- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz varmi2 #79096 üzenetére
Köszönöm, tényleg jó. Láttam már korábban is, hogy neked vörös posztó a Dark Hero, valaki másnál ugyan ezeket a szavakat használtad rá. Van egy barátom, most már nem nagyon beszélek vele az életvitele miatt. Ő havi százezer forintot költ cigarettára és piára. Én azt gondolom, hogy ez a pénzkidobás. De ha pénzkidobás is volt, ez szerencsére még mindig az én bajom, bár marad mellette számlákra, ételre, nyaralásra, meg úgy alapvetően mindenre.
#79097 jokeph Király vagy, mint mindig! Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3200MHz/3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó garival! -
- INGYEN FoxPost! G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó gari! + 1 kit kishibás
- GIGABYTE P55M-UD2 Alapla+i5-750+8 gb ddr3
- INGYEN FoxPost! Új G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Ripjaws M5 RGB White - 10 év gari!