Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Kátrányos foltra tudtok valami csoda módszert? Volt kátrányos parkettánk, aztán amikor betonoztunk és járólap került a helyére, akkor valami hülye ötlettől vezérelve levertük az aljzatbetonról. Ez volt 3 éve. Azóta még mindig előkerülnek innen-onnan kátrány darabkák. Most pl egy régi rövidgatyát vettem fel meszeléshez, aztán ráültem a fehér bőr székemre és a seggén volt egy kis darab kátrány. Persze azonnal megfogta a bőrt, és úgy tűnik, hogy már az Isten sem szedi ki belőle.
Eddig samponnal, mosószerrel és olajjal próbáltam, de csak halványodott, teljesen nem tűnt el. Nem akarok szerves oldószerekkel nekiesni, mert attól tartok, hogy a fehéret is kivenné, aztán a végén még rosszabb lenne, mint így kátrányosan. Esetleg átfesteni nem lehet, vagy tudtok valami megoldást erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest