Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csui83
tag
válasz Shokkolo #19313 üzenetére
Igen, visszaállítva minden oké.
Itt a DVD, erről huzom le a sata kábelt, és megy az alatta lévő 1TB-os vinyóra. A tápkábele már rá van dugva.
BIOS HDD+DVD működőképes üzem esetén:
És itt már a dvd sata kábelét átkötöttem a HDD-re:
Ekkor már a gép el sem indul, addig bejön hogy a windows normál módú indítását válaasztom-e, de azt enterezve újraindul. -
csui83
tag
Sziasztok!
Van egy HP DC7800 sff core2duo e6550 gépem, egy HDD és DVDROM-mal felszerelve. Egy másik HDD-t is bele szeretnék varázsolni, de nem megy. Az ősrégi PC-m BIOS-ától teljesen eltér ennek a BIOS-a, igy nem igazán látom hogy mikor hogy ismeri fel a plusz HDD-t.
Az alaplapon 3db SATA csatlakozó van, egy világoskék (8AL2) egy fehér (8AM2) és egy sötétkék (8AL1).
A HDD a világoskékre, a DVD a fehérrre volt originál kötve azt hiszem, mindenesetre igy megy.
Megpróbáltam a DVD-ről átdugni a SATA kábelt a HDD-re, de igy el sem indul a win7. Elősör elmentetett valami változást, majd megkérdezi hogy a Win normál módú indítását akarom-e, aztán újraindul. Máshová dugdosva őket a kék HP-s indítóképernyő el sem tűnik a legelején, ottt lefagy.Hol lehet kiválasztani, mint a régiben, hogy melyik vinyóról bootoljon? Vagy egyáltalán, hogy tudom működésre birni a rendszert?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock B450M Pro4-F alaplap, használt
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- Kingston Fury Renegade 2x8 GB RAM DDR4 3600MHz - garanciás, ingyen szállítás
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest