, amennyiben ez megvan, onnan a DEL-gombbal tudod törölni eg(g?)yenként... -
Dj Sügi
őstag
Az a kérdésem hogy pl: a prohardver keresőjéből hogy lehet kitörölni azokat amiket kerestem?
Meg akkor ha tudjátok leírhatnátok hogy a googleból hogy kell?ezekre eddig nem jöttem rá!
előre is kösz
-
brownus
veterán
.ogg-ból-> .mp3-at mivel és hogyan? köszike!
-
brownus
veterán
Hogy hívják az Aliens figurák megálmodóját?? G-vel kezdődik a neve, de nem jut az eszembe
-
Sátán44
addikt
Szegeden nem tudjátok hol lehet enni finom gyros tálat? A Tisza Lajos krt. van,de nagyon drága
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
loool
-
Spirál
tag
B@ssz@meg @ kur*a életbe bäszó*na meg!
bocs fiúk ez kijött
suli stressz! -
tiv61us
őstag
-
_Volkovy_
nagyúr
Van 540db egyforma méretű jpg képem, mivel tudom egyszerre lekicsinyíteni őket, és kicsit lerontani a minőségüket, hogy könnyebben elmenjenek emailben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest