-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery0505
aktív tag
válasz
Csorbi #89739 üzenetére
Köszi szépen a választ, az a helyzet, hogy ezeket sajnos nem figyeltem meg, de nem is tudom mit kell látni amikor pl. a memory training fut éppen. Ott szokott megakadni a boot folyamat, amikor van egy Windows frissítés, elkezdi szépen feltenni a frissítést, majd jön egy újraindítás, elkezd bootolni a gép, megjelenik az Aorus Logó, és elindul az a kis karika, ami azt jelzi, hogy a Windows elkezdett betölteni. Ez elkezd pörögni, majd megáll szinte rögtön az elején, de minden frissítés után menetrendszerűen. (Tudod amikor régen homokórázott a Windows, és most ez a karika van helyette, ami forog körbe-körbe, és ez áll meg.) Szóval elég hamar leáll a betöltés, egész a legelején, és itt várhatok akármeddig nem indul be a gép. Majd nyomok neki egy Resetet, és megy tovább a frissítés, szépen befejezi ahogy kell. Szóval a Windows betöltése akadhat meg, a legelején, de csak frissítés telepítésekor, normál indításkor nem fagy le. Gondolom én, hogy lehet hogy van a BIOS-nak egy program mellékága, amin fut frissítéskor a betöltés, hogy folytassa, és ne normál indítás legyen. És ez a BIOS mellékági program fagyhat meg. De persze ez csak az én tippem, egyáltalán nem biztos, hogy így van. Nagyjából ennyi történik a folyamat során, nem tudom segít-e valamit. A gép egyébként hibátlanul működik, csak ennyi fagyás szokott lenni. A debug LED-eket sajnos nem figyeltem meg, meg a hibakijelzőt sem. (Nem gondoltam rá, hogy kellene.) Lehet csinálok egy új Windows telepítést, hogy meg tudjam figyelni hol akad meg. Sajnos elég régen vettem új gépet, és nem követtem a fejlődését a technikának, így nem vagyok képben, hogy mit kell nézni, mire kell figyelni. De igyekszem tanulni, fejlődni, okosítsatok ki bátran.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Dune Awakening - Középpontban a The Trooper
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest