Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
válasz -szabi- #77107 üzenetére
Szerintem egyik:
Intel SerialIO Software V30.100.2051.37 for Windows 10 64-bit---(WHQL)
másik:
Intel Management Engine Interface V2047.100.0.1039 for Windows 10 64-bit---(WHQL).[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Nem tudom mit és hogyan csinált a kollégám de nálam összerak bekapcs venti csak picit megmozdul. 12V-os csati levesz majd visszadug és beindul bios bejön ekkor load default.
Kikapcs hdd rádug és tökéletesen látja ezért fel is toltam egy win10-et majd P1.4-es biost flasheltem és fain minden már ki is cseréltem egy i3 4160-ra az utolsó win 10 update is lejött.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Sziasztok most vettem egy asrock h81m-vg4-et és hdd-t rádugva többet is nem látja a bios egyik portban sem.
Mi lehet a gond?
Sata controller enabled
Sata mode AHCI[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz #72688384 #76714 üzenetére
No a probléma a pendrive-on lévő win 10 telepítővel volt mert UEFIN sajnos állandóan ezt csinálta. Kértem kölcsön másikat és tökéletesen indul és már telepítem.
Köszönöm a segítséget!Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
-
anonymus89
addikt
Srácok segítsetek légyszi most vettem egy MSI H81M-P33-as lapot 4gb rammal kollégától és tettem bele egy G3260-as procit.
Szépen finomban beszereltem egy házba minden összedug és telepíteni szerettem volna pendriveról egy win10-et.
Na most gondoltam mive a bios felismerte a procit így nem lesz gond azonban ez a kép fogad állandóan akárhányszor a Kingston flashdrive-ról bootolna vga csatlakozóról.
Az msi support oldalán kiderült a G3260-as procihoz 1.9-es bios kell úgyhogy sikeresen lefrissítettem de sajnos továbbra is csíkos képernyő fogad.
Másik memóriám van kicsereréltem de másik processzorom nincsen sajnos illetve dvi kábelem sem.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Srácok ha itt nem szerepel az Adata xpg SX6000 128GB-os verziója az ssd-nek csak a 256-os akkor fog menni a lapban?
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz MrDerekas #71047 üzenetére
Köszönöm, masik sata kábel táp kábel is volt kiderült 45% os a kondíciója a hddnek.
Megpróbal szerezni egy másik hasonló méretűt es azzal kipróbálni.ahci módban van igen mást ninca beállítva.
Ha van fejlemény.irok.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, beírom ide is hátha itt hamarabb jutunk a végére.
Ismerősöm kapott egy Msi h81m-e33 lapot i5 4670-es procival.
Bekötötte az ssd-t és a sata 2-es 1.5TB-os seageate hdd-t az optikai meghajtót majd win 10 install az ssd-re.
Már itt sem látszott a 1.5Tb-os hdd (kondíciója sajnos talán 80% körül van) és win 10 alatt sem látja sajnos se eszközkezelőben se, se lemezkezelőben fizikailag nincs ott.
Aida viszont látja és Biosban is látszik, hogy ott van.
Most rádugott egy 500-as hddt és az tökéletesn műxik win 10 alatt de a 1.5Tb-os továbbra sem.
Ötlet van esetleg? (sata mode: ahci ha minden igaz)Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz varmi2 #52691 üzenetére
eszközkezelőben meg sem jelenik.... azaz lent az értesítéseknél csak egy ikszelt ikon látszik és mikor belemegyek a hálózati kapcsolatok menü/adapterbeállítások részébe üres.....
mod: Ok
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Tegnap üzembe helyeztem egy Msi H81M-E33-as lapot egy G1840-es procival és egy rendszervisszatöltés után a hálókártyát nem látja a win7.
Biosban nincs letiltva és még annyi érdekesség hozzátartozik, hogy ha van kábel ha nincs beledugva állandóan világít a narancs és sárga led.
Szerintetek mi baja lehet?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Tudnátok segíteni hol találok egy Asus M3A lapba usb 3.0 előlapra kivezethető pci kártyát? Már ha létezik ilyen...
-
anonymus89
addikt
Üdv!
No úgy néz ki én mindig csak megjárom az Asrock lapokkal: (#36685) anonymus89 14-10-26 13:46:46
"Sziasztok!
Az miért van, hogy 10perc tétlenség utána a képernyő nem jön vissza alvó állapotból?
Csak az integrált vga-t használom dedikált nincs benne.
Vagyis visszajön de tök feketeség van.
Régen már volt gondom ezzel a lappal (Asrock H81m-dgs) ugyanis a dvi kimeneten a 22"-es LG monitoromon nincs kép sehogy sem sikerült működésre bírni. Persze a 19"-es Lg-n meg ad képet". --ez volt 1,5 éve most meg úgy jártam egy Asrock H81M-DG4-gyel, hogy a Lan port állandóan világít ha letiltom biosban akkor is és egyszerűen nem ismeri fel a win7/win10 mert egyáltalán nincs hálózati kártyák menüpont az eszközkezelőben...
Lefrissítettem a biost és sajnos az sem segített.[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz Taifa Díaz #40384 üzenetére
Én is már csak ezt látom megoldásnak... Köszi az ötletet!
Nekem Gigabyte lapom van de előtte meg Asrock volt és sosem volt ilyen gond nálam.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm azt mondja gép leállítása után világít a billentyűzet, egér, és külső usb-s dvd író is.
Asus H81M-A lapja van mit lehet kezdeni vele, hogy ne világítson?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #39080 üzenetére
Úgy emlékszem a keyboard-ot nem raktam vissza meg talán még1-et de gondolom ettől függetlenül kell lennie képnek.- MegoldvaOrganikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz Balathruin #39079 üzenetére
Úgy emlékszem a keyboard-ot nem raktam vissza meg talán még1-et de gondolom ettől függetlenül kell lennie képnek.
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Küldtem egy fórumtársnak lapot memóriával, videókártyával, hangkártyával és processzorral. Tökéletesen működött viszont jumpereket néhányat levettem róla mert másikat lapot próbáltam és pótolni kellett azokon.
Kérdésem a következő: jumper hiánya miatt lehet-e olyan, hogy nem ad képet de bekapcsol a lap?
A lap egy Asus p4p800 Deluxe. Én úgy küldtem el, hogy egyáltalán ne sérüljön semmi sem útközben.
Megérkezett hozzá és azt állítja rádugott egy kis speakert így 8-at sípol a lap, ami videó memória írás/olvasás hibára utal...Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz Balathruin #37531 üzenetére
Köszi a megerősítést!
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Mi ez a sületlenség, hogy a hivatalos Gigabyte honlapon nem ír még csak véletlenül sem a dual channel-ről a magyar Gigabyte lapon meg írja, hogy támogatja?
Akkor most, hogy is van ez?
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz Sokimm #36688 üzenetére
X óra aktív gépezés közben nem megy el a kép?
nem még nem tapasztaltam ilyet
5 perc tétlenség után még visszajön a kép?
10 perc után lép alvó állapotba a monitor
A monitor "ki-be" kapcsolása visszahozza a képet?
sajnos nem, csak alvó állapotba lépésből vagy újraindítás után jön vissza
Nézted már, hogy hány fokos a rendszer odabenn? (cpu, chipset, meg amibe van mérő)
természetesen igen, ilyen szokott lenni a hőmérséklet
És azt nézted már, hogy mi az optimális hőmérséklet a gyártó szerint?
nem eszembe sem jutott...
A monitorodra nem gyanakodtál még soha?
igaz nem volt még integrál gpu-s lapom de sosem volt még ilyen probléma
A nagy monitorod felbontását nem próbáltad lejjebb venni (csak próba gyanánt)?
de próbáltam bár az is igaz, hogy most először van ez a hiba és most először van Asrock alaplapom[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Az miért van, hogy 10perc tétlenség utána a képernyő nem jön vissza alvó állapotból?
Csak az integrált vga-t használom dedikált nincs benne.
Vagyis visszajön de tök feketeség van.
Régen már volt gondom ezzel a lappal (Asrock H81m-dgs) ugyanis a dvi kimeneten a 22"-es LG monitoromon nincs kép sehogy sem sikerült működésre bírni. Persze a 19"-es Lg-n meg ad képet.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Csak egy olyan kérdésem volna, hogy a GA-VM900M alaplap nem tud dual channel-t ha a hivatalos honlap nem írja?
Picit kutakodva megtaláltam a választ: "The PT900 and P4M900 chipsets have single-channel DDR2-only memory controllers"[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Mivel tudnám csendesebbre állítani a Noctua 9cm-es ventim hangját a power fan csatin, mert mióta kicseréltem a z alaplapot Asus p5kc-ről az Asrock 1150-es lapra eszméletlenül hangos lett.
-
-
anonymus89
addikt
válasz jim bcs #35300 üzenetére
A hdd mondjuk már nem 100-as, kábelt cseréltem sajnos nem változott.
A monitorra visszatérve ha ebbe a lapba teszek egy videókártyát akkor dvi-on ugyanazzal a kábellel van kép csak az alaplapi csatin nincs ez az érdekes....
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #35295 üzenetére
u.i: viszont a div még mindig nem megy de miért?Szerk: Dvi csatin az LG 22"-es monitoron ugyanúgy nincs kép de a 19"-esen van.
-
anonymus89
addikt
válasz jim bcs #35260 üzenetére
Megoldotta, köszönöm a segítséget!
Még annyi volna, hogy a mentéseket másoltam vissza és kegyetlenül belassul a gép elindítom a pasziánszt és majd 1 perc kell míg elindul....
Kihagytam volna valamit a driverek közül? inf, lan, vga, usb3.0, audio, intel management és intel rapid storage-ra szükség van?(az igaz, hogy nem a sata6-os portokra kötöttem a winyókat)u.i: viszont a div még mindig nem megy de miért?
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz jim bcs #35255 üzenetére
en nem raktam xp-t erre a gepre. Boot menu van ahol ki kellene valasztanom a win7-et de eddig sem jutok el mert allandoan ujraindul.
Az baj ha van mellette egy xp a winyo c particiojan?[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Most először van új 1150-es lapom Asrock H81M-DGS r2.0 és az a baj, hogy ha a meglévő xp mellé telepítem a 64 bites win7-et addig megy szépen míg felteszi és kiírja, hogy a windows indítása majd kijelentkezés. Ezek utána újra indul és már hiába nyomok a boot opciónál a samsung winyóra a kép bekockásodik és restart állandóan.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Van nalam egy asrock h81m-dgs lap es az a baj, hogy dvi-on nem ad kepet mert allandoan azt irja a monitor check signal cable.
Ha radugok egy rossz vkarit akkor egybol eltunik a felirat.
A d-sub csati az ok csak a dvi nem.
Single-linkes dvi kanocom van sajnos mas nincs ezt is gugli kepek alapjan kerestem ki.Mi lehet a baj?
-
anonymus89
addikt
válasz Balathruin #34628 üzenetére
Igen egyik 1 a másik 2 oldalas.
Oké csak arra max egy tiny xp megy rá és semmi más... (szerintem)Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz Balathruin #34626 üzenetére
A 128-asok mind2 2 oldalas és 133-as ezek voltak benne.
A 256-osok közül egyik ilyen a másik olyan de min2-ből csak 128-at lát. Megfrissítettem a biost hátha de nem változott sajnos több memóriám meg nincs.Elméletileg foglalatonként 256Mb-ot kezel de nem írja milyeneket.
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #34615 üzenetére
Senkinek semmi ötlete?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek mégpedig egy Soltek SL-65FVB lap memóriakezelés ügyében.
Találtam hozzá N3-as biost sikerült is felrakni rá de továbbra is a 256MB-os memóriákból csak 128-at lát. Ez mitől lehet nem kompatibilis vele?
Van SS-es és DS-es memóriám is de mindegyikből csak a felét látja.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz Balathruin #34481 üzenetére
Akkor meg először csinálnom kell egy tiszta telepítést mert a mostani, hogy is mondjam vírusos, szemetes, xar az egész....
Talán az asus lapomon csináltam win alól de ott is vért izzadtam, nehogy közbeszóljon Murphy...
Hirtelen ezt találtam az Asrock totyikban szerintem így fogom megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Processzorváltás miatt úgy néz ki kénytelen leszek frissíteni a biost a legújabb 2.0-ra. Egy Asrock 775i945GZ lapról lenne szó és a P4 531 --> E2180 menne bele.
Tapasztalat van a frissítéssel kapcsolatban?
Floppym van de most komolyan arról csináljam? (win alól nem merném)Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz seawolf570 #31391 üzenetére
Isten igazából ingyért kaptam a gépet de gondoltam 768- rammal vígan el fog egy xp-vel szaladgálni.
Innen el is érkeztünk a memóriás problémához, de megmondom őszintén már nem akarok foglalkozni vele mert szerintem nem ér annyit az egész.
Nincs rajta működő rendszer talán egy tinyxp-t megpróbálhatnék. 13. éves már a gép ment nem is keveset szerintem eddig bírta.Köszönöm az eddigieket!
CsoroszKöszi, szerintem hanyagolom most már tényleg a témát kimerítő válaszokat kaptam így ennyi volt.
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz seawolf570 #31385 üzenetére
Kipróbáltam mindegyikkel megy csak amit ma kaptam azzal nem. (ezt kisípolja)
Nincs két egyforma mindegyik különbözik.
Amit még érdemes megemlítenem, hogy van rajta egy-két púpos kondenzátor.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz seawolf570 #31383 üzenetére
Köszi a fáradozásod ezzel arra célzol, hogy ilyen márkájú 256-osokat keressek?
Hiába megyek a képre v. a go to store-ra nem nyitja meg.[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Ha valakinek volna 20-30 perc ideje megköszönném ha segítene.
Az a nagy probléma, hogy van egy Soltek SL-65FVB lapom amibe hiába pakolgatom a 256MB-os sd ramokat eddig 3-at egyszerűen nem lát csak 128-at belőle. Nem tudok 384MB-nál több fizikai ramot elérni.
Az alaplap kezelésije szerint slotonként 256MB-ot tud befogadni.Valamit elfelejtettem beállítani v. csak szimplán ennyire finnyás lenne?
Hálás volnék ha valaki tudna segíteni.
Előre is köszönöm!Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Ismét jelentkezem nem jutottam semmire a Soltek lapommal, hogy a 256Mb-os ddr-ekből ne csak 128-at lásson.
Csak ram kompatibilitási probléma volna?
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #26589 üzenetére
Jelentem minden OK!
Mind2 usb csatiban felismerte és olvasta a kártyát.Szívesen fogadtam volna ha valaki megírja, hogy kell csatlakoztatni...... (nem keveset bújtam a guglit)
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #26566 üzenetére
pdev1811No mit mondasz rá, tegnap félbe maradt?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Akkor már csak egy olyan kérdésem volna, hogy ki lehet-e valahogy mérni jól van-e bekötve a front panel usb?
Asus p4p800-ra nincs fusb csatlakozó viszont van usb56 és usb78 ezek egyikére kötöttem be ajánlás szerint.
Egyesével kellett rádugnom a kis csatikat nem egyben van, mint az újabb házak csatlakozóinál.Így helyesen van bekötve? (nem szeretném ha meghalna a penrive-om)
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Asus p4p800-ba szeretném bekötni a front panel usb-t tudnátok segíteni, melyik csatit hova kell dugnom.
(nem egyben van mint az újabb házakon)Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz pdev1811 #26455 üzenetére
A foglalatok csak mellékinfók, hogy ne kérdezzenek rá milyen lapról van szó.
Belerakok 1 db 256mb-osat és csak 128-at lát, ha 2 db 256-osat akkor csak 256-ot lát.
128-asokkal nincsilyen proléma, remélem érthetően írtam, tehát akárhogy is akarom 2 db 256-ossal és 1 db 128-assal csak is 384-et tudok elérni.[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #26427 üzenetére
Valaki tud ötletet adni?
Segítsetek kérlek nem találok megoldást...
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Hátha csak elsiklottak a kérdésem felett ezért felteszem itt is. Van nálam egy Soltek SL-PT880E2-R lapocska ami 768Mb memóriát kezel 3 foglalattal. Az volna kérdésem, hogy ha a 256Mb-os memóriából csak 128-at lát akkor nem kezelné?
-
anonymus89
addikt
válasz #65675776 #26245 üzenetére
Sajnos hiába frissítettem biost az sem segített.
Picit kutakodva és okosabban nekiálltam a sata driverből kimásolni a szükséges fájlokat a floppy gyökerébe majd a telepítés indulásánál megadtam neki. Így sem volt jó állandóan kidobott ilyen-olyan hibaüzenettel, megint nekiláttam kutakodni és így találtam arra a felhívásra, hogy lehet a táp lesz a ludas.
Kivettem a másik gépből és lecseréltem a levélnehezéket egy chieftec tápra mit ad isten szépen simán felrakta a win xp-t.Tanultam belőle csak beletelt egy kis időmbe míg rájöttem mit és hogy kell betallózni a floppyn keresztül....
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz #65675776 #26245 üzenetére
Egyetértek veled már szó szerint ki van a .... velük mert biosban egyáltalán nincs ilyen lehetőség, hogy sata --> ide v. fordítva. Nem beszélve arról, hogy egy Afudossal pendriveról megcsinálnám a frissítést de ehhez a laphoz még az sincs.
Award flash nem ismeri fel a pendrive-ot így tényleg szereznem kell egy floppy-t. Egy olyan opció jelenik meg mikor a post screen-en túllép, hogy xxxxx. raid utility bár nem tudom ez mennyi vizet zavar?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Ismét ott vagyok, ahol a part szakad van nálam egy Asus A7n8x-Deluxe lapka és nem tudok xp-t telepíteni mert telepítésnél nem is látja a sata-s winyót. Kiírja, hogy frissítsem a bios-t vagy adjam meg a gyártó által elérhető Acpi drivert.
Mitévő legyek?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Adott egy Soltek xxx. típusú alaplap és nem ismeri fel a 80-as Sata2-es winyót.
Mi lehet a probléma?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz cashback #25063 üzenetére
Megcsináltam mindegyik megy viszont a 256MB-osból csak 128-at lát az a fura...
Jumperelni kellene? (matsonic sl-65fvb a könyve szerint 3 slot 256MB maximum/slot)[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz cashback #25028 üzenetére
Kipróbáltam, ha egy 256-os és egy 128-as van benne akkor csak a 256-osat látja.
Ha beleteszem mind3-t akkor az a bizonyos 128-asat szintúgy nem látja de egyébként mind2 128-as működik.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Egy Soltek SL-65FVB alaplapba ha beleteszek a 2 128-as mellé egy 256-os sd ramot akkor nem lát csak 384-t.
Ez mitől lehet?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz Walter_White #24985 üzenetére
Semmi gond, nehogy magadra vedd csak nem igazán mertem hozzálátni így inkább kérdeztem előtte.
A resetet most megcsinálom aztán reméljük a legjobbakat!Köszi az eddigi pátyolgatást!
-
anonymus89
addikt
válasz Walter_White #24966 üzenetére
Mivel nem kaptam választ így nekiálltam Afudossal, pendriveról Dos alól.
Hiába írja az alaplap kezelési útmutatója az EZ Flash-t még csak fel sem dobja a billentyűkombinációját.
A lényeg megcsinálta hamar bele is próbáltam a Celeron D310-t és látja van kép majd telepítésnél kiderül nem-e lép fel valami komplikáció.Remélem nem fog!
-
anonymus89
addikt
Egyébként Alt+F2-re nem jön be az Asus EzFlash2 hanem helyette elmegy a képernyő olyan mintha megfagyna...
-
anonymus89
addikt
Ebből pedig úgy néz ki, hogy az lesz mert egy Celeron D310-et szeretnék beletenni....
Az alaplap
Bár azt nem tudom melyik steppinges, hogy E0 v. G0 viszont belerakva az alaplapba nem ad képet szóval necces most a 1004-es bios van rajta.[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz Walter_White #24964 üzenetére
Akkor ezt a fájl nem kell átnevezni az alaplap nevére?
Erre csak annyi van írva, hogy p4p800 semmi egyéb sajnos aida-val nem tudom megnézni mert új lapot kapott a régi helyett és így már be sem tölt a windows.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Mit ajánlanátok egy Asus p4p800 alaplap bios frissítéséhez?
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #24810 üzenetére
Senki nem tud segíteni?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy ilyen Matsonic alaplapba milyen memóriát vegyek, amit biztosan kezelni fog? Kaptam egy Kingston egyoldalas DDr 400-ast de azt nem látja...
Valamint ez szerint akkor nem is variálhatom a belevaló két típust vagy egyik vagy másik?Előre is köszönöm!
Üdv, Robi!
-
anonymus89
addikt
válasz spista222 #8919 üzenetére
48-50°C az alaphőmérséklet, csak akkor azt nem értem mikor tuningoltam bios szerint ugyebár nem érte el a 60°C-t pedig biztosan megvolt de mégsem kapcsolt ki.
Meg egyáltalán nem minden memóriát szeret.Videó kártya biost érdemes frissíteni?
-
anonymus89
addikt
válasz spista222 #8919 üzenetére
Először beléptem a biosba és a szokásosokat állítottam írom: boot settings priority, kivettem a full screen logot, beállítottam a Q-fan control performance-ra, ja és egy észrevétel a chassis-t nemlátja valamiért egyszerűen mintha nem is lenne, továbbá c1e support disable, intel speedstep kikapcsolva.
Ezeket szoktam beállítani utána mentés és nem volt kép pár indításig. Visszatetettem pqi ramokat a kingmax 1066-s-k helyett.
Megint Cmos clear és bekapcsolt.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
anonymus89
addikt
válasz spista222 #8917 üzenetére
Most meg nem volt kép egy pár indulásig.
Volt reset mert ő is kérte, hogy lépjek be a biosba megváltoztak a beállítások.
Ezt hogy érted? "lehet hogy csak a kijelzés változott a hőfok nem?" Eddig akkor végig helytelenül mutatta?
Tök jó volt mer alig pörgött a venti kb. 1000-1400 rpm volt max. most ismét visszajött a hangja tuning nélkül persze.[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Üdv ismét!
Továbbra is szarakodott a gépem, most kicsit olvasgattam az alaplap topikjában és írták, hogy a 2 memóriafoglalat közül a sárgák ratyik. Átraktam feketébe plusz a biztonság kedvéért nyomtam egy bios frissítést 0804--->> 1105-re. Azóta a proci mintha plusz hőt kapott volna 10°C-l több a hőmérséklete ezáltal a Q-fan control állandóan növeli a hűtés teljesítményét.
Ez számomra felettébb furcsa szerintetek mitől lehet?
-
anonymus89
addikt
válasz Kobold190 #934 üzenetére
Jó ez már 3 éve volt nem mai gyerek de nemsokára-nemsokára....
Szerintem tuti, hogy nem fog tönkremenni nincs azaz istenTuning sem úgy megy, ahogy szeretném mert egyszerűen nem bootol be a win7-.
-
anonymus89
addikt
válasz Kobold190 #932 üzenetére
Sosem bírtam rájönni, hogy az alaplap szórakozik velem vagy a VGA.
Már az elején bajok voltak, vissza is akartam vinni először a kártyát de géppel együtt akarták megnézni csakhogy én nem tudtam szerezni másikat úgyhogy így ugrott. Sőt ha felküldik pestre és semmi baja akkor a bevizsgálási díjat állnom kell 10 ropi, ami azért nem kevés....Szóval annyiba maradt.
Vkarira anno csak erre volt pénzem, a hűtése míg bebootol klafa.....
Sajnos egyik lehetőséggel sem rendelkezem.[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
válasz Kobold190 #927 üzenetére
Nos be volt kapcsolva a hibaüzenet megjelenése, minden hibára.
Award biosom van a sípoló hang meg úgy néz ki,1 hosszú 2 rövid akkor vga hiba volna????
Nem mintha a vga-mat nem utálnám mert sok bosszúságot okozott nekem......[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest