- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Persze, csak mivel a használt amerikai autó behozatala minden esetben egyedi, és nem túl gyakori, így elég nehéz általánosítani, hogy az adott kocsi most akkor épp mennyi is volt? Tehát ki lesz annyira kompetens, hogy valóban azt merje állítani, a szerződésen szereplő összeg kevesebb, mint a valós. Ráadásul valószínű sokan így csinálják, tehát ha az elmúlt egy évből vonnának átlagot, vagy statisztikát, akkor a többi importkocsi trükkös papírjai is csak lefelé vinnék az átlagot. Pár napja gondolmtam ki, talán még jó trükk az, hogy egy németből hozott SUV vagy kombi kocsit a szlovákoknál levizsgáztatsz teherautóra, és onnan továbbhozva (ugye itthon teherautóra nincsen regadó) simán forgalomba helyezed. Ha teherautóként hozod be, a külföldi forgalmijában az szerepel, akkor nagyon nem tudnak ezen fogást találni. És bő 1 éve saját néven szereplő tehergépkocsira nem kell menetlevelet vezetni, ill a KRESZ szerint is a 2500Kg alatti és zárt kocsiszekrényű gépek kb a személygépkocsikkal egyenértékűek, ergo behajtani, sebességel haladni ugyanúgy lehet. Egy szlovák céges kör legyen 150ezer, megspórolsz vele 1 milla regadót. Támadható? És ha ebay-en licitált, és megnyerte 500$-ért a kocsit?
-
Voyage
aktív tag
1.6 benzines 100 lovas?
H vagy G esetleg F?
Nekem is 1.6-os 5 ajtós G astra van, benyás, bp-n belül kb 8 liter, bp-gödöllő között kb 7liter.
Pályán 6 alá nem tudom vinni, és abszolút nyugodt, papis vezető vagyok, 2500-2700 fölé nem húzom, de általában már 2300körül felváltok, 50-nél már 5.-ben vagyok...
Ennél kisebb fogyasztást nem tudok összehozni sehogy.se
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- További aktív témák...
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo X13 Gen 5 garanciális laptop
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest