- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA® driverek topikja
- Fujifilm X
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery0505
aktív tag
válasz
Csorbi #89739 üzenetére
Köszi szépen a választ, az a helyzet, hogy ezeket sajnos nem figyeltem meg, de nem is tudom mit kell látni amikor pl. a memory training fut éppen. Ott szokott megakadni a boot folyamat, amikor van egy Windows frissítés, elkezdi szépen feltenni a frissítést, majd jön egy újraindítás, elkezd bootolni a gép, megjelenik az Aorus Logó, és elindul az a kis karika, ami azt jelzi, hogy a Windows elkezdett betölteni. Ez elkezd pörögni, majd megáll szinte rögtön az elején, de minden frissítés után menetrendszerűen. (Tudod amikor régen homokórázott a Windows, és most ez a karika van helyette, ami forog körbe-körbe, és ez áll meg.) Szóval elég hamar leáll a betöltés, egész a legelején, és itt várhatok akármeddig nem indul be a gép. Majd nyomok neki egy Resetet, és megy tovább a frissítés, szépen befejezi ahogy kell. Szóval a Windows betöltése akadhat meg, a legelején, de csak frissítés telepítésekor, normál indításkor nem fagy le. Gondolom én, hogy lehet hogy van a BIOS-nak egy program mellékága, amin fut frissítéskor a betöltés, hogy folytassa, és ne normál indítás legyen. És ez a BIOS mellékági program fagyhat meg. De persze ez csak az én tippem, egyáltalán nem biztos, hogy így van. Nagyjából ennyi történik a folyamat során, nem tudom segít-e valamit. A gép egyébként hibátlanul működik, csak ennyi fagyás szokott lenni. A debug LED-eket sajnos nem figyeltem meg, meg a hibakijelzőt sem. (Nem gondoltam rá, hogy kellene.) Lehet csinálok egy új Windows telepítést, hogy meg tudjam figyelni hol akad meg. Sajnos elég régen vettem új gépet, és nem követtem a fejlődését a technikának, így nem vagyok képben, hogy mit kell nézni, mire kell figyelni. De igyekszem tanulni, fejlődni, okosítsatok ki bátran.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-13700K Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest