Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gery0505

aktív tag

válasz Csorbi #89739 üzenetére

Köszi szépen a választ, az a helyzet, hogy ezeket sajnos nem figyeltem meg, de nem is tudom mit kell látni amikor pl. a memory training fut éppen. Ott szokott megakadni a boot folyamat, amikor van egy Windows frissítés, elkezdi szépen feltenni a frissítést, majd jön egy újraindítás, elkezd bootolni a gép, megjelenik az Aorus Logó, és elindul az a kis karika, ami azt jelzi, hogy a Windows elkezdett betölteni. Ez elkezd pörögni, majd megáll szinte rögtön az elején, de minden frissítés után menetrendszerűen. (Tudod amikor régen homokórázott a Windows, és most ez a karika van helyette, ami forog körbe-körbe, és ez áll meg.) Szóval elég hamar leáll a betöltés, egész a legelején, és itt várhatok akármeddig nem indul be a gép. Majd nyomok neki egy Resetet, és megy tovább a frissítés, szépen befejezi ahogy kell. Szóval a Windows betöltése akadhat meg, a legelején, de csak frissítés telepítésekor, normál indításkor nem fagy le. Gondolom én, hogy lehet hogy van a BIOS-nak egy program mellékága, amin fut frissítéskor a betöltés, hogy folytassa, és ne normál indítás legyen. És ez a BIOS mellékági program fagyhat meg. De persze ez csak az én tippem, egyáltalán nem biztos, hogy így van. Nagyjából ennyi történik a folyamat során, nem tudom segít-e valamit. A gép egyébként hibátlanul működik, csak ennyi fagyás szokott lenni. A debug LED-eket sajnos nem figyeltem meg, meg a hibakijelzőt sem. (Nem gondoltam rá, hogy kellene.) Lehet csinálok egy új Windows telepítést, hogy meg tudjam figyelni hol akad meg. Sajnos elég régen vettem új gépet, és nem követtem a fejlődését a technikának, így nem vagyok képben, hogy mit kell nézni, mire kell figyelni. De igyekszem tanulni, fejlődni, okosítsatok ki bátran. :K

Új hozzászólás Aktív témák