Aktív témák
-
Spire
csendes tag
válasz
doktordrog #28387 üzenetére
Nem azért kérdeztem az op rendszeredre a winfos alatt meg tudod nézni a vga-d mennyit eszik valójában linuxhoz meg nem sokat konyítok így ott nem tudom merre lehet ezt megnézni... de valahol biztos... holnap megnézem azt a gépet amit javítottam hogy ott hogy mennek a dolgok... az talán segít abban hogy elinduljunk valamerre.
-
Spire
csendes tag
válasz
doktordrog #28381 üzenetére
Linuxot nem nagyon kajolom...
de ahogy látom több memóriád megy el a kelleténél csak egy kérdés hova??? olvasgatok utána...
-
Spire
csendes tag
Helló nekem anno volt egy asus p5b alaplapom és benne volt egy 8600gt... 2 hónapig folyamatos kék halálozás számítástechnikai boltban azt kaptam hogy a vista okozza majd érdekes mód 2hónap után elszállt a vga-m ezután vettem egy 9600gt-t az is 2 hónapig kék halálozott majd az is beadta a kulcsot. Ismét vettem egy 9600gt-t és és egy új alaplapot és lás csodát egyből nem volt kék halál és azóta is megy a gép ennek 2éve... és vista van rajta... De amit megtanultam az évek során egy normális jól működő gépnek egy jó táp a lelke... ez baráti tanács!!!
Próbáld ki másik alaplapban hogy viselkedik a vga-d de szerintem is az alaplap lesz a ludas...
-
Spire
csendes tag
válasz
doktordrog #28372 üzenetére
Milyen op rendszer van fent?
-
Spire
csendes tag
válasz
doktordrog #28370 üzenetére
Elképzelhető mivel nem 1:1 ben megy a procid a memóriával! Pont tegnap javítottam egy ilyen gépet ami a ramból táplálta a vga-t.
-
Spire
csendes tag
Indulásnál mikor tölt be a dolog, memóriát írja ki nincs véletlenül zárójelbe mögötte valami? Ált. szokott lenni hogy mennyit eszik meg a vga...a memóriából...
(Pauséval tudod leállítani és elolvasni a betöltést)
-
Spire
csendes tag
Igen 100% hogy a vga-d onnan eszi meg a 128Mb-ját
-
Spire
csendes tag
1gyel megy 2vel megy 3mal és 4gyel nem
-
Spire
csendes tag
Sziasztok! Van egy Gigabyte ep41-ud3l tipusú alaplapom vadi új és van 4gb geil memóriám ( 4*1) kiosztásban és nem akar elindulni az alaplap dual chenelben csak folyamatosan újra indulgat fél óráig hagytam és semmi nem add képe. Mit lehet ilyenkor csinálni?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest