Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
battag
aktív tag
Már én is unom magamat, hogy állandóan ezzel jövök...
Szép-szép a friss (feature upgrade) verzió sok, évekkel ezelőtti telefonra, de ennél sokkal fontosabb lenne, hogy a patchszinteket is időben emeljék.
S21 FE-re a 2024.05.01-es patchszint 2024.05.27-én jött ki... Így már nem sok értelme van, az AI nem véd meg minden hónapban 26 napon keresztül a zero dayektől...
Amúgy azt is megfigyeltem, hogy a Samsungnál minél régebbi egy telefon, annál tovább csúszik, hogy megkapja a friss patchszintet. Note 10-esem újkorában szinte még aznap (volt olyan, hogy a szeptember 1-i patchszintet augusztus 31-én (!) megkapta), majd három évvel később jó ha tárgyhóban kapta meg. S21 FE ugyanez, amikor vettem kb 10-e környékén jött rá az aktuális havi patch, utána már inkább 16-17-e környékén, a most májusi meg 27-én.
Ha valamiért érdemes iPhone-t venni az a patchelés kiszámíthatósága, hozzájuk képest ilyen szempontból minden Androidos gyártó egy kalap tárgya.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Akvarisztika
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!